Gryzzelda - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

A mi sie podoba nowy tytul bloga. Kropla drazy skale :hej: powoli, do przodu robic swoje i beda efekty, musza byc :)
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Dobajka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 52,58
Życiówka w maratonie: 4'19

Nieprzeczytany post

wiec powoli i do przodu, wszelkim kontuzjom na pohybel!
Niech żyje zdrowy rozsądek :hejhej: :hejhej:

Po tych mokradłach też biegasz ?? :bleble: :ble:
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Hej Gryzzelda; jestem pod wrażeniem Twojego wieku metabolicznego :oczko: ; jesteś coraz młodsza kobieto :lalala: ;
jednakże jako obecnie nieletnia - powinnaś słuchać się męża w kwestii wieczornego biegania po ulicach; ostrożności nigdy za wiele; bardzo przykra sprawa ze śmiercią chłopca :smutek:
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To zadroszczę Ci tego wieku, aleś Ty młoda!! Ciekawe, ile mi by wyszło.... pewnie z 60+
Ty to laska szczupła jesteś, skoro miałaś niedowagę to teraz pewnie jeszcze fajniej wyglądasz!
Gryzza, niech Ci mąż nie zabrania biegania po ciemku, tylko sprawdź, czy masz odblaski, czy Cię widać w nocy.
Co do ucieczki z miejsca wypadku.... w mojej głowie się to nie mieści...
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

odblaski koniecznie, tak jak mówi Kanas, ale po ciemku to nawet z odblaskami nie odważyłabym się biegać ulicami
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ale ja nie biegam po ulicy w sensie tam gdzie samochody jezdza, tylko po chodniku przy ulicy :)
Ostatnio w Sylwestra tez byl wypadek u nas, ze babka pijana wjechala na chodnik i potracila dziewczyne. Na szczescie nie ze skutkiem smiertelnym, ale powaznie ja uszkodzila i tak. Takze maz twierdzi ze chodniki tez nie sa bezpieczne :smutek:

a wlasnie mi powiedzieli ze zlapali tego kierowce, juz 4 razy notowany za jazde po pijaku, oczywiscie bez prawka :( i ostatnio rok temu zlapany pijany na tej samej drodze, wsadzili go nawet do aresztu na 35 dni i nic go to nie nauczylo :ojnie:
Awatar użytkownika
siena_driver
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 49:18

Nieprzeczytany post

Gryzzelda pisze: Pani od pilatesu wrocila, wiec ochoczo wybralam sie na zajecia w poniedzialek wieczorem. Silownia przezywa oblezenie, ludzi masa. Wszyscy zaczeli trenowac wraz z nowym rokiem :lalala: z reszta biegaczy tez duzo wiecej ostatnio spotykalam.
W Krakowie to samo, nawet w radio słyszałem, że wielkie oblężenie - choć chodząc rano na siłkę/basen sam tego nie zauważyłem. Dużo siłowni zrobiło większe zniżki na karnety długoterminowe, byle ludzie kupowali roczny abonament :D

A ta ucieczka z miejsca wypadku to zwykłe sk...syństwo. Nie potrafię tego inaczej określić. Taki młody chłopak :(
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Noz w kieszeni mi sie otwiera jak slysze o takich ludziach..... :wrr: :wrrwrr: :wrrwrr:
Myslalem, ze tylko w PL sa tacy ludzie, a tu prosze w tak "poukladanym" panstwie takze.

Ja polecam bieganie z czołówką, ale taką z migającym na potylicy czerwonym światełkiem (jak w rowerze). Sam w takiej biegam i zauważyłem, że to działa. Jestem widoczny z przodu i z tyłu- kierowcy omijają mnie szerokim łukiem, a biegam po ulicach. No i na dodatek odblaski w odzieży i butach też dodają treningom po zmroku bezpieczeństwa. No i mptrojka w uszach... Ja biegam bez- wolę słyszeć co się wokół mnie dzieje.
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wolf1971 pisze:Noz w kieszeni mi sie otwiera jak slysze o takich ludziach..... :wrr: :wrrwrr: :wrrwrr:
Myslalem, ze tylko w PL sa tacy ludzie, a tu prosze w tak "poukladanym" panstwie takze.

Ja polecam bieganie z czołówką, ale taką z migającym na potylicy czerwonym światełkiem (jak w rowerze). Sam w takiej biegam i zauważyłem, że to działa. Jestem widoczny z przodu i z tyłu- kierowcy omijają mnie szerokim łukiem, a biegam po ulicach. No i na dodatek odblaski w odzieży i butach też dodają treningom po zmroku bezpieczeństwa. No i mptrojka w uszach... Ja biegam bez- wolę słyszeć co się wokół mnie dzieje.
no niestety, wszedzie mozna spotkac debili, co zrobic :( tylko uwazac na siebie

Ta czolowka to nie jest glupi pomysl, widzialam ludzi obwieszonych takimi swiatelkami na rowerze i rzeczywiscie zdecydowanie poprawia to ich widocznosc (mowie z perspektywy kierowcy)
Ja tez mam duzo odblaskow wszedzie, a kurtke zjadliwie zolta, wiec powinno mnie byc widac :ojoj:
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

skoro więc bywa tam niebezpiecznie - uważaj na siebie, Julia :)
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gryza jest zupelnie inaczej jak kierowca widzi dość mocne światło ledowej czołówki niż odblask pochodzący z ubrania. Może dużo wcześniej zareagować. Gdy nie miałem takiej "górniczej lampki" to kierowcy mieli mnie w %$#@! i omijali w ostatniej chwili albo wcale. Taraz już z daleka widze jak zmieniaja pas ruchu (bynajmniej zdecydowana większość :))
No i jesteś dodatkowo widoczna z tylu.
Owszem ludzie sie patrza jak na gornika, ktory uciekl z kopalni, ale tym razem to ja mam ich w %$#@ :sss: Moje bezpieczeństwo jest najwazniejsze.
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Prawda co piszesz, Wolf.
Tyle ze ja po drogach nie biegam wcale, zawsze sa to chodniki, albo sciezki rowerowe.

A jak tam twoja noga? Poprawila sie cos?
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

:nienie:
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wolf, maz powiedzial ze mam sobie swiecace rogi zalozyc i z tym biegac.
Moze ty tez sprobujesz?
Obrazek
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gryzzelda pisze:Tempo: superwolne, mylse ze nawet Kachita o kulach moglaby mnie wyprzedzic. Ups, pardon, juz nie o kulach, wiec na pewno by mnie wyprzedzila :)
:hej: :spoczko:
Gryzzelda, musisz się wziąć za siebie, no bo jak to tak! :hahaha: Chociaż z drugiej strony mówią, że nie ma czegoś takiego ja za wolne bieganie ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
ODPOWIEDZ