Gratki I miejsca, fiu fiu! Że niby tak sobie pobiegujesz, tak? Za takie niby podium nie wpada, więc wiesz...

A jadłeś coś dzisiaj, że tak z troską zapytam?

Moderator: infernal
Dzięki za wsparcie!Aniad1312 pisze:No Piotrek! W końcu jesteś! Zuch chłopak![]()
Gratki I miejsca, fiu fiu! Że niby tak sobie pobiegujesz, tak? Za takie niby podium nie wpada, więc wiesz...
A jadłeś coś dzisiaj, że tak z troską zapytam?
sorki, że tak maksymalnie drobnym maczkiem, wole żeby Ania tego nie czytała, bo zaraz się spyta dlaczego nie jem, a ja jem. Ale jest to pierwsza zima gdzie masa poszła mi w dół w porównaniu do lata. Zawsze przybywało mi 4-5kg, a teraz ważę 1-2mniej, szok.No widzisz wpierdzielam te salcesony, a jakoś masa w miarę spoko.Gife pisze:Nie spasłeś się jak to zwyczaj ludzie mają po odstawieniu sportu itd
Wciąż masz te xtalonyjak się w nich biega?
NomAniad1312 pisze:Uff, kamień z sercamimik pisze:menu w blogui jak przyzwoicie jak na jeden dzień. W końcu nie czuję się jak Pavarotii czytając Twój jadłospis i porównując go z moim
A po życzeniach to chyba dzisiaj nie zasnę
Tak bardzo się martwicie i donosicie na mnie do Naczelnego? Tam jest już chyba cała kartoteka skarg i zażaleń na mnie.kachita pisze:Menu mnie też uspokoiło - bo wiesz, mimik, my z Anią się bardzo martwimy tym, że za mało jesz...Dowody są u Naczelnego na kompie
Aniad1312 pisze:Ekhm, ja jeszcze dodam od siebie, że się martwię tym, że jem więcej od Mimika...kachita pisze:Menu mnie też uspokoiło - bo wiesz, mimik, my z Anią się bardzo martwimy tym, że za mało jesz...Dowody są u Naczelnego na kompie
![]()
Ale zabawne, fajnie się martwiliście.kachita pisze:Jakie "donosicie", jakie "donosicie"? Naczelny filmował, jak się martwiłyśmy
Poza tym chyba każdy jadł więcej od mimika
Hellou!LadyE pisze:helol Mimikmilo Cie znow widziec
ja tez wczesniej bywalo ze czepialam sie jedzenia, tym razem rowniez o nie zapytam :PP
te 12 jajek pol bochenka chleba i litr herbaty na sniadanie to nie pomylka? :DD
Jak to nie ma postępu, LadyE uzupełniła wyposażenie (zegarek z GPS, dziwadła na nogi). Teraz tylko śmigać. Gdyby tak jej jeszcze wydłużyli drogę do sklepu po bułki...LadyE pisze:blogu nei ma i nie bedzie nie ma postepow nie ma tez za bardzo czym sie chwalic :PPP
Jedzenie to główna przeszkoda na drodze do raju biegacza...LadyE pisze:Mimik ale ja wlasnie sie ciesze ze w koncu cos jeszoby tak dalej