Rene87 - komentarze
Moderator: infernal
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Powodzenia! A jakie to będą te zawody na 5km?
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
Dziękuję ! Długołęka w majukachita pisze:Powodzenia! A jakie to będą te zawody na 5km?
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
To jeszcze masz mnóstwo czasu
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
tak tak - zaraz maj nas zaskoczy mam nadzieje, ze przy intensywnym treningu na interwalach cos sie ruszykachita pisze:To jeszcze masz mnóstwo czasu
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Gratuluje siostra treningu!
Fajnie, że się spodobało.
Jakich to ja czasów dożyłem. Moja siostra i interwały. Duma mnie rozpiera!
Fajnie, że się spodobało.
Jakich to ja czasów dożyłem. Moja siostra i interwały. Duma mnie rozpiera!
- Provitamina
- Zaprawiony W Bojach
Bardzo ładnie Jak dobrze mieć takiego brata który bez problemu pożyczy swojego Garmina i podpowie co i jak
I jak estetycznie rozpisane
Widzę, ze jest moc!
Widzę, ze jest moc!
Life is short... running makes it seem longer.
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga
=========
-----
Moje endo
-
- Stary Wyga
Jakoś wytrzymuje bez słodyczy chociaż kinderki są moją wielką miłością widzę ,że synuś będzie miał wysportowaną mamę i tak trzymać.Wczoraj zrobiłam mega wolnym tempem 6km bo chciałam obczaić warunki w lesie i chłonąć wiosne
- Chatson
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 31:09
- Kontakt:
Witam serdecznie Bardzo miło czyta się Twojego bloga! Na pewno będę śledził Twoje dalsze poczynania i trzymał kciuki! Pozdrawiam
"Nic nie jest szczególnie trudne do zrobienia, jeśli tylko rozłożyć to na etapy"
"Zwycięzcy robią to, czego przegranym się nie chciało"
MÓJ BLOG
KOMENTARZE BLOGA
https://www.facebook.com/przemyslawchatys
"Zwycięzcy robią to, czego przegranym się nie chciało"
MÓJ BLOG
KOMENTARZE BLOGA
https://www.facebook.com/przemyslawchatys
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
Dziękuję ! Obiecałam sobie, że po roku regularnego biegania będzie jakiś gadżet motywujący dla siebieProvitamina pisze:Bardzo ładnie Jak dobrze mieć takiego brata który bez problemu pożyczy swojego Garmina i podpowie co i jak
Widzę, ze jest moc!
U mnie w domu królują batoniki coś na wzór milky waya.... obłęd Bieganie po lesie to jednak wspaniała sprawa ! Jeszcze trochę a będzie całkiem zielono. Nie mogę się doczekać. Mam na oku trasę, która zahacza o las.... ale to dość długi dystans ... no zobaczymyMarkiza1 pisze:Jakoś wytrzymuje bez słodyczy chociaż kinderki są moją wielką miłością widzę ,że synuś będzie miał wysportowaną mamę i tak trzymać.Wczoraj zrobiłam mega wolnym tempem 6km bo chciałam obczaić warunki w lesie i chłonąć wiosne
Bardzo dziękuje . Kciuki potrzebneChatson pisze:Witam serdecznie Bardzo miło czyta się Twojego bloga! Na pewno będę śledził Twoje dalsze poczynania i trzymał kciuki! Pozdrawiam
- Boberek_21
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1g16m38s
Witam Młodą Mamę
Nie przejmuj się tak dietą - ja lubię czasem coś skubnąć z "słodkiej szuflady" którą kiedyś starałam się omijać szerokim łukiem. Nie rezygnuj z rzeczy które lubisz jeść - jedz je ale w mniejszych ilościach i częściej np. 5 posiłków dziennie ale mniejszych. Próbuj nowości itp.
