MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53:45
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Już dajcie spokój z tym domaganiem się czegokolwiek ;) Fajnie, że mamy dużo startów; o Mikołowie też dużo osób się dowiedziało, bo co tydzień wspominają o nas że jesteśmy na 3 miejscu tuż za plecami liderów toruńsko-krakowskich. Pomyślcie, że inne miasta w ogóle nie mają żadnych adnotacji ;) My robimy swoje i biegamy bo lubimy i do tego często w zawodach, a to: ile się mówi i jak się mówi powinno nas najmniej obchodzić ;)
New Balance but biegowy
mppietia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wapel pisze:Już dajcie spokój z tym domaganiem się czegokolwiek ;) Fajnie, że mamy dużo startów; o Mikołowie też dużo osób się dowiedziało, bo co tydzień wspominają o nas że jesteśmy na 3 miejscu tuż za plecami liderów toruńsko-krakowskich. Pomyślcie, że inne miasta w ogóle nie mają żadnych adnotacji ;) My robimy swoje i biegamy bo lubimy i do tego często w zawodach, a to: ile się mówi i jak się mówi powinno nas najmniej obchodzić ;)
Całkowicie się zgadzam :taktak:
10k 43'37"
15k 1:14'46"
21k 1:41'14"
www.wybiegamy.pl
Awatar użytkownika
jackma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:14
Życiówka w maratonie: 3:09:06

Nieprzeczytany post

mppietia pisze:
Wapel pisze:Już dajcie spokój z tym domaganiem się czegokolwiek ;) Fajnie, że mamy dużo startów; o Mikołowie też dużo osób się dowiedziało, bo co tydzień wspominają o nas że jesteśmy na 3 miejscu tuż za plecami liderów toruńsko-krakowskich. Pomyślcie, że inne miasta w ogóle nie mają żadnych adnotacji ;) My robimy swoje i biegamy bo lubimy i do tego często w zawodach, a to: ile się mówi i jak się mówi powinno nas najmniej obchodzić ;)
Całkowicie się zgadzam :taktak:
A ja nie do końca się zgadzam z tym
a to: ile się mówi i jak się mówi powinno nas najmniej obchodzić ;)
mają mówić jak najwięcej i jak najlepiej :oczko:
jackma
10km-36:14 21.07.12; 15km-57:03 01.04.12; 21,097km-1:23:17 25.03.12; 42,195km-3:09:06 30.09.12
dzienniczek
komentarze
jackmaokolobiegowo
Awatar użytkownika
Jacek L
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 56:13

Nieprzeczytany post

Wapel pisze:Fajnie, że mamy dużo startów; o Mikołowie też dużo osób się dowiedziało, bo co tydzień wspominają o nas że jesteśmy na 3 miejscu tuż za plecami liderów toruńsko-krakowskich. Pomyślcie, że inne miasta w ogóle nie mają żadnych adnotacji ;) My robimy swoje i biegamy bo lubimy i do tego często w zawodach,
tu się zgadzam :-)
Wapel pisze: a to: ile się mówi i jak się mówi powinno nas najmniej obchodzić ;)
a tu się nie zgadzam :-) bo albo się bawimy w rywalizację punktową albo nie. A skoro analizujemy kto startował, kogo brakuje na liście, komu nie dopisali klubu BBL Mikołów, to po coś to robimy, choćby dla zabawy, ale to nie znaczy, że mnie nie obchodzi co o nas piszą. :-)

a zmieniając temat, (jeśli to już było a mi uciekło i się powtarzam to przepraszam) to 10 listopada w zaprzyjaźnionej MAviArea w Łaziska są I urodziny klubu i mozna zapisac się na darmowe zajęcia z Squasha, Fitnessu czy Spinningu - oczywiście zapisałem się na zajęcia z Instruktorką Ewą :-)
Obrazek
10 km - 53:47 (16.09.2012, Tychy) :-)
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Hmmm, a to Ewa tam jest jakąś oficjalną instruktorką?
Awatar użytkownika
Jacek L
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 56:13

