Strasb - Komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jak poczytałam, że solidna robota wykonana, to aż pożałowałam, że nie byłam Tobą :) i że dzisiaj nie biegam :)
PKO
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ania, no kto jak kto, ale akurat Ty nie powinnaś mieć wyrzutów sumienia o dzień wolny od biegania!
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie, no wiesz...to działa na takiej zasadzie, że nawet jak zrobisz maksersko długie wybieganie i padasz na twarz, to jak później widzisz biegacza, to mu zazdrościsz.
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Aniad1312 pisze:Nie, no wiesz...to działa na takiej zasadzie, że nawet jak zrobisz maksersko długie wybieganie i padasz na twarz, to jak później widzisz biegacza, to mu zazdrościsz.
Ania, u Ciebie to akurat takie podejście nigdy dziwić nie będzie :spoko: ;
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja mam tak samo - w nietreningowy dzień zazdroszczę wszystkim napotkanym biegaczom ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Ja mam tak samo - w nietreningowy dzień zazdroszczę wszystkim napotkanym biegaczom ;)
A ja się cieszę, że mam wolne :hahaha:
Strasbik, a jaki dystans pokonałaś na tym morderczym treningu?
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Strasb, dzisiaj jak jechalam do pracy to widzialam biegnacego kolesia w szortach i koszulce. Z dlugim rekawem, ale koszulce, nie bluzie. A bylo -6.
I tak sobie pomyslalam, ze twoje bieganie bez skarpetek przy +2 jednak nie jest takie straszne :bum:
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gryzzelda pisze:Strasb, dzisiaj jak jechalam do pracy to widzialam biegnacego kolesia w szortach i koszulce. Z dlugim rekawem, ale koszulce, nie bluzie. A bylo -6.
I tak sobie pomyslalam, ze twoje bieganie bez skarpetek przy +2 jednak nie jest takie straszne :bum:
znaczy się, że nie obijał się przy bieganiu :oczko: - nie było mu kiedy ostygnąć :)
jako zimnolubna potrafię sobie wyobrazić strasb bez skarpetek - ale troszkę bałabym się obtarć ;)
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanas78 pisze:
kachita pisze:Ja mam tak samo - w nietreningowy dzień zazdroszczę wszystkim napotkanym biegaczom ;)
A ja się cieszę, że mam wolne :hahaha:
Strasbik, a jaki dystans pokonałaś na tym morderczym treningu?
Nie mam pojęcia, footpod mam przypięty przy butach na suchą pogodę.
Gryzzelda pisze:Strasb, dzisiaj jak jechalam do pracy to widzialam biegnacego kolesia w szortach i koszulce. Z dlugim rekawem, ale koszulce, nie bluzie. A bylo -6.
Chciałam sprostować, że bezskarpetkowo dotarłam już do -10. :bum: Ale powyżej ciuszki ciepłe jednak zakładam.
rubin pisze: jako zimnolubna potrafię sobie wyobrazić strasb bez skarpetek - ale troszkę bałabym się obtarć ;)
Może ja jakoś nie trafiłam na dobre skarpetki, bo bez nich chyba jest nawet lepiej w temacie obtarć.
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Nie możemy jednak wykluczyć, też takiej wersji w której ten Typ po prostu wiał przed mężem, który zastał go ze swoją (dodajmy do tego młodą) żoną w nie dwuznacznych okolicznościach, i po prostu ten wiejący, nie zdążył się ubrać. :ojoj:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Napisz, na czym byłaś i czy wg Ciebie warto :hejhej:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Strasb - muszę się przyznać, że dziś miałam okazję spróbować jak to jest na biegówkach ... nooooo, chyba nie moja bajka; tym bardziej podziwiam :)
górskie pozdrowienia :)
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanas78 pisze:Napisz, na czym byłaś i czy wg Ciebie warto :hejhej:
Byłam na Amities Sinceres, adaptacja francuskiej sztuki teatralnej, nie wiem czy i pod jakim tytułem jest w Polsce. Teatralność w filmie daje się odczuć, do tego wszystko osadzone w paryskich klimatach, mnie odpowiada to bardzo.
rubin pisze:Strasb - muszę się przyznać, że dziś miałam okazję spróbować jak to jest na biegówkach ... nooooo, chyba nie moja bajka; tym bardziej podziwiam :)
górskie pozdrowienia :)
Mówisz, rubin, że zjazdowych nie zdradzisz? Ja ostatnio rozmyślałam nad skitourami, ale właśnie część zjazdowa ochładza mój zapał. Plus zagrożenie lawinowe etc.
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

próbowałam zdradzić, nie czuję się jakoś kurczowo przywiązana, ale coś nie zaiskrzyło ... może dlatego, że byłam zmęczona po biegu;
a biegówki włożyłam tylko na 2 godz.; nudno mi było tak czekać w knajpie aż rodzina zejdzie z doliny - to wypożyczyłam i podczepiłam się do innej familii :) ; może jeszcze kiedyś załapię :hahaha:
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Niewiele brakowało, a tego wpisu by nie było.
Kobieto, ja już oczywiście miałam wizje tragiczne. Następnym razem miej litość dla mojej wyobraźni - poproszę o bardziej stonowany początek wpisu :hahaha:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