P@weł - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
siena_driver
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 49:18
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Pawle, Ty jak nikt potrafisz tak poetycko opisać zapijanie niebiegowego smutku ;)
Wczorajszym, mroźnym sobotnim wieczorem wiele nad tym myślałem. Wyszedłem z domu z muzyką na uszach, by poukładać myśli. Muzyka ma moc kształtowania wyobraźni - i magiczną, niezwykłą, telepatyczną siłę, o czym miałem się okazje przekonać...Ten wieczór mógł potoczyć się inaczej, a finalnie miał półsłodko-waniliowy smak ze szczyptą goryczki..
PKO
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Grześ, :). Kontekst był szeroki, z odniesieniem do tamtych chwil, ale wniosek i tak pozostaje ten sam :): dramatycznie..potrzebuję..biegania :hejhej: . I ludzi wokół.
Jestem też na rozdrożu z tym moim skrobaniem tu..Nie chcę naginać formuły, ciężko mi oddzielić co prawda suche fakty, od własnych emocji, bieganie od życia, ale będę musiał, bo tu zacznę zanudzać. Może to czas na bloga w zupełnie innej tematyce...:)...Zobaczymy ;)
Pewnie też wszystko inaczej by wyglądało, gdybym biegał..
P@weł...

Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu :)

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte

Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Awatar użytkownika
siena_driver
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 49:18

Nieprzeczytany post

Życzę Ci w każdym razie, żebyś jak najszybciej wrócił do biegania. Tylko kto wtedy tak ładnie udokumentuje BBL i zBN? ;)

Namawiam siostrę, żeby zaczęła biegać, najlepiej z innymi, na BBL, ale leniwa jest. Nad Rusałkę ma kilometr z groszem, ale 9 rano jej nie pasuje (taka wymówka) :hahaha:
Awatar użytkownika
Piechu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

P@weł pisze:ale będę musiał, bo tu zacznę zanudzać
ekhm, ekhm... nie pierdziel ;)
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
Awatar użytkownika
concordia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1h 3min

Nieprzeczytany post

Piechu pisze:
P@weł pisze:ale będę musiał, bo tu zacznę zanudzać
ekhm, ekhm... nie pierdziel ;)
no właśnie! My zawsze Cię chętnie wysłuchamy, pocieszymy, wesprzemy,w tyłek kopniemy... :bum:
Foto-relacja jak zwykle niesamowita, ale to przecież żadna nowośc :spoczko:
Zobaczysz, jeszcze momencik, i wszystko będzie jak dawniej :usmiech:

Pomógł Ci plaster? Ja dziś jak z łóżka wstawałam to coś mi pierdyknęło koło lewej łopatki, kłuje i nawala niesamowicie, przykleiłam plaster Ketonal bo dziś dzień biegowy, mam nadzieję że do wieczora minie.
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Piechu pisze:ekhm, ekhm... nie pierdziel ;)
Prześmiewca, normalnie no.. :hej: . Ja serio pisałem. Zapytałem kogoś, z czyim zdaniem się liczę, o odbiór tego, co pisałem wczoraj. W odpowiedzi o poście jedno słowo: "nostalgiczny"..Nie dopytałem, czy to dobrze, czy źle ;), ale myślę, że to drugie...Jasne jest, że nie biegając, "wylezą" inne demony - jak to ładnie upolowałem w cytatach E. Gilbert: "Skra­dają się cicho, groźnie niczym de­tek­ty­wi Pin­kerto­na, biorą mnie między siebie - Przygnębienie us­ta­wia się z le­wej, Sa­mot­ność z pra­wej. Nie muszą mi po­kazy­wać odznak. Dob­rze znam tych agentów. Od lat gra­my ze sobą w kot­ka i myszkę" :hej: Ale człek przygnębiony i samotny nie jest atrakcyjny mentalnie, a czytelniczo to już pewnie w ogóle ;) ;) Uśmiech przyciąga, powaga odpycha - mam to w życiu sprawdzone. Ma to przełożenie na pisanie...."Zanudzanie" to nie kokieteria, a obawa.

Dziś szczerze się do Was wszystkich uśmiecham, dziękując, że jesteście :)

Pati, kopać pozwalam do woli - kto ma miękkie serce, z natury ma twarde siedzisko :). Co do plastra - kiedyś już stosowałem i miałem mieszane uczucia. Ten rozgrzewał, a wręcz palił...jakoś udało mi się go do wieczora znosić..Nie wiem, czy dzięki temu było lepiej, wysmarowałem się na noc i smaruję się nadal Voltarenem max, jest w każdym razie dużo lepiej, choć pełni szczęścia nie ma.
P@weł...

