MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!
- Wapel
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53:45
- Życiówka w maratonie: brak
Już dajcie spokój z tym domaganiem się czegokolwiek Fajnie, że mamy dużo startów; o Mikołowie też dużo osób się dowiedziało, bo co tydzień wspominają o nas że jesteśmy na 3 miejscu tuż za plecami liderów toruńsko-krakowskich. Pomyślcie, że inne miasta w ogóle nie mają żadnych adnotacji My robimy swoje i biegamy bo lubimy i do tego często w zawodach, a to: ile się mówi i jak się mówi powinno nas najmniej obchodzić
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
Całkowicie się zgadzamWapel pisze:Już dajcie spokój z tym domaganiem się czegokolwiek Fajnie, że mamy dużo startów; o Mikołowie też dużo osób się dowiedziało, bo co tydzień wspominają o nas że jesteśmy na 3 miejscu tuż za plecami liderów toruńsko-krakowskich. Pomyślcie, że inne miasta w ogóle nie mają żadnych adnotacji My robimy swoje i biegamy bo lubimy i do tego często w zawodach, a to: ile się mówi i jak się mówi powinno nas najmniej obchodzić
- jackma
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:14
- Życiówka w maratonie: 3:09:06
A ja nie do końca się zgadzam z tymmppietia pisze:Całkowicie się zgadzamWapel pisze:Już dajcie spokój z tym domaganiem się czegokolwiek Fajnie, że mamy dużo startów; o Mikołowie też dużo osób się dowiedziało, bo co tydzień wspominają o nas że jesteśmy na 3 miejscu tuż za plecami liderów toruńsko-krakowskich. Pomyślcie, że inne miasta w ogóle nie mają żadnych adnotacji My robimy swoje i biegamy bo lubimy i do tego często w zawodach, a to: ile się mówi i jak się mówi powinno nas najmniej obchodzić
mają mówić jak najwięcej i jak najlepieja to: ile się mówi i jak się mówi powinno nas najmniej obchodzić
jackma
10km-36:14 21.07.12; 15km-57:03 01.04.12; 21,097km-1:23:17 25.03.12; 42,195km-3:09:06 30.09.12
dzienniczek
komentarze
jackmaokolobiegowo
10km-36:14 21.07.12; 15km-57:03 01.04.12; 21,097km-1:23:17 25.03.12; 42,195km-3:09:06 30.09.12
dzienniczek
komentarze
jackmaokolobiegowo
- Jacek L
- Wyga
- Życiówka na 10k: 56:13
tu się zgadzamWapel pisze:Fajnie, że mamy dużo startów; o Mikołowie też dużo osób się dowiedziało, bo co tydzień wspominają o nas że jesteśmy na 3 miejscu tuż za plecami liderów toruńsko-krakowskich. Pomyślcie, że inne miasta w ogóle nie mają żadnych adnotacji My robimy swoje i biegamy bo lubimy i do tego często w zawodach,
a tu się nie zgadzam bo albo się bawimy w rywalizację punktową albo nie. A skoro analizujemy kto startował, kogo brakuje na liście, komu nie dopisali klubu BBL Mikołów, to po coś to robimy, choćby dla zabawy, ale to nie znaczy, że mnie nie obchodzi co o nas piszą.Wapel pisze: a to: ile się mówi i jak się mówi powinno nas najmniej obchodzić
a zmieniając temat, (jeśli to już było a mi uciekło i się powtarzam to przepraszam) to 10 listopada w zaprzyjaźnionej MAviArea w Łaziska są I urodziny klubu i mozna zapisac się na darmowe zajęcia z Squasha, Fitnessu czy Spinningu - oczywiście zapisałem się na zajęcia z Instruktorką Ewą
10 km - 53:47 (16.09.2012, Tychy)
- Jacek L
- Wyga
- Życiówka na 10k: 56:13
na to wygląda, że tak z tego co wiem to od tygodnia czy dwóch ma stałe zajęcia w piątki o 19.15 a teraz jeszcze dodatkowo w środy też, nie licząc naszych zajęć z BBL Indoor Cycling Mikołów.Wapel pisze:Hmmm, a to Ewa tam jest jakąś oficjalną instruktorką?
10 km - 53:47 (16.09.2012, Tychy)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Super, cały czas trzecie miejsce. Jednak zdaje mi się że mamy jeszcze szanse przynajmniej na II miejsce.
Tomku, przecież co tydzień o nas mówią w sprawozdaniu po weekendowych zajęciach. :D
Oczywiście jeśli się da to niech mówią więcej !!!
Tylko w sumie gdzie jak są dwa artykuły i w każdym jesteśmy szeroko opisywani. Zobaczcie że nawet nasze powiedzenie "nie ma złej pogody dla biegacza jest tylko zły ubiór" znalazło się w tytule
Chociaż co do naszego powiedzenia dziś siedząc w domu i przeczekując grypę troszę się nie zgadzam :P
pozdrowienia dla wszystkich :D
Tomku, przecież co tydzień o nas mówią w sprawozdaniu po weekendowych zajęciach. :D
Oczywiście jeśli się da to niech mówią więcej !!!
Tylko w sumie gdzie jak są dwa artykuły i w każdym jesteśmy szeroko opisywani. Zobaczcie że nawet nasze powiedzenie "nie ma złej pogody dla biegacza jest tylko zły ubiór" znalazło się w tytule
Chociaż co do naszego powiedzenia dziś siedząc w domu i przeczekując grypę troszę się nie zgadzam :P
- jackma
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:14
- Życiówka w maratonie: 3:09:06
A może to skutki popołudniowosobotniego roztrenowania ?wandzik20 pisze: Chociaż co do naszego powiedzenia dziś siedząc w domu i przeczekując grypę troszę się nie zgadzam :P
jackma
dzienniczek
komentarze
jackmaokolobiegowo
dzienniczek
komentarze
jackmaokolobiegowo
- Wapel
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53:45
Hmmmm, no to pewne przemyślenia z tym związane zostawię chyba dla siebieJacek L pisze:na to wygląda, że tak z tego co wiem to od tygodnia czy dwóch ma stałe zajęcia w piątki o 19.15 a teraz jeszcze dodatkowo w środy też, nie licząc naszych zajęć z BBL Indoor Cycling Mikołów.Wapel pisze:Hmmm, a to Ewa tam jest jakąś oficjalną instruktorką?
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:37
BBL jeździ też na łyżwach... Dzięki
Może następnym razem ktoś jeszcze się skusi Było suuuper!
Może następnym razem ktoś jeszcze się skusi Było suuuper!
- smt
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 44:24
Fajnie, że daliście się namówić Asia i Paweł :D musiałem wam trochę po japonkach pojechać ale przyniosło to skutek no już mam obiecane od 2 kolejnych bbl'owiczów, że się wybiorą jak załatwią sobie łyżwy. A tak to wiadomo na lodzie zero monotonii i ubaw po pachy
10 km 44:24
15 km 1:13:31
Półmaraton 1:49:47 aliaz Jacek :D
15 km 1:13:31
Półmaraton 1:49:47 aliaz Jacek :D
-
- Wyga
Stałe zajęcia mam ale nie dzięki wam więc na luzie, wy za to macie taniej i tyle na temat. Jakieś inne przemyślenia?Wapel pisze: Hmmmm, no to pewne przemyślenia z tym związane zostawię chyba dla siebie
Ponadto dzięki wszystkim którzy dali radę wczoraj stawić się na zajęciach Nadal rzucam temat zajęć w klubie na Bażantowie, porozmawiam z menagerem w sobotę może uda się coś zoorganizować Oczywiście będę się starać for free no chyba że Wapel za nas zapłaci (takie moje przemyślenie).
A tak na poważnie, jak wspominałam warunki o duuużo lepsze niż na Mavi (światło, nagłośnienie, sprzęt, sala) więc fajnie gdybyśmy sie zoorganizowali w ramach zwiedzania Szymon mógłby ogarnąć klub w Tychach, Irek prowadzący zajęcia to kolarz amator - przez duże A, więc polecam Takie niby nic w ramach zimowych wieczorów
- Lukas75
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:55
Paweł przecież to co robimy to robimy głównie dla siebie ale dla nas ta walka od razu była przegrana i nie oszukujmy się trudno rywalizować z tak dużym miastem jak Kraków czy Toruń. Dzięki temu konkursowi akcja BBL została mocno rozreklamowana w środowisku biegaczy więc trzeba powiedzieć to że mimo iż powstała w spontaniczny sposób to odnosi duży sukces. A nasze sugestie jak nie teraz to może przyczynią się na przyszłość aby wyrównać szanse dla wszystkich. Punktować 3 najlepsze miasta. Zresztą widać ile BBl-i odpuściło temat. Dla mnie jest też istotna wartość dodana tych zmagań czyli że na każdych zawodach jest nas spora grupa ludzi "pozytywnie zakręconych ". No i ma kto zrobić fotkę hehe.Wapel pisze:Już dajcie spokój z tym domaganiem się czegokolwiek Fajnie, że mamy dużo startów; o Mikołowie też dużo osób się dowiedziało, bo co tydzień wspominają o nas że jesteśmy na 3 miejscu tuż za plecami liderów toruńsko-krakowskich. Pomyślcie, że inne miasta w ogóle nie mają żadnych adnotacji My robimy swoje i biegamy bo lubimy i do tego często w zawodach, a to: ile się mówi i jak się mówi powinno nas najmniej obchodzić
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:37
... i kto tu jest pesymistą Ja tam wierzyłam i ciągle wierze Ale ja żyję w innym świecieLukas75 pisze:
Paweł przecież to co robimy to robimy głównie dla siebie ale dla nas ta walka od razu była przegrana i nie oszukujmy się trudno rywalizować z tak dużym miastem jak Kraków czy Toruń.