Kachita - komentarze.

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze:
Kachita pisze:Wspaniale jest znowu móc chodzić na dwóch nogach! :usmiech:
_______________NO COMMENT :bum: :spoczko:
No co, po powitaniu Nowego Roku to może chwilę zająć. :oczko:
PKO
Awatar użytkownika
concordia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1h 3min

Nieprzeczytany post

Kachitka aż z ciekawości Twojego bloga przejrzałam i Ty mi tu nie kokietuj, że szurasz najwolniej, no! Fajnie Ci ten półmaraton poszedł a jakby kolano nie nawaliło to już w ogóle jak burza byś poszła :hej:
Dajesz radę utrzymywać pion czy lekko się chwiejesz? :uuusmiech:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pion utrzymuję, ale tempo mojego chodzenia jest tak zawrotne, że wyprzedzają mnie nawet babcie z balkonikami :bum:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Kachitka Kochanie jak tam nóżka, nie potrzeba ci więcej... tej no... Miłości, aby nóżka się zagoiła szybciej, bo wiesz jak potrzeba, to ja lecę na lotnisko kupuję bilet na DreamLinera... i... wiesz* :bum:

*-tylko wiesz... pamiętaj, że krowa, która dużo muczy to mało mleka daje, tak wiec tego... :jatylko: nie obiecuj sobie za wiele :hej:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zoltar, dzięki za troskę, ale przypomnę swoją wypowiedź sprzed kilku dni... ;)
kachita pisze:Więc wiesz, zimny prysznic weź albo coś :sss:
Nóżka ma się nieco lepiej, a im dłużej chodzę, tym lepiej mi to idzie ;) Rano jest jeszcze dość koślawie i boleśnie, w ciągu dnia to mija, a już najlepiej jest, jak idę do miasta i muszę przejść spory kawałek z przystanku do kina, bo oczywiście są remonty dróg i pod kino nic nie jeździ, więc trzeba przelecieć cały Rynek, Plac Solny i jeszcze kawałek, żeby się dostać do najbardziej hipsterskiego miejsca we Wro :spoko: Po takiej rundce to w sumie nawet już nic mnie nie bolało i te kule to mi tylko przeszkadzały. Ale nie powiem, przydają się, bo ludzie ustępują mi miejsca w tramwaju :bum: Nie, żebym nie mogła stać, ale każdy, kto choć raz jechał wrocławskim tramwajem wie, że tu nie chodzi o stanie, a o ustanie ;)
No, tak więc jest szansa, że plan mój się powiedzie. Jest dość ambitny, no ale mam go z niemieckiej gazetki o przygotowaniu do maratonu, a niemieckie plany to wiadomo jakie są ;) Ten jest trzymiesięczny i przewiduje w tym czasie dwa testy na dychę i dwa na połówkę, z czego te ostatnie dwa w odstępie dwóch tygodni :lalala: Modyfikuję go oczywiście, jak skończę, to zamieszczę :)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Zoltar, dzięki za troskę,
Nie ma sprawy :taktak: na przyjaciół możesz liczyć, pomogą ci :hej:
kachita pisze:ale przypomnę swoją wypowiedź sprzed kilku dni... ;)
kachita pisze:Więc wiesz, zimny prysznic weź albo coś :sss:
Ale jak to? :ojoj:
Ale ja myślałem, że te "weź albo coś" to jest właśnie DreamLiner do Wrocławia :jatylko: poza tym moja Droga zimny prysznic jest zdecydowanie przereklamowany... :nowiesz:
kachita pisze:plan mój się powiedzie. Jest dość ambitny, no ale mam go z niemieckiej gazetki o przygotowaniu do maratonu, a niemieckie plany to wiadomo jakie są ;) Ten jest trzymiesięczny i przewiduje w tym czasie dwa testy na dychę i dwa na połówkę, z czego te ostatnie dwa w odstępie dwóch tygodni :lalala: Modyfikuję go oczywiście, jak skończę, to zamieszczę :)
No tak, Niemcom nic tak dobrze nie wychodzi jak planowanie...
Reszta to już kwestia możliwości (i) wykonania.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Oj znam Clexane aż za dobrze, najpierw sobie wbijałam po artroskopii i przeszczepie ścięgna, a potem po cesarce. Ale jakoś tak mam, że jak można, to wolę sobie sama zastrzyki robić. Na podtrzymanie ciąży hormony tez sama sobie w dupsko wbijałam. I tak szczerze, momenty, kiedy miałam siniaki czy coś mnie bolało, to jak mi zastrzyk robiła pielęgniarka.
kachita pisze:Pion utrzymuję, ale tempo mojego chodzenia jest tak zawrotne, że wyprzedzają mnie nawet babcie z balkonikami :bum:
A te babcie mają pewnie takie tempo, jak ludzie na wózkach w skeczu Kabaretu Ani Mru Mru :ble:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

:hej: Dzisiaj nieco przyspieszyłam, babcie już wyprzedzam (niektóre ;) ).

A tak w ogóle oglądam ci ja wczoraj zdjęcia na dysku przenośnym, gdy wtem! :szok:

Obrazek

Pozdro dla strasb :hej: :spoko: :bum:

piotr_j
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:40
Życiówka w maratonie: 03:44:07

Nieprzeczytany post

kachita pisze: No, tak więc jest szansa, że plan mój się powiedzie. Jest dość ambitny, no ale mam go z niemieckiej gazetki o przygotowaniu do maratonu, a niemieckie plany to wiadomo jakie są ;)
Pamiętaj o efektach ubocznych niemieckich planów stosowanych na niemieckich zawodniczkach. ;)
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze::hej: Dzisiaj nieco przyspieszyłam, babcie już wyprzedzam (niektóre ;) ).

A tak w ogóle oglądam ci ja wczoraj zdjęcia na dysku przenośnym, gdy wtem! :szok:

Obrazek

Pozdro dla strasb :hej: :spoko: :bum:
O, to już wiem jak będę wyglądać, jak mnie najdzie ochota na ścięcie włosów. :hej:
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Forumowe Koło Obrońców Loków nie pozwoli Ci ich ściąć :taktak:
Kachita, o której planujesz stawić się we Wrześni :)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Aniu, myślę, że o 17:14 albo 19:02. Jest jedno połączenie późniejsze (przyjazd 21:18), ale to bym musiała ponad półtorej godziny tkwić na dworcu w Poznaniu, więc jakoś średnio mi się to uśmiecha. Bo generalnie to mam nadzieję, że mogę się wprosić do Ciebie :bum:

W ogóle obecnie to czarno widzę moje truchtanie w sobotę, ale może te trzy sesje terapii manualnej, co je mam w tym tygodniu, poprawią moje rokowania. Najwyżej przejdę się spacerkiem i porobię zdjęcia :)

Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:W ogóle obecnie to czarno widzę moje truchtanie w sobotę, ale może te trzy sesje terapii manualnej, co je mam w tym tygodniu, poprawią moje rokowania. Najwyżej przejdę się spacerkiem i porobię zdjęcia :)
Kachita :hahaha: mam nadzieję, że tylko żartujesz z tym sobotnim truchtaniem ; jeśli nie - to jest jeszcze jedno wyjście :spoczko:
taki troszkę większy jogger + w komplecie oddany przyjaciel
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rubin pisze:tylko żartujesz z tym sobotnim truchtaniem
Eeee, ten :jatylko: Trucht to może za dużo powiedziane, to będzie raczej marszoszuranie :bum:

Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

oo cel nr 3 mamy identyczny :) :) :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