No co, po powitaniu Nowego Roku to może chwilę zająć.zoltar7 pisze:_______________NO COMMENTKachita pisze:Wspaniale jest znowu móc chodzić na dwóch nogach!![]()
![]()

Moderator: infernal
No co, po powitaniu Nowego Roku to może chwilę zająć.zoltar7 pisze:_______________NO COMMENTKachita pisze:Wspaniale jest znowu móc chodzić na dwóch nogach!![]()
![]()
Nóżka ma się nieco lepiej, a im dłużej chodzę, tym lepiej mi to idziekachita pisze:Więc wiesz, zimny prysznic weź albo coś![]()
Nie ma sprawykachita pisze:Zoltar, dzięki za troskę,
Ale jak to?kachita pisze:ale przypomnę swoją wypowiedź sprzed kilku dni...
kachita pisze:Więc wiesz, zimny prysznic weź albo coś![]()
No tak, Niemcom nic tak dobrze nie wychodzi jak planowanie...kachita pisze:plan mój się powiedzie. Jest dość ambitny, no ale mam go z niemieckiej gazetki o przygotowaniu do maratonu, a niemieckie plany to wiadomo jakie sąTen jest trzymiesięczny i przewiduje w tym czasie dwa testy na dychę i dwa na połówkę, z czego te ostatnie dwa w odstępie dwóch tygodni
Modyfikuję go oczywiście, jak skończę, to zamieszczę
A te babcie mają pewnie takie tempo, jak ludzie na wózkach w skeczu Kabaretu Ani Mru Mrukachita pisze:Pion utrzymuję, ale tempo mojego chodzenia jest tak zawrotne, że wyprzedzają mnie nawet babcie z balkonikami
Pamiętaj o efektach ubocznych niemieckich planów stosowanych na niemieckich zawodniczkach.kachita pisze: No, tak więc jest szansa, że plan mój się powiedzie. Jest dość ambitny, no ale mam go z niemieckiej gazetki o przygotowaniu do maratonu, a niemieckie plany to wiadomo jakie są
O, to już wiem jak będę wyglądać, jak mnie najdzie ochota na ścięcie włosów.kachita pisze:Dzisiaj nieco przyspieszyłam, babcie już wyprzedzam (niektóre
).
A tak w ogóle oglądam ci ja wczoraj zdjęcia na dysku przenośnym, gdy wtem!![]()
Pozdro dla strasb![]()
![]()
Kachitakachita pisze:W ogóle obecnie to czarno widzę moje truchtanie w sobotę, ale może te trzy sesje terapii manualnej, co je mam w tym tygodniu, poprawią moje rokowania. Najwyżej przejdę się spacerkiem i porobię zdjęcia
Eeee, tenrubin pisze:tylko żartujesz z tym sobotnim truchtaniem