Oddam Tobie palmę pierwszeństwa w tej kwestiipiotr_j pisze:walcz o dychy w 45' na zawodach.

Moderator: infernal
100%Może przez to, że nie patrzę na to, żeby jakimś konkretnym lecieć,a na zawodach to zaraz mam napinkę, że powinnam coś tam nabiegać i kicha.
Bo innego powodu nie znajduję.
i nawet już niedługo ta środa kiedy idą do praniaAniad1312 pisze: ps. no tak się złożyło, że generalnie co fota, to ta sama koszulka, ale ten-tego, ja ją piorę...
Znam takiego jednego,co ma niewatpliwy talent w kwestii podkurzania mnie.cichy70 pisze:i nawet już niedługo ta środa kiedy idą do praniaAniad1312 pisze: ps. no tak się złożyło, że generalnie co fota, to ta sama koszulka, ale ten-tego, ja ją piorę...![]()
![]()
widzę Ciebie trzeba dobrze podkurzyć przed zawodami![]()
![]()
O rany, skąd ja to znamAniad1312 pisze:A, jeszcze jedna ważna rzecz!
Do treningu ze słodyczy zjadłam tylko 2 cukierki, choć pokusa była na więcej. Z tej radości i dumy, że się opanowałam właśnie skończyłam pucharek lodów
Film znowu jest dostępny na jutubie, oglądaj szybko, póki go nie zdjęlikachita dawno temu pisze:Ania jak zwykle poleciała, że tylko się za nią zakurzyło... Muszę Ci skombinować taki jeden filmik dokumentalny o Badwater, jeśli wiesz, co mam na myśli
o jak królewna łaskawa, pozwoliła się dołączyćAniad1312 pisze: Nawet Cichy z kolegami się dołączył,
o jak królewna łaskawa, pozwoliła się dołączyćAniad1312 pisze: Nawet Cichy z kolegami się dołączył,
no, ja myślęcichy70 pisze:o jak królewna łaskawa, pozwoliła się dołączyćAniad1312 pisze: Nawet Cichy z kolegami się dołączył,
czekaj, czeka, niech ja tylko fotki wywołam, zero litości, zamieszczę wszystkie.
![]()
![]()