Faktycznie cieszę się, że nie musiałem dzisiaj z Tobą biec, bo nie miałem siły ani na gadanie, ani tym bardziej na wysłuchiwanie Twoich docinek. I tak się dostatecznie umordowałem. Mam nadzieję, że chociaż grypę zwalczyłem ostatecznie i w srodę juz sobie spokojnie pogadamymaratończyk pisze:Pozdrowienia dla wszystkich dzisiejszych biegaczy.Przed plażą o 09.00 było tłoczno jak nigdy a to za sprawą nowych biegaczy ,którzy robia rozbieganie przed morsowaniem :uuusmiech: .Tak więc podzieliliśmy się na dwie grupy.Jedna pobiegła na pętelkę 8 km ( w tym Ja,Irek,Rafał,Hania i morsy)
druga na dłuższe wybieganie ( Marcin,Sebastian,Jarek,Tomek i jeszcze paru)
.Jednak trening wszyscy skończyliśmy razem bo my zdążyliśmy się wykąpać
a oni dobiegli .Czyli jak zwykle fajnie było
.Pewnie Marcin też był zadowolony bo nie musiał mnie słuchać a szkoda bo tyle miałem mu do powiedzenia i dogryzienia
Jednak mam nadzieję że odbiję to sobie na środowym treningu
.Coraz bardziej widzę że ludzie zaczynają o siebie dbać poprzez aktywny tryb życia :uuusmiech: i to mnie cieszy i motywuje do dalszych zachęt dla nowo napotykanych osób aby sie do nas przyłączali.Okej a teraz czas na pożądne sniadanko.
Jeśli chodzi o napoje to podobno dobra jest wiejska woda ze studni przy gnojowniku i koniecznie z trzeciego kręguDa_Vido pisze:Cały czas jestem ciekawy Waszych opinii w następujących sprawach:
1) Ulubiony napój izotoniczny czyli to co pijecie po treningu.
2) Kto ma czas i chęci ćwiczyć na hali, czy wolicie świeże powietrze.
Ostateczny termin na odpowiedzi to piątek.
1.Ja osobiście wolę powerrade najlepiej niebieskie a po treningu rozpuszczam sobie w wodzie magnez z b6Da_Vido pisze:Cały czas jestem ciekawy Waszych opinii w następujących sprawach:
Ostateczny termin na odpowiedzi to piątek.
Fajny test, można się dużo dowiedzieć o tym co się pije.maratończyk pisze:Napoje izotoniczne test: 4Move, Gatorade, IsoPlus, Isostar, Oshee, Powerade
http://bieganie.mauser.com.pl/2011/08/0 ... -powerade/
Ja też jestem zadania, że woda ze studni czyni cuda nawet kole gnojownika. A serio, jeszcze na początku roku Powerade mi podchodził, ale ostatnio jakoś czuję, że się sklejam po nim i jest mi mdło. Z drugiej strony bardzo się pocę podczas biegania i czytając o hiponatremii (wypłukiwaniu sodu) mam mieszane uczucia. Po przebiegnięciu 20km (czego nie udało się dzisiajmaciek75 pisze:Jeśli chodzi o napoje to podobno dobra jest wiejska woda ze studni przy gnojowniku i koniecznie z trzeciego kręguDa_Vido pisze:Cały czas jestem ciekawy Waszych opinii w następujących sprawach:
Ostateczny termin na odpowiedzi to piątek.ja osobiście wolę zwykłą wodę mineralną albo Powerade.
Ja jednak wolę biegać na powietrzu, hala może być dobrą alternatywą na mroźne dni kiedy z bieganiem będzie ciężko. Nie mogę zagwarantować że będę się pojawiał na halowych treningach.
Szkoda chłopaka. Niech pozostanie on przykładem, że należy walczyć do samego końca i nawet nie myśleć o poddaniu się.maratończyk pisze:Cierpienie wymaga więcej odwagi niż śmierć.
Odszedł wielki wojownik ,niewątpliwie największy bohater
tegorocznej akcji "Highway to Hel".Warto było
pokonać każdy kilometr specjalnie dla Ciebie! Nie zapomnimy o Twojej wielkiej walce , pamięć o Tobie nigdy nie zginie.
[*] Kuba Spoczywaj w spokoju [*][/size]
Ja będę biegał po drodze rowerowej na odcinku między domkiem przy przejeździe kolejowym i Carrefourem. Zaczynam o 18 ale jak wolisz później to pojaw się po 19 na początku tej drogi i się przyłączysz by towarzyszyć mi przy kolejnym kółku.Adrian26 pisze:Ja będe szedł pobiegać, ale gdzieś tak koło 19.