A kim oni są ? Właśnie statystycznymi Polakami... A że nie masz takich dookoła siebie, to znaczy, że się wybiłeś ponad to i bądź szczęśliwy.MikeWeidenbaum pisze:Nie przesadzałbym z nazywaniem ludzi udzielających się w komentarzach na wp, onecie, gazeta.pl itd., "normalnymi"
krunner pisze:A kim oni są ? Właśnie statystycznymi Polakami... A że nie masz takich dookoła siebie, to znaczy, że się wybiłeś ponad to i bądź szczęśliwy.MikeWeidenbaum pisze:Nie przesadzałbym z nazywaniem ludzi udzielających się w komentarzach na wp, onecie, gazeta.pl itd., "normalnymi"
Dokonałem wyboru najlepszych tekstów:
cyt.
"A ja na ten przykład mam nowiutkiego AUDI A8 , 3,0 silnik , 300 na liczniku , w środku skóra , nawigacja GPS, komputer pokładowy, subuffer o wielkiej mocy , muza na fuul techno i hip hop non stop, wczoraj odebrałem z salonu. A warszawski PLEBS którego nie stać nawet na byle jaką fure biega i przeszkadza mi w niedzielnych wojarzach po mieście z moją kobietą która jest modelką , ma boskie ciało , wielkie piersi , jest piękna i opalona.A PLEBS dalej biega bo w domu zamiast kobiety mają brzydkiego paszteta , kure domową i bachorów gromade. Niech PLEBS się wstydzi i mi nie zazdrości jak to czyta !"
cyt.
"w zydowskiej warszawie swieto zydów."
cyt.
"A czy tussek na biegi przywiozl z Nigerii czekolade --"
Przecież prawdziwy Polak to w niedzielę idzie do kościoła i odwiedza rodziców![]()
krunner
nie przejmowałabym się, na odległość czuć, że to nieudolna podpuchakrunner pisze:cyt.
"A ja na ten przykład mam nowiutkiego AUDI A8 , 3,0 silnik , 300 na liczniku , w środku skóra , nawigacja GPS, komputer pokładowy, subuffer o wielkiej mocy , muza na fuul techno i hip hop non stop, wczoraj odebrałem z salonu. A warszawski PLEBS którego nie stać nawet na byle jaką fure biega i przeszkadza mi w niedzielnych wojarzach po mieście z moją kobietą która jest modelką , ma boskie ciało , wielkie piersi , jest piękna i opalona.A PLEBS dalej biega bo w domu zamiast kobiety mają brzydkiego paszteta , kure domową i bachorów gromade. Niech PLEBS się wstydzi i mi nie zazdrości jak to czyta !"
To chyba strzałki wskazujące skok(zielone)/spadek(czerwone) miejsca względem poprzedniego pomiaru czasu.http://www.domtel-sport.pl/wyniki/?offset=1&co=9&bieg=1
rozumiem, że czerwony trójkąt przy nazwisku oznacza nieklasyfikowany?