Tez jestem młoda mamuśka - moja córa ma już 4 latka i próbuje biegać ze mną - to jest dopiero frajda :D
Powodzenia - myślę że spokojnie zrealizujesz cele bo tempo masz całkiem przyzwoite :D
Nie przejmuj się tak dietą - ja lubię czasem coś skubnąć z "słodkiej szuflady" którą kiedyś starałam się omijać szerokim łukiem. Nie rezygnuj z rzeczy które lubisz jeść - jedz je ale w mniejszych ilościach i częściej np. 5 posiłków dziennie ale mniejszych. Próbuj nowości itp.
Tez jestem młoda mamuśka - moja córa ma już 4 latka i próbuje biegać ze mną - to jest dopiero frajda :D
Powodzenia - myślę że spokojnie zrealizujesz cele bo tempo masz całkiem przyzwoite :D
Powiedz mi że coś jest niemożliwe a udowodnię Ci jak bardzo się mylisz!
Moje ENDOMONDO
Blogowo
Komentarze do moich wypocin
Moje ENDOMONDO
Blogowo
Komentarze do moich wypocin
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
Rene, masz w sobie duży potencjał; jesteś młoda, lekka - coś mi się wydaje , że bardzo szybko zatrybisz
co do wczorajszych pierwszych 2 km - gdzieś trzeba się przecież dowiedzieć, co w zasięgu nóg i płuc a co jeszcze : ))
co do wczorajszych pierwszych 2 km - gdzieś trzeba się przecież dowiedzieć, co w zasięgu nóg i płuc a co jeszcze : ))
- Leemonca
- Zaprawiony W Bojach
Witaj Rene.
Fajnie się czyta Twojego bloga.
Fajnie, że masz wsparcie w postaci brata. Zawsze można podpytać bardziej doświadczonego Ja czasem truchtam z mężem (hotmas)
Jesteś drobinka, będziesz szaleć....
Życzę przyjemności z biegania i będę do Ciebie zaglądać
Fajnie, że masz wsparcie w postaci brata. Zawsze można podpytać bardziej doświadczonego Ja czasem truchtam z mężem (hotmas)
- rene87
- Zaprawiony W Bojach
Boberku dziękuję Na mnie słodycze źle ogólnie działają. Chyba czas zmierzyć sobie cukier ..... Co do posiłków to zwykle wiele małych... np batonik i jabło, batonik i banan, batonik i zupa, batonik i ciasto , batonik i kanapkaBoberek_21 pisze:Witam Młodą Mamę
Co do dzieciaków i wspólnego biegania - świetnie, że córa już z Tobą biega to zawsze rozwojowy kierunek do spędzania czasu z dzieckiem niektórzy może się nie zgodzą, ale dla mnie bieganie jest rozwojowe
Mój synuś ma zaledwie rok i jeszcze nawet nie chodzi Marzy mi się wózek biegowy - to by rozwiązało problem pilnowania
Dzieki ! Będę obserwować moją wydolność, bo póki co wcale lekko mi nie jest - chore zatoki , kilkuletnie palenie papierosów ( rzuciłam już dawno) wychodzi na jaw w bieganiurubin pisze:Rene, masz w sobie duży potencjał; jesteś młoda, lekka - coś mi się wydaje , że bardzo szybko zatrybisz
a kombinować bo chyba jednak chcę doznawać nowości
Leemonca dziękuję ! Ale miło się czyta ! Chyba zaraz wskocze w buty do bieganiaLeemonca pisze:Witaj Rene.
Może mi kiedyś też się uda potruchtać z moim bratem , aczkolwiek mój sprint to u niego truchtanie , więc nie wiem jak to pogodzić Poczekam, potrenuję jeszcze wszak może się uda.... chyba, że on ulegnie i zwolni
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
No ładny wynik!
Tylko pamiętaj, nie co każdy trening życiówka.
- Leemonca
- Zaprawiony W Bojach
Brat z pewnością zwolni. Mój mąż też dostosowuje się do mnie, bo w ogóle biega i więcej i szybciej. A ja mam przynajmniej motywację, aby kiedyś biegać jak on...
Na początku wciąż poprawia się własne życiówki ale tylko do pewnego momentu, he,he. Później trzeba się sporo napracowaćNo ładny wynik!