Rene87 - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Powodzenia! :) A jakie to będą te zawody na 5km?
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Powodzenia! :) A jakie to będą te zawody na 5km?
Dziękuję ! :) Długołęka :taktak: w maju
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To jeszcze masz mnóstwo czasu :)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:To jeszcze masz mnóstwo czasu :)
tak tak - zaraz maj nas zaskoczy :lalala: mam nadzieje, ze przy intensywnym treningu na interwalach cos sie ruszy :)
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

Gratuluje siostra treningu!
Fajnie, że się spodobało. :)
Jakich to ja czasów dożyłem. Moja siostra i interwały. Duma mnie rozpiera! :taktak:
Awatar użytkownika
Provitamina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Bardzo ładnie :) Jak dobrze mieć takiego brata który bez problemu pożyczy swojego Garmina i podpowie co i jak :)
I jak estetycznie rozpisane :)
Widzę, ze jest moc! :hej:
Life is short... running makes it seem longer.

Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

Obrazek
=========
-----
Moje endo
Markiza1
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Jakoś wytrzymuje bez słodyczy chociaż kinderki są moją wielką miłością :) widzę ,że synuś będzie miał wysportowaną mamę i tak trzymać.Wczoraj zrobiłam mega wolnym tempem 6km bo chciałam obczaić warunki w lesie i chłonąć wiosne
Awatar użytkownika
Chatson
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 31:09
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Witam serdecznie :oczko: Bardzo miło czyta się Twojego bloga! :usmiech: Na pewno będę śledził Twoje dalsze poczynania i trzymał kciuki! :taktak: :hej: Pozdrawiam :hejhej:
"Nic nie jest szczególnie trudne do zrobienia, jeśli tylko rozłożyć to na etapy"
"Zwycięzcy robią to, czego przegranym się nie chciało"
MÓJ BLOG
KOMENTARZE BLOGA
https://www.facebook.com/przemyslawchatys
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Provitamina pisze:Bardzo ładnie :) Jak dobrze mieć takiego brata który bez problemu pożyczy swojego Garmina i podpowie co i jak :)
I jak estetycznie rozpisane :)
Widzę, ze jest moc! :hej:
Dziękuję ! :) Obiecałam sobie, że po roku regularnego biegania będzie jakiś gadżet motywujący dla siebie :bum:
Markiza1 pisze:Jakoś wytrzymuje bez słodyczy chociaż kinderki są moją wielką miłością widzę ,że synuś będzie miał wysportowaną mamę i tak trzymać.Wczoraj zrobiłam mega wolnym tempem 6km bo chciałam obczaić warunki w lesie i chłonąć wiosne
U mnie w domu królują batoniki coś na wzór milky waya.... obłęd :sss: Bieganie po lesie to jednak wspaniała sprawa ! Jeszcze trochę a będzie całkiem zielono. Nie mogę się doczekać. Mam na oku trasę, która zahacza o las.... ale to dość długi dystans ... no zobaczymy :hej:
Chatson pisze:Witam serdecznie Bardzo miło czyta się Twojego bloga! Na pewno będę śledził Twoje dalsze poczynania i trzymał kciuki! Pozdrawiam
Bardzo dziękuje . Kciuki potrzebne :bum:
Awatar użytkownika
Boberek_21
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1g16m38s

Nieprzeczytany post

Witam Młodą Mamę :)

Nie przejmuj się tak dietą - ja lubię czasem coś skubnąć z "słodkiej szuflady" którą kiedyś starałam się omijać szerokim łukiem. Nie rezygnuj z rzeczy które lubisz jeść - jedz je ale w mniejszych ilościach i częściej np. 5 posiłków dziennie ale mniejszych. Próbuj nowości itp.

Tez jestem młoda mamuśka - moja córa ma już 4 latka i próbuje biegać ze mną - to jest dopiero frajda :D

Powodzenia - myślę że spokojnie zrealizujesz cele bo tempo masz całkiem przyzwoite :D
Powiedz mi że coś jest niemożliwe a udowodnię Ci jak bardzo się mylisz!

