No pomyśl, jakie mam i jak to się może mieć do imprezowania, skoro poszły się czesaćKanas78 pisze:Ps. o co chodzi z inicjałami, nie zakumałam..?
Aniad1312 - komentarze
Moderator: infernal
- birdie
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 0:50
- Życiówka w maratonie: brak
Też tak masz ? Ja czasem jak mnie porwie muzyka albo nastrój, to z radości podskakuję sobie i mam ochotę robić glupie kroki jak tuTak mi było endorfinowo, że w okolicach 3:20 aż sobie podskoczyłam (bo nikt nie widział )
http://www.youtube.com/watch?v=nGojEyYBmwc
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Ania,mówię to z pełną odpowiedzialnością-Ty wariatka jesteś z tymi wybieganiami... A tak na serio to podziwiam,szczególnie za wytrwałość. Bo o ile ja klepię te swoje kilometry,o tyle psychicznie być w stanie pokonywać barierę 30km...naprawdę wow
-
- Zaprawiony W Bojach
Etam, nie przesadzajmy... parę razy i wchodzi w krewMartyna_K pisze:Ania,mówię to z pełną odpowiedzialnością-Ty wariatka jesteś z tymi wybieganiami... A tak na serio to podziwiam,szczególnie za wytrwałość. Bo o ile ja klepię te swoje kilometry,o tyle psychicznie być w stanie pokonywać barierę 30km...naprawdę wow
Mimo wszystko, wolę tak nie biegać. Tobie też radzępiotr_j pisze:ten z rise up biegnie najbardziej na luzie czyli ma największe rezerwy, czyli jest najlepszy
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
No ładnie, 32 kilometry, po wesołym wieczorze ja to jednak cienias jestem przy Tobie
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Cichy, Dzięki za foty!
Bardzo ładne. Ja jak widzę aparat w pobliżu, to od razu dostaje alergii, ale nawet mnie jakoś uchwyciłeś.
Trochę się zajadamy na tych zdjęciach.
Chyba się muszę wzienąć.
Bardzo ładne. Ja jak widzę aparat w pobliżu, to od razu dostaje alergii, ale nawet mnie jakoś uchwyciłeś.
Trochę się zajadamy na tych zdjęciach.
Dołączam się, ładnie polecieliście dzisiaj swoje treningi.No ładnie, 32 kilometry, po wesołym wieczorze ja to jednak cienias jestem przy Tobie
Chyba się muszę wzienąć.
-
- Zaprawiony W Bojach
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
ożesz Ty, gapaAniad1312 pisze:Weź, no ja Cię proszę...Twoje tempo przy moim to też cienkie pewnie.cichy70 pisze:No ładnie, 32 kilometry, po wesołym wieczorze ja to jednak cienias jestem przy Tobie
No chyba, że znów z subtelnością imadła nie zauważyłam zawoalowanego komplementa...Ożesz ja...
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Pańcia z piątku jest genialna A i zdjęcia ładne, faktycznie wpier... znaczy zajadamy się tym blokiem, aż się uszy trzęsą - na jednym zdjęciu to trzęsły mi się tak bardzo, że aż jakaś taka niewyraźna jestem
A o tej trzydziestce to nawet się już nie wypowiadam Mmarnujesz się na tych krótkich maratońskich dystansach, mówię Ci
A o tej trzydziestce to nawet się już nie wypowiadam Mmarnujesz się na tych krótkich maratońskich dystansach, mówię Ci
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Nie miałam okazji pogratulować jeszcze maniackiej, więc niniejszym to czynię.
- pil
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:42:40
- Życiówka w maratonie: 03:29:57
- Kontakt: