Oddam Tobie palmę pierwszeństwa w tej kwestii Pogódź się z tympiotr_j pisze:walcz o dychy w 45' na zawodach.
Aniad1312 - komentarze
Moderator: infernal
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
aleś Ania poleciała, kurka wodna, i to rano do tego, w takim tempie.
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
100%Może przez to, że nie patrzę na to, żeby jakimś konkretnym lecieć,a na zawodach to zaraz mam napinkę, że powinnam coś tam nabiegać i kicha.
Bo innego powodu nie znajduję.
Nie wiem, jak u Ciebie wygląda start. Zobacz, że tutaj między średnią z całego biegu, a tempem z pierwszych kilometrów to 11-12sek, czyli niby sporo.. A jednak można się fajnie rozkręcić, bez napinania się na początku. Pamiętam, że dobrze ci wychodziły sprinty i tam było widać zapas.
To tyle bardzo odkrywczej mądrości ode mnie
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
i nawet już niedługo ta środa kiedy idą do praniaAniad1312 pisze: ps. no tak się złożyło, że generalnie co fota, to ta sama koszulka, ale ten-tego, ja ją piorę...
widzę Ciebie trzeba dobrze podkurzyć przed zawodami
-
- Zaprawiony W Bojach
Znam takiego jednego,co ma niewatpliwy talent w kwestii podkurzania mnie.cichy70 pisze:i nawet już niedługo ta środa kiedy idą do praniaAniad1312 pisze: ps. no tak się złożyło, że generalnie co fota, to ta sama koszulka, ale ten-tego, ja ją piorę...
widzę Ciebie trzeba dobrze podkurzyć przed zawodami
- birdie
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 0:50
Po prostu uwielbiam Cię czytac
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
O rany, skąd ja to znamAniad1312 pisze:A, jeszcze jedna ważna rzecz!
Do treningu ze słodyczy zjadłam tylko 2 cukierki, choć pokusa była na więcej. Z tej radości i dumy, że się opanowałam właśnie skończyłam pucharek lodów
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Film znowu jest dostępny na jutubie, oglądaj szybko, póki go nie zdjęli https://www.youtube.com/watch?NR=1&feat ... Q6jwXIVjgokachita dawno temu pisze:Ania jak zwykle poleciała, że tylko się za nią zakurzyło... Muszę Ci skombinować taki jeden filmik dokumentalny o Badwater, jeśli wiesz, co mam na myśli
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
Podziwiam biegowe poczynania ! gratuluje bede sledzic - zawsze to pozytywna inspiracja i niezly kop motywacji dla mnie pozdrawiam
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
o jak królewna łaskawa, pozwoliła się dołączyćAniad1312 pisze: Nawet Cichy z kolegami się dołączył,
czekaj, czeka, niech ja tylko fotki wywołam, zero litości, zamieszczę wszystkie
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
o jak królewna łaskawa, pozwoliła się dołączyćAniad1312 pisze: Nawet Cichy z kolegami się dołączył,
czekaj, czeka, niech ja tylko fotki wywołam, zero litości, zamieszczę wszystkie.
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
no, ja myślęcichy70 pisze:o jak królewna łaskawa, pozwoliła się dołączyćAniad1312 pisze: Nawet Cichy z kolegami się dołączył,
czekaj, czeka, niech ja tylko fotki wywołam, zero litości, zamieszczę wszystkie.
Pan Ania cicha woda - gratulacje udanego biegu, raz po raz jakś wpada a Ty ciągle masz na to siły : )))