Moje ENDOMONDO
Blogowo
Komentarze do moich wypocin
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Rene, masz w sobie duży potencjał; jesteś młoda, lekka - coś mi się wydaje , że bardzo szybko zatrybisz :)
co do wczorajszych pierwszych 2 km :bum: - gdzieś trzeba się przecież dowiedzieć, co w zasięgu nóg i płuc a co jeszcze : ))
Awatar użytkownika
Leemonca
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witaj Rene.
Fajnie się czyta Twojego bloga.
Fajnie, że masz wsparcie w postaci brata. Zawsze można podpytać bardziej doświadczonego :oczko: Ja czasem truchtam z mężem (hotmas)
Jesteś drobinka, będziesz szaleć....
Życzę przyjemności z biegania i będę do Ciebie zaglądać :usmiech:
Ból jest przejściowy. Duma trwa wiecznie.
Autor nieznany

Blog
Komentarze
Endomondo
Awatar użytkownika
rene87
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Boberek_21 pisze:Witam Młodą Mamę :)

Nie przejmuj się tak dietą - ja lubię czasem coś skubnąć z "słodkiej szuflady" którą kiedyś starałam się omijać szerokim łukiem. Nie rezygnuj z rzeczy które lubisz jeść - jedz je ale w mniejszych ilościach i częściej np. 5 posiłków dziennie ale mniejszych. Próbuj nowości itp.

Tez jestem młoda mamuśka - moja córa ma już 4 latka i próbuje biegać ze mną - to jest dopiero frajda :D

Powodzenia - myślę że spokojnie zrealizujesz cele bo tempo masz całkiem przyzwoite :D
Boberku dziękuję :) Na mnie słodycze źle ogólnie działają. Chyba czas zmierzyć sobie cukier ..... :jatylko: Co do posiłków to zwykle wiele małych... np batonik i jabło, batonik i banan, batonik i zupa, batonik i ciasto , batonik i kanapka :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Co do dzieciaków i wspólnego biegania - świetnie, że córa już z Tobą biega to zawsze rozwojowy kierunek do spędzania czasu z dzieckiem :usmiech: niektórzy może się nie zgodzą, ale dla mnie bieganie jest rozwojowe :)
Mój synuś ma zaledwie rok i jeszcze nawet nie chodzi :usmiech: Marzy mi się wózek biegowy - to by rozwiązało problem pilnowania :)
rubin pisze:Rene, masz w sobie duży potencjał; jesteś młoda, lekka - coś mi się wydaje , że bardzo szybko zatrybisz
co do wczorajszych pierwszych 2 km - gdzieś trzeba się przecież dowiedzieć, co w zasięgu nóg i płuc a co jeszcze : ))
Dzieki ! :) Będę obserwować moją wydolność, bo póki co wcale lekko mi nie jest - chore zatoki , kilkuletnie palenie papierosów ( rzuciłam już dawno) wychodzi na jaw w bieganiu :usmiech:
a kombinować bo chyba jednak chcę doznawać nowości :bum:
Leemonca pisze:Witaj Rene.
Fajnie się czyta Twojego bloga.
Fajnie, że masz wsparcie w postaci brata. Zawsze można podpytać bardziej doświadczonego Ja czasem truchtam z mężem (hotmas)
Jesteś drobinka, będziesz szaleć....
Życzę przyjemności z biegania i będę do Ciebie zaglądać
Leemonca dziękuję ! Ale miło się czyta ! Chyba zaraz wskocze w buty do biegania :bum:
Może mi kiedyś też się uda potruchtać z moim bratem , aczkolwiek mój sprint to u niego truchtanie , więc nie wiem jak to pogodzić :hahaha: Poczekam, potrenuję jeszcze wszak może się uda.... chyba, że on ulegnie i zwolni :ble:
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

No ładny wynik! :)
Tylko pamiętaj, nie co każdy trening życiówka. ;)
Awatar użytkownika
Leemonca
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Brat z pewnością zwolni. Mój mąż też dostosowuje się do mnie, bo w ogóle biega i więcej i szybciej. A ja mam przynajmniej motywację, aby kiedyś biegać jak on...

No ładny wynik!
Tylko pamiętaj, nie co każdy trening życiówka.
Na początku wciąż poprawia się własne życiówki :oczko: ale tylko do pewnego momentu, he,he. Później trzeba się sporo napracować :hej:
Ból jest przejściowy. Duma trwa wiecznie.
Autor nieznany

Blog
Komentarze
Endomondo
ODPOWIEDZ