![:bum:](./images/smilies/bum.gif)
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Moderator: infernal
No to będzie najszybsze rozbiegane małżeństwo w Krakowiemihumor pisze:To się może na przełaju spotkamy, też mam w planie, miałem już w pierwszym biegać ale mieliśmy problem z opiekunką i tylko żona moja biegła a ja dzieciaki woziłem po zajeciach, nawet żona ma otarła się o pudło w kategorii co na debiut nieźle wróży. Jeśli będzie opieka to pobiegnę, jeśli nie to chyba żonie dam "startnąć" by powalczyła w generalce- bo ja tez to raczej treningowo bym traktował niemniej treningowo tam też się zdrowo można złachać
Sylw3g pisze:32min na dychę!
panucci10 pisze:najlepszego starczei 35min zycze na 2013rok
Panowie dzięki wielkie za życzeniamihumor pisze:Wszystkiego najlepszego - widzę książke sobie w prezencie sprawiłeś - dobry prezent
Krzychu M pisze:NajlepszegoWidzimy się 6 grudnia na mikołajkowym
Jeśli znajdę coś odpowiedniego i nie wpływajace na szybkość biegu to założę.Jak będzie lód to biorę łyżwyDarekbe022 pisze:Krzychu M pisze:NajlepszegoWidzimy się 6 grudnia na mikołajkowym
dzięki wielkie, mam nadzieje że będą fajne warunki do biegania. Ubierasz jakaś czapuche mikołaja
?
Najważniejsze żeby nas gdzieś podczas treningu nie wcięłoKrzychu M pisze:U mnie też wcięło wczorajszy trening
Odpuszczam, przyda mi się taki odpoczynek.panucci10 pisze:Rozsądnie to mało powiedziane! Zrób sobie nawet dwa dni coby wszystko było ok i bez bólu!
Swoją drogą ładnie dzisiaj pocisnąłeś
Krótko mówiąc jak z nogą dojdę do ładu to startuję również w GP.Krzychu M pisze:Po Mikołajkowym startujesz też w GP górskim?
Swoją drogą to więcej biegów w Krakowie zimą niż w pozostałych porach roku.
Sylwester mam wyjazdowy,więc odpada.Jakby była dobra aura to pod koniec stycznia na Błoniach jest maraton koleżeński.
Druga edycja.Tam można pobiec ile kto chce kółek,jest rywalizacja,łatwiej o życiówkę na 10 km,21 km...bo na pełny ja sie nie decyduję
Krzychu, masz wiecej info o tym biegu? Kto go organizuje? Dystans, BBL,...? Chętnie bym spróbował tam połówki...Krzychu pisze:Jakby była dobra aura to pod koniec stycznia na Błoniach jest maraton koleżeński.
Druga edycja.Tam można pobiec ile kto chce kółek,jest rywalizacja,łatwiej o życiówkę na 10 km,21 km...bo na pełny ja sie nie decyduję
Zobacz na maratonypolskie.pl.Dystans organizujegrim80 pisze:Krzychu, masz wiecej info o tym biegu? Kto go organizuje? Dystans, BBL,...? Chętnie bym spróbował tam połówki...Krzychu pisze:Jakby była dobra aura to pod koniec stycznia na Błoniach jest maraton koleżeński.