Wczorajszym, mroźnym sobotnim wieczorem wiele nad tym myślałem. Wyszedłem z domu z muzyką na uszach, by poukładać myśli. Muzyka ma moc kształtowania wyobraźni - i magiczną, niezwykłą, telepatyczną siłę, o czym miałem się okazje przekonać...Ten wieczór mógł potoczyć się inaczej, a finalnie miał półsłodko-waniliowy smak ze szczyptą goryczki..
P@weł - komentarze
Moderator: infernal
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 49:18
- Życiówka w maratonie: brak
Pawle, Ty jak nikt potrafisz tak poetycko opisać zapijanie niebiegowego smutku 
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
Grześ,
. Kontekst był szeroki, z odniesieniem do tamtych chwil, ale wniosek i tak pozostaje ten sam
: dramatycznie..potrzebuję..biegania
. I ludzi wokół.
Jestem też na rozdrożu z tym moim skrobaniem tu..Nie chcę naginać formuły, ciężko mi oddzielić co prawda suche fakty, od własnych emocji, bieganie od życia, ale będę musiał, bo tu zacznę zanudzać. Może to czas na bloga w zupełnie innej tematyce...
...Zobaczymy 
Pewnie też wszystko inaczej by wyglądało, gdybym biegał..
Jestem też na rozdrożu z tym moim skrobaniem tu..Nie chcę naginać formuły, ciężko mi oddzielić co prawda suche fakty, od własnych emocji, bieganie od życia, ale będę musiał, bo tu zacznę zanudzać. Może to czas na bloga w zupełnie innej tematyce...
Pewnie też wszystko inaczej by wyglądało, gdybym biegał..
P@weł...
Relacje na moim foto-blogu Życie w biegu
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Endo czyli moja aktywność
Fotki z życia wzięte
Cele 2016: 88kg i dobrze się bieganiem bawić...
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
- siena_driver
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 49:18
Życzę Ci w każdym razie, żebyś jak najszybciej wrócił do biegania. Tylko kto wtedy tak ładnie udokumentuje BBL i zBN? 
Namawiam siostrę, żeby zaczęła biegać, najlepiej z innymi, na BBL, ale leniwa jest. Nad Rusałkę ma kilometr z groszem, ale 9 rano jej nie pasuje (taka wymówka)
Namawiam siostrę, żeby zaczęła biegać, najlepiej z innymi, na BBL, ale leniwa jest. Nad Rusałkę ma kilometr z groszem, ale 9 rano jej nie pasuje (taka wymówka)
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach

ekhm, ekhm... nie pierdzielP@weł pisze:ale będę musiał, bo tu zacznę zanudzać
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- concordia
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 1h 3min
no właśnie! My zawsze Cię chętnie wysłuchamy, pocieszymy, wesprzemy,w tyłek kopniemy...Piechu pisze:ekhm, ekhm... nie pierdzielP@weł pisze:ale będę musiał, bo tu zacznę zanudzać
Foto-relacja jak zwykle niesamowita, ale to przecież żadna nowośc
Zobaczysz, jeszcze momencik, i wszystko będzie jak dawniej
Pomógł Ci plaster? Ja dziś jak z łóżka wstawałam to coś mi pierdyknęło koło lewej łopatki, kłuje i nawala niesamowicie, przykleiłam plaster Ketonal bo dziś dzień biegowy, mam nadzieję że do wieczora minie.
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach

Prześmiewca, normalnie no..Piechu pisze:ekhm, ekhm... nie pierdziel
Dziś szczerze się do Was wszystkich uśmiecham, dziękując, że jesteście
Pati, kopać pozwalam do woli - kto ma miękkie serce, z natury ma twarde siedzisko
P@weł...
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
-
kony
- Stary Wyga

Paweł, porzuć wątpliwości co do bloga. To w dużej mierze dzięki Twoim barwnym relacjom skusiłem się na wczorajszą wizytę nad Rusałką i od wczoraj zastanawiam się dlaczego tak późno?
Twoje wpisy są bardzo emocjonalne ale nic w tym złego. A że akurat teraz nastrój masz taki a nie inny to nic dziwnego, że nie wieje z nich optymizmem. Może uda się nam, współbiegaczom, przywrócić ci dobry nastrój i pomóc przetrwać ten okres. Choroby ludzka rzecz, a kontuzje w sporcie to niestety codzienność więc wszyscy prędzej czy później też wpadniemy w dołek z powodu odstawienia
Oby jak najrzadziej ale jeśli już to dobrze wiedzieć że jest się komu wyżalić i ten ktoś cię nie oleje bo rozumie co czujesz.
PS. Z twojego opisu wynika, że możemy mieć tego samego znachora. Leczysz się u Babstowej ?
Twoje wpisy są bardzo emocjonalne ale nic w tym złego. A że akurat teraz nastrój masz taki a nie inny to nic dziwnego, że nie wieje z nich optymizmem. Może uda się nam, współbiegaczom, przywrócić ci dobry nastrój i pomóc przetrwać ten okres. Choroby ludzka rzecz, a kontuzje w sporcie to niestety codzienność więc wszyscy prędzej czy później też wpadniemy w dołek z powodu odstawienia
PS. Z twojego opisu wynika, że możemy mieć tego samego znachora. Leczysz się u Babstowej ?
"Go Fast, Be Good, Have Fun"
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach

