Gratuluję wyniku

Moderator: infernal
Czasem biegam wzdłuz ale na odcinku na Stroszku.....generalnie po torach niebiega sie za wygodnie, a wąskotorówka dodatkowo dosyć mocno zarośniętamclakiewicz pisze:Witam, również z Bytomia.
Jestem pod wrażeniem Twoich wyników, gdzie mnie tam do nich...
Mam pytanko: biegałeś może kiedyś wzdłuż wąskotorówki?
Biegu docelowego mi nie przełożą...więc interwałów też nie przekladam...mało tego, musze co drugi tydzień dołożyć drugie w tygodniu żeby się wyrobić....więc powtórkę zrobię w sobotę....nie ma innej opcji !!!!!Wapel pisze:Marcin: Ty serio chcesz jutro na ten stadion? Bo ja chyba jednak przełożę trening interwałowy na inny termin - prawdopodobnie niedzielę
chyba Cię pogięło :P NIGDY! :P jest jeszcze szansa, żeby to przełożyć na piątek - powinienem wcześniej skończyć i może już do tego czasu będzie trochę cieplej i ja będę zdrowszymar_jas pisze:EDIT: jak coś to jedź na bieżnię Na Skarpę a nie przekładaj
Za szybko.....sroda stadion, czwartek zrobię rozbieganie, w piątek bym padł, musi być dzień na odpoczynek...dlatego sobota i krótkie rytmy będą..ale o wiele wiele szybciejWapel pisze:chyba Cię pogięło :P NIGDY! :P jest jeszcze szansa, żeby to przełożyć na piątek - powinienem wcześniej skończyć i może już do tego czasu będzie trochę cieplej i ja będę zdrowszymar_jas pisze:EDIT: jak coś to jedź na bieżnię Na Skarpę a nie przekładajno nic, zobaczymy - mojego docelowego startu też nie przełożą ale już i tak tyle zmian w planie było że to chyba bez różnicy :P
edit: a Ty w piątek nie chciałbyś pojechać na stadion?
Jak znam życe to nie zdąże na BBLa, będe troche później biegałWapel pisze:a na BBLu będziesz? jeśli tak to trening chcesz robić po zajęciach czy wieczorem?