jeszcze dziwniejsze, że przy tych 198 - to ja mogłam dalej rozmawiać - ciężko z płynną rozmową było ale jednak; a jak na drugim kółku miałam 178 - to już luz był
rubin - komentarze
Moderator: infernal
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
nawet ostatnio nie bardzo
;
jeszcze dziwniejsze, że przy tych 198 - to ja mogłam dalej rozmawiać - ciężko z płynną rozmową było ale jednak; a jak na drugim kółku miałam 178 - to już luz był
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach

jeszcze nie widziałem babki, co by nie mogła rozmawiaćrubin pisze:nawet ostatnio nie bardzo;
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach

musżę wierzyć na słowo, o tyle mi łatwiej, że wbrew pozorom to mamy tak samo - doskonale wiem o czym mówiszrubin pisze:niewiele widziałeś - bo ja raczej milczek jestem na codzień
normalnie ideał, nie dość, że 20km w śnieżycy, to jeszcze linkin park słucharubin pisze: pewne też dlatego, że koledzy z linkin park ciągle grali mi do ucha![]()
gratuluję treningu, tam treningu - życiówki !!!!
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

a co - w moim wieku to już nie wypada? LP słuchać? jak byłam w końcówce ciąży z młodszą córką - pojechałam do katowickiego spodka na ich koncert
; tak więc słucham ich już od jakiegoś czasu 
życiówki Robert brak niestety, no chyba, że dystans bierzesz pod uwagę; dawno tak powoli nie biegałam
, ale bardzo się pilnowałam, żeby tych hr175 nie przekraczać - co nie było łatwe, zważywszy na warunki 
życiówki Robert brak niestety, no chyba, że dystans bierzesz pod uwagę; dawno tak powoli nie biegałam
Ostatnio zmieniony 23 lut 2013, 23:20 przez rubin, łącznie zmieniany 1 raz.
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach

wypada, jak najbardziej, Ty młodziczka jeszcze jesteś, no prawierubin pisze:a co - w moim wieku to już nie wypada? LP słuchać? jak byłam w końcówce ciąży z młodszą córką - pojechałam do katowickiego spodka na ich koncert; tak więc słucham ich już od jakiegoś czasu
życiówki Robert brak niestety, no chyba, że dystans bierzesz pod uwagę; dawno tak powoli nie biegałam, ale bardzo się pilnowałam, żeby tych hr175 nie przekraczać - co nie byłołatwe, zważywszy na warunki
dystans słuszny i życiowy, a dzisiejszy trening był bardzo ładny w myśl zasady, długo, ale bardzo powoli, albo krótko a mocno
także jutro nie szalej aby
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach

rubun, jeszcze raz przyjmij moje gratulacje zacnego treningu 
- concordia
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 1h 3min
pod wrażeniem jestem i to mocnym, u mnie śnieg tak po paszczy walił, że nie wyobrażam sobie biegania dziś
wracałam ze szkoły k.18 to ledwo do domu dojechałam, taka zawierucha/zamieć/ślizgawica, czy nie wiem-co.
tempem się nie przejmuj, piękne easy zaliczyłaś, dziś to Ty jesteś bohaterką dnia
wracałam ze szkoły k.18 to ledwo do domu dojechałam, taka zawierucha/zamieć/ślizgawica, czy nie wiem-co.
tempem się nie przejmuj, piękne easy zaliczyłaś, dziś to Ty jesteś bohaterką dnia
- strasb
- Zaprawiony W Bojach

Fiu, fiu, 20 kilosow. A tempo na wybieganiu ponoc nigdy nie jest za wolne.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

Ładnie, ładnie
Rispekcik 
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach

Przyjmij również moje gratulacje. A co do LP to mnie tylko utwierdza w przekonaniu, że nasz rocznik, to zacny rocznik, i na trunkach i na muzie się zna 
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach

Oj dobra dobra. Twoje zdrowierubin pisze: Wasze zdrowie - dobra jest ta scotch whisky
- hotmas
- Zaprawiony W Bojach

Czyli finisz jak sprinterzy z klatą do przodu :-D