Komentarz do artykułu Rekordowa liczba zawodników w ORLEN Warsaw Marathon
- Chatson
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 31:09
- Kontakt:
"Zwykli ludzie" nie rozumieją idei takiej imprezy... że się tak kolokwialnie wyrażę "nie czują bluesa"

"Nic nie jest szczególnie trudne do zrobienia, jeśli tylko rozłożyć to na etapy"
"Zwycięzcy robią to, czego przegranym się nie chciało"
MÓJ BLOG
KOMENTARZE BLOGA
https://www.facebook.com/przemyslawchatys
"Zwycięzcy robią to, czego przegranym się nie chciało"
MÓJ BLOG
KOMENTARZE BLOGA
https://www.facebook.com/przemyslawchatys
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: żenująca
- Życiówka w maratonie: brak
Też tak kiedyś myślałem jak ci ludzie... Ale większość z nich w duchu myśli co innego: "Też k... tak bym chciał, 42kilosy bez przerwy zapier.... A ja sześciopak z samochodu przydźwigam i już mam zadyszkę" 
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- MikeWeidenbaum
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 36:27
Nie przesadzałbym z nazywaniem ludzi udzielających się w komentarzach na wp, onecie, gazeta.pl itd., "normalnymi"

- krunner
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 42:53
A kim oni są ? Właśnie statystycznymi Polakami... A że nie masz takich dookoła siebie, to znaczy, że się wybiłeś ponad to i bądź szczęśliwy.MikeWeidenbaum pisze:Nie przesadzałbym z nazywaniem ludzi udzielających się w komentarzach na wp, onecie, gazeta.pl itd., "normalnymi"
Dokonałem wyboru najlepszych tekstów:
cyt.
"A ja na ten przykład mam nowiutkiego AUDI A8 , 3,0 silnik , 300 na liczniku , w środku skóra , nawigacja GPS, komputer pokładowy, subuffer o wielkiej mocy , muza na fuul techno i hip hop non stop, wczoraj odebrałem z salonu. A warszawski PLEBS którego nie stać nawet na byle jaką fure biega i przeszkadza mi w niedzielnych wojarzach po mieście z moją kobietą która jest modelką , ma boskie ciało , wielkie piersi , jest piękna i opalona.A PLEBS dalej biega bo w domu zamiast kobiety mają brzydkiego paszteta , kure domową i bachorów gromade. Niech PLEBS się wstydzi i mi nie zazdrości jak to czyta !"
cyt.
"w zydowskiej warszawie swieto zydów."
cyt.
"A czy tussek na biegi przywiozl z Nigerii czekolade --"
Przecież prawdziwy Polak to w niedzielę idzie do kościoła i odwiedza rodziców
krunner
-
Ma_tika
- Zaprawiony W Bojach

http://www.domtel-sport.pl/wyniki/?offset=1&co=9&bieg=1
rozumiem, że czerwony trójkąt przy nazwisku oznacza nieklasyfikowany?
- MikeWeidenbaum
- Zaprawiony W Bojach

krunner pisze:A kim oni są ? Właśnie statystycznymi Polakami... A że nie masz takich dookoła siebie, to znaczy, że się wybiłeś ponad to i bądź szczęśliwy.MikeWeidenbaum pisze:Nie przesadzałbym z nazywaniem ludzi udzielających się w komentarzach na wp, onecie, gazeta.pl itd., "normalnymi"
Dokonałem wyboru najlepszych tekstów:
cyt.
"A ja na ten przykład mam nowiutkiego AUDI A8 , 3,0 silnik , 300 na liczniku , w środku skóra , nawigacja GPS, komputer pokładowy, subuffer o wielkiej mocy , muza na fuul techno i hip hop non stop, wczoraj odebrałem z salonu. A warszawski PLEBS którego nie stać nawet na byle jaką fure biega i przeszkadza mi w niedzielnych wojarzach po mieście z moją kobietą która jest modelką , ma boskie ciało , wielkie piersi , jest piękna i opalona.A PLEBS dalej biega bo w domu zamiast kobiety mają brzydkiego paszteta , kure domową i bachorów gromade. Niech PLEBS się wstydzi i mi nie zazdrości jak to czyta !"
cyt.
"w zydowskiej warszawie swieto zydów."
cyt.
"A czy tussek na biegi przywiozl z Nigerii czekolade --"
Przecież prawdziwy Polak to w niedzielę idzie do kościoła i odwiedza rodziców![]()
krunner
Nie utożsamiałbym "statystycznego polaka" z "internetowym napinaczem" czy "trollem". Jestem przekonany, że większość osób piszących nieprzychylne komentarze, nawet nie była dziś w Warszawie, a spora część z nich jest w wieku gimnazjalnym.
Od zbyt dawna siedzę "w internetach", żeby mnie takie coś ruszało
-
Ma_tika
- Zaprawiony W Bojach

nie przejmowałabym się, na odległość czuć, że to nieudolna podpuchakrunner pisze:cyt.
- MikeWeidenbaum
- Zaprawiony W Bojach

To chyba strzałki wskazujące skok(zielone)/spadek(czerwone) miejsca względem poprzedniego pomiaru czasu.http://www.domtel-sport.pl/wyniki/?offset=1&co=9&bieg=1