Dziękujemy wszystkim za dzisiejsze zajęcia, pogoda dopisała, frekwencja również

Mam nadzieję, że wszyscy zadowoleni, i trochę zmęczeni

Zapraszamy serdecznie za tydzień

Prostuje, ale nie ląduje na pięcie, tylko na śródstopiu. Czyli w ostatnim momencie tę nogę jednak delikatnie w kolanie ugina (tu tego nie widać, bo trwa faza lotu). Lądując na śródstopiu przygotowuje się do dynamicznego odbicia i zrobienia kolejnego, długiego krokuBuniek pisze: Bekele, niejednokrotnie podawany za wzó biomechaniczny, prostuje przednią nogę w kolanie
Witaj, zapraszamy serdecznieaabb2004 pisze:Dzień dobry!
Jestem początkująca biegaczką i nastrajam się do przyłączenia do treningu BBL na Agrykoli, ale chciałabym spytać ile zwykle trwa taki trening?
Muszę o określonej porze zwrócić domownikom samochód
Buniek, wg mnie to jest meta, on ma 20 sekund przewagi nad Lebiediem i po prostu już hamuje.Buniek pisze:zdjęcie z dzisiejszego Great Ireland 10k run i Bekele, niejednokrotnie podawany za wzó biomechaniczny, prostuje przednią nogę w kolanie
Spoko, dasz rade.tomi89 pisze:A jak wygląda zróżnicowanie poziomu biegowego uczestników? Dopiero zaczynam swoją przygodę z bieganiem więc zapewne będę znacząco odstawał od grupy.
Jak na Grejt Ran, to trochę wioskowo ta meta wygląda. Tamta fota jest raczej z trasy. Podobnie jak ta:Fredzio pisze:wg mnie to jest meta, on ma 20 sekund przewagi nad Lebiediem i po prostu już hamuje.
To samo napisałam przecież wyżej.Buniek pisze:Przyjżałem się animaciom yacoola "rytm biegu" i jest tam ta faza, ktróa uchwycona jest na zdjęciu. Z tym, że ta noga nie jest wyprostowana w 100% (na zdjęciu chyba też) i nim dotknie podłoża ugnie się trochę bardziej. W każdym razie na pewno nie należy na prostej nodze lądować.