faktycznie wyrósłWapel pisze:w końcu Ci wyrósł jakiś BBLowy rywal :Pjackma pisze:3mam kciuki, na dwóch imprezkach powalczymy razem, sam jestem ciekaw tej rywalizacji.

Moderator: infernal
faktycznie wyrósłWapel pisze:w końcu Ci wyrósł jakiś BBLowy rywal :Pjackma pisze:3mam kciuki, na dwóch imprezkach powalczymy razem, sam jestem ciekaw tej rywalizacji.
tak woli scisłości 185cm...wagowo tez nie masz szans z moim 89kg, więc chociaż w dwóch kategoriach zawsze bede wygranymjackma pisze: faktycznie wyrósłok 190cm
cel na wiosne jest jeden..10km w 37minut..i próba dokonania tego będzie jedna...XXI Bieg Fiata 26 majaRafał 66 pisze:Marcin, zdradź, jakie rezultaty zadowolą Cię na wiosnę?
Mój Marcin też pobiegniemar_jas pisze:cel na wiosne jest jeden..10km w 37minut..i próba dokonania tego będzie jedna...XXI Bieg Fiata 26 majaRafał 66 pisze:Marcin, zdradź, jakie rezultaty zadowolą Cię na wiosnę?
Pobiegniemy tez w Biegu Korfantego razem..ale tam dla mnie będzie luźny start...takie przetarcieArriba pisze:Mój Marcin też pobiegniemar_jas pisze:cel na wiosne jest jeden..10km w 37minut..i próba dokonania tego będzie jedna...XXI Bieg Fiata 26 majaRafał 66 pisze:Marcin, zdradź, jakie rezultaty zadowolą Cię na wiosnę?Może mi też się uda, ale dużo startów wypada w weekend kiedy mam zajęcia.
Widzę, że coraz nas więcej startuje w tym biegumar_jas pisze: Pobiegniemy tez w Biegu Korfantego razem..ale tam dla mnie będzie luźny start...takie przetarcie![]()
Bo dla BBLowiczów z Mikołowa bardzo waznym jak nie najwazniejszym startem na wiosne będzie silesia maraton i półmaraton...a korfanty swietnie się bedzie nadawał jako ostatni start testowy....Arriba pisze:Ja tam widziałam na liście startowej sporą grupkę z BBLu