Kony - dzięki serdeczne.!
Zaraz, zaraz - bo to mi umknęło właśnie, a było niesamowicie ważne. Ty przecie byłeś wczoraj na zajęciach
Dlaczego ja Ci nie uścisnąłem grabuli?? Jak to się stało?? Ja jestem ostatnio zakręcony jak sierp
, ale żebym przegapił debiut u nas - na pręgierz ze mną
...Trochę się kręciłem jak owsik po grupie na starcie, ale potem na "łączce Moniki" było wiele czasu...Gdzieś się podziewał? Wskaż mi siebie na fotkach
....Bardzo się cieszę, że przełamałeś się i wstąpiłeś do "grupy celebryckiej"
Co do lekarza - Babstową znam z widzenia, a rozpoznaje po ciężkim chodzie (próżno było by tu mówić o śródstopiu
), ja "wybrałem" Kaźmierczakową
.
Zaraz, zaraz - bo to mi umknęło właśnie, a było niesamowicie ważne. Ty przecie byłeś wczoraj na zajęciach
Co do lekarza - Babstową znam z widzenia, a rozpoznaje po ciężkim chodzie (próżno było by tu mówić o śródstopiu
P@weł...
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
-
kony
- Stary Wyga

No to niezłe jaja ale możesz spać spokojnie bo grabula była więc wtopy nie maP@weł pisze:Zaraz, zaraz - bo to mi umknęło właśnie, a było niesamowicie ważne. Ty przecie byłeś wczoraj na zajęciachDlaczego ja Ci nie uścisnąłem grabuli?? Jak to się stało?? Ja jestem ostatnio zakręcony jak sierp
.
Nie udało mi się znaleźć mnie przodem - chyba specjalnie mi to zrobiłeś - ale nie wyglądam dużo lepiej z przodu więc mała strata
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach

A padło hasło "kony"??
Ostatnio, gdy pojawił się Piechu, były o tym zapowiedzi w prasie
, więc się zakodowało
. Ty przyszedłeś bez fleszów
...Qrcze, strasznie mi głupio teraz...To jest tak, jak się ma głowę upchaną myślami...Gdybym tylko biegał, radar byłby włączony - a tak nawet usunąłem się z fotki wspólnej jako "niebiegacz"...Jak mi pokazałeś na zdjęciu, skojarzyłem strój...Byłem jednak wczoraj trochę nieobecny, do tego schowany za aparatem...Wybacz...
Dłoń uścisnę zatem za tydzień raz jeszcze, żeby nie było
....Najchętniej potruchtałbym z Wami, ale na to się nie zanosi...Chyba, że polezę do starej wiedźmy, która leczy wywarami z żab..
Cieszę się, że Ci się spodobało. Po Maćka rekomendacji wiem, że fajnie biegasz (a skoro on mówi, ja słucham
). Godzinę wcześniej zawsze (10:00) spotykają się Ci, którzy w żwawszym tempie chcą nakręcić sobie kilometraż, możesz też skorzystać
. Miło się będzie spotykać regularnie - za tydzień "ustrzelę" Cię nie tylko z tyłu
.
Ostatnio, gdy pojawił się Piechu, były o tym zapowiedzi w prasie
Dłoń uścisnę zatem za tydzień raz jeszcze, żeby nie było
Cieszę się, że Ci się spodobało. Po Maćka rekomendacji wiem, że fajnie biegasz (a skoro on mówi, ja słucham
P@weł...
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
-
kony
- Stary Wyga

No chyba raczej na pewno z imienia się przedstawiałem (Konrad mi dali). Z daleka coś tam Maciek już krzyczał do mnie więc założyłem z góry że już ci naświetlił kto zacz nadchodzi. Nie pomyślałem, żeby dać na zapowiedzi w prasie, mój błądP@weł pisze:A padło hasło "kony"??
Nie jestem zbyt fotogenialny i nie mam parcia na szkło więc śmiało możesz się ograniczyć do strzelania mi w plecyP@weł pisze:... za tydzień "ustrzelę" Cię nie tylko z tyłu.
-
Qba Krause
- Zaprawiony W Bojach

paweł, przepraszam, że się nie przywitalem. następnym razem nie omieszkam.
- P@weł
- Zaprawiony W Bojach

Nie no, Qba, tez byles? :-o
P@weł...
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
Forumowy blog
Blogowe komentarze
Fotki z życia wzięte
-
Qba Krause
- Zaprawiony W Bojach

in koguto.