Nieprzeczytany post

Wapel pisze:Hmmm, a to Ewa tam jest jakąś oficjalną instruktorką?
na to wygląda, że tak :-) z tego co wiem to od tygodnia czy dwóch ma stałe zajęcia w piątki o 19.15 a teraz jeszcze dodatkowo w środy też, nie licząc naszych zajęć z BBL Indoor Cycling Mikołów.
10 km - 53:47 (16.09.2012, Tychy) :-)
wandzik20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Super, cały czas trzecie miejsce. Jednak zdaje mi się że mamy jeszcze szanse przynajmniej na II miejsce.
Tomku, przecież co tydzień o nas mówią w sprawozdaniu po weekendowych zajęciach. :D
Oczywiście jeśli się da to niech mówią więcej !!!
Tylko w sumie gdzie jak są dwa artykuły i w każdym jesteśmy szeroko opisywani. Zobaczcie że nawet nasze powiedzenie "nie ma złej pogody dla biegacza jest tylko zły ubiór" znalazło się w tytule :usmiech:
Chociaż co do naszego powiedzenia dziś siedząc w domu i przeczekując grypę troszę się nie zgadzam :P

pozdrowienia dla wszystkich :D
Awatar użytkownika
jackma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:14
Życiówka w maratonie: 3:09:06

Nieprzeczytany post

wandzik20 pisze: Chociaż co do naszego powiedzenia dziś siedząc w domu i przeczekując grypę troszę się nie zgadzam :P

pozdrowienia dla wszystkich :D
A może to skutki popołudniowosobotniego roztrenowania :hejhej: ?
jackma
10km-36:14 21.07.12; 15km-57:03 01.04.12; 21,097km-1:23:17 25.03.12; 42,195km-3:09:06 30.09.12
dzienniczek
komentarze
jackmaokolobiegowo
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jacek L pisze:
Wapel pisze:Hmmm, a to Ewa tam jest jakąś oficjalną instruktorką?
na to wygląda, że tak :-) z tego co wiem to od tygodnia czy dwóch ma stałe zajęcia w piątki o 19.15 a teraz jeszcze dodatkowo w środy też, nie licząc naszych zajęć z BBL Indoor Cycling Mikołów.
Hmmmm, no to pewne przemyślenia z tym związane zostawię chyba dla siebie ;)
Basik
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Hej Kadil za 20 minut będzie na stadionie biegać - takie info jakby ktoś akurat też się wybierał.

pozdro :usmiech:
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:37

Nieprzeczytany post

BBL jeździ też na łyżwach... :hej: Dzięki :oczko:
Może następnym razem ktoś jeszcze się skusi :oczko: Było suuuper! :taktak:
Endo

10km: Życiowa Dycha - Krynica 7.09.2013 45:37
21km: Półmaraton Silesia 12.05.2013 1:47:35
Awatar użytkownika
smt
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 44:24

Nieprzeczytany post

Fajnie, że daliście się namówić Asia i Paweł :D musiałem wam trochę po japonkach pojechać ale przyniosło to skutek :hahaha: no już mam obiecane od 2 kolejnych bbl'owiczów, że się wybiorą jak załatwią sobie łyżwy. A tak to wiadomo na lodzie zero monotonii i ubaw po pachy :ble:
10 km 44:24
15 km 1:13:31
Półmaraton 1:49:47 aliaz Jacek :D
Ewa N.
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Wapel pisze: Hmmmm, no to pewne przemyślenia z tym związane zostawię chyba dla siebie ;)
Stałe zajęcia mam ale nie dzięki wam więc na luzie, wy za to macie taniej i tyle na temat. Jakieś inne przemyślenia?

Ponadto dzięki wszystkim którzy dali radę wczoraj stawić się na zajęciach :-) Nