jeszcze dziwniejsze, że przy tych 198 - to ja mogłam dalej rozmawiać - ciężko z płynną rozmową było ale jednak; a jak na drugim kółku miałam 178 - to już luz był
Moderator: infernal
jeszcze nie widziałem babki, co by nie mogła rozmawiaćrubin pisze:nawet ostatnio nie bardzo;
jeszcze dziwniejsze, że przy tych 198 - to ja mogłam dalej rozmawiać - ciężko z płynną rozmową było ale jednak; a jak na drugim kółku miałam 178 - to już luz był
musżę wierzyć na słowo, o tyle mi łatwiej, że wbrew pozorom to mamy tak samo - doskonale wiem o czym mówiszrubin pisze:niewiele widziałeś - bo ja raczej milczek jestem na codzień
normalnie ideał, nie dość, że 20km w śnieżycy, to jeszcze linkin park słucharubin pisze: pewne też dlatego, że koledzy z linkin park ciągle grali mi do ucha![]()
wypada, jak najbardziej, Ty młodziczka jeszcze jesteś, no prawierubin pisze:a co - w moim wieku to już nie wypada? LP słuchać? jak byłam w końcówce ciąży z młodszą córką - pojechałam do katowickiego spodka na ich koncert; tak więc słucham ich już od jakiegoś czasu
życiówki Robert brak niestety, no chyba, że dystans bierzesz pod uwagę; dawno tak powoli nie biegałam, ale bardzo się pilnowałam, żeby tych hr175 nie przekraczać - co nie byłołatwe, zważywszy na warunki
Oj dobra dobra. Twoje zdrowierubin pisze: Wasze zdrowie - dobra jest ta scotch whisky