brzmi jak groźbazoltar7 pisze:Zobaczymyconcordia pisze: Ale jak już się ma zgrabne nogi
Gryzzelda - komentarze
Moderator: infernal
- concordia
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 1h 3min
- Życiówka w maratonie: brak
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: żenująca
Raczej jak... obietnica?concordia pisze:brzmi jak groźbazoltar7 pisze:Zobaczymyconcordia pisze: Ale jak już się ma zgrabne nogi
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- concordia
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 1h 3min
To zależy ile mam czasu na ich dopracowanie
Gryza a co do Twojej córy, to z drugiej strony dobrze, że ma charakterek, nie zginie w życiu
Gryza a co do Twojej córy, to z drugiej strony dobrze, że ma charakterek, nie zginie w życiu
- zu.zu
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
Ja też przynależę do fanklubu włosowego Twojej córeczki - dałabym się pokroić za taki naturalny kolor włosów. Jeszcze do tego ma chyba kręcone, prawda?
A Ty idź do tego ośrodka jak masz taką możliwość zanim Ci się to pogorszy. Nie powinno boleć.
Na tym boksie to się regularnie pierzecie po pyskach czy jak?
A Ty idź do tego ośrodka jak masz taką możliwość zanim Ci się to pogorszy. Nie powinno boleć.
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach

coreczka wlosy ma proste jak druty i juz ryczy ze chce miec krecone jak mamazu.zu pisze:Ja też przynależę do fanklubu włosowego Twojej córeczki - dałabym się pokroić za taki naturalny kolor włosów. Jeszcze do tego ma chyba kręcone, prawda?![]()
A Ty idź do tego ośrodka jak masz taką możliwość zanim Ci się to pogorszy. Nie powinno boleć.![]()
nie mam czasu w tym ani przyszlym tygodniu na wizyty u lekarzy, dam se troche czasu i zobaczymy co z tego wyjdzie. To nie jest zaden bol, taki bardziej dyskomfort bym powiedziala, tylko przy ucisku konkretnego miejsca troche boli. Poza tym musze jeszcze zadzwonic do nich i sie o diagnostyke dopytac, czy jakas maja na miesjcu, czy to moze tylko jakas fizjoterapia i tejping i moze na USG musze miec skierownie od rodzinnego. Bo ja samej fizjoterapi to nie chce, bo tylko kasy wydam a przyczyny stanu rzeczy i tak nie znajde
a jesli chodzi o boks to nie boksujemy sie nawzajem, tylko jedna trzyma te poduszki, a druga boksuje. Takze jeszcze sie tak naprawde nie lalam
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach

w ogle Arriba dzieki za cwiecznie, dzisiaj je sporbuje w domu.Arriba pisze:Hahaha no dzieciaki wymiatają![]()
Co do ćwiczeń, ja robię te same z teho artykułu. Ale jeszcze do tego mam jedno, które robiłam z fizjoterapeutką. Gryzia, może Ci się spodoba, ja je bardzo lubię, może dlatego ,że na leżąco![]()
Leżysz na plecach, nogi prosto, pod kolana podkładasz jakąś podkładkę (może być koc zwinięty w wałek albo coś podobnego). Ćwiczysz najpierw jedną, potem drugą nogę. "Wgniatasz"/"wbijasz" kolano w podkładkę i wtedy pracujesz stawem skokowym tzn podciągasz palce stóp jak najbardziej do siebie, trzymasz 3 sek i odpuszczasz. Znowu "wbijasz" kolano w podkładkę itd. Na każdą nogę po 10 razy robię.
- Zaprawiony W Bojach

Nie ma za co
Mam nadzieję ,że szybko zaczniesz śmigać 
Popisy Ani
Wasze pole do popisu
Endomondo
"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
Wasze pole do popisu
Endomondo
"The miracle isn't that I finished. The miracle is that I had the courage to start."
-John Bingham
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach

Nonwiesz zoltar, w sensie ze jeszcze walki na ringu zadnej nie stoczylam
W ogole moja noga sie uspokoila i siedzi cicho... Ki czort? Normalnie zaczyna mnie to niepokoic
W ogole moja noga sie uspokoila i siedzi cicho... Ki czort? Normalnie zaczyna mnie to niepokoic
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

Julia, nie pozostaje Ci nic innego, jak sobie nie żałować i puścić się wreszcie na całego z tym bieganiemGryzzelda pisze: ...W ogole moja noga sie uspokoila i siedzi cicho... Ki czort? Normalnie zaczyna mnie to niepokoic
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach

puszczac sie na razie nie bede, bo w koncu to chorobsko co sie czailo od miesiaca przypuscilo atak
dzis rano juz bylo lepiej, ale teraz znowu sie czuje gorzej
dzis rano juz bylo lepiej, ale teraz znowu sie czuje gorzej
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach

- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: żenująca
To TAM w dalekiej krainie też macie socjalizm??zGriźli pisze:Dali mi numer do innego lekarza pierwszego kontaktu, kotry moze bedzie mial dla mnie czas. Po konsultacji telefonicznej okazalo sie ze jednak nie mial, odeslal mnie do prywatnej kliniki
Temu się darzy, kto dobrze waży.