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte

kony
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Paweł, porzuć wątpliwości co do bloga. To w dużej mierze dzięki Twoim barwnym relacjom skusiłem się na wczorajszą wizytę nad Rusałką i od wczoraj zastanawiam się dlaczego tak późno? :hej:
Twoje wpisy są bardzo emocjonalne ale nic w tym złego. A że akurat teraz nastrój masz taki a nie inny to nic dziwnego, że nie wieje z nich optymizmem. Może uda się nam, współbiegaczom, przywrócić ci dobry nastrój i pomóc przetrwać ten okres. Choroby ludzka rzecz, a kontuzje w sporcie to niestety codzienność więc wszyscy prędzej czy później też wpadniemy w dołek z powodu odstawienia :hejhej: Oby jak najrzadziej ale jeśli już to dobrze wiedzieć że jest się komu wyżalić i ten ktoś cię nie oleje bo rozumie co czujesz.

PS. Z twojego opisu wynika, że możemy mieć tego samego znachora. Leczysz się u Babstowej ?
"Go Fast, Be Good, Have Fun"
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kony - dzięki serdeczne.!

Zaraz, zaraz - bo to mi umknęło właśnie, a było niesamowicie ważne. Ty przecie byłeś wczoraj na zajęciach :hej: Dlaczego ja Ci nie uścisnąłem grabuli?? Jak to się stało?? Ja jestem ostatnio zakręcony jak sierp ;), ale żebym przegapił debiut u nas - na pręgierz ze mną ;)...Trochę się kręciłem jak owsik po grupie na starcie, ale potem na "łączce Moniki" było wiele czasu...Gdzieś się podziewał? Wskaż mi siebie na fotkach :)....Bardzo się cieszę, że przełamałeś się i wstąpiłeś do "grupy celebryckiej" :hejhej:

Co do lekarza - Babstową znam z widzenia, a rozpoznaje po ciężkim chodzie (próżno było by tu mówić o śródstopiu ;) ), ja "wybrałem" Kaźmierczakową :).
P@weł...

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte

kony
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

P@weł pisze:Zaraz, zaraz - bo to mi umknęło właśnie, a było niesamowicie ważne. Ty przecie byłeś wczoraj na zajęciach :hej: Dlaczego ja Ci nie uścisnąłem grabuli?? Jak to się stało?? Ja jestem ostatnio zakręcony jak sierp ;).
No to niezłe jaja ale możesz spać spokojnie bo grabula była więc wtopy nie ma :hej: A że zakręcony jak naleśnik z dżemem byłeś to fakt skoro nie skojarzyłeś bo nawet jak przyszedłem to mówiłem że oto ten co się chciał to celebryckiej grupy załapać :hahaha:
Nie udało mi się znaleźć mnie przodem - chyba specjalnie mi to zrobiłeś - ale nie wyglądam dużo lepiej z przodu więc mała strata :hej:
oto mła.JPG
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A padło hasło "kony"??
Ostatnio, gdy pojawił się Piechu, były o tym zapowiedzi w prasie :hej: , więc się zakodowało :). Ty przyszedłeś bez fleszów ;)...Qrcze, strasznie mi głupio teraz...To jest tak, jak się ma głowę upchaną myślami...Gdybym tylko biegał, radar byłby włączony - a tak nawet usunąłem się z fotki wspólnej jako "niebiegacz"...Jak mi pokazałeś na zdjęciu, skojarzyłem strój...Byłem jednak wczoraj trochę nieobecny, do tego schowany za aparatem...Wybacz...
Dłoń uścisnę zatem za tydzień raz jeszcze, żeby nie było ;)....Najchętniej potruchtałbym z Wami, ale na to się nie zanosi...Chyba, że polezę do starej wiedźmy, która leczy wywarami z żab.. ;)

Cieszę się, że Ci się spodobało. Po Maćka rekomendacji wiem, że fajnie biegasz (a skoro on mówi, ja słucham :) ). Godzinę wcześniej zawsze (10:00) spotykają się Ci, którzy w żwawszym tempie chcą nakręcić sobie kilometraż, możesz też skorzystać :). Miło się będzie spotykać regularnie - za tydzień "ustrzelę" Cię nie tylko z tyłu :).
P@weł...

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte

kony
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

P@weł pisze:A padło hasło "kony"??
No chyba raczej na pewno z imienia się przedstawiałem (Konrad mi dali). Z daleka coś tam Maciek już krzyczał do mnie więc założyłem z góry że już ci naświetlił kto zacz nadchodzi. Nie pomyślałem, żeby dać na zapowiedzi w prasie, mój błąd :hej:
P@weł pisze:... za tydzień "ustrzelę" Cię nie tylko z tyłu :).
Nie jestem zbyt fotogenialny i nie mam parcia na szkło więc śmiało możesz się ograniczyć do strzelania mi w plecy :hahaha:
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

paweł, przepraszam, że się nie przywitalem. następnym razem nie omieszkam.
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
P@weł
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie no, Qba, tez byles? :-o
P@weł...

Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte

Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

in koguto.
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Crocodil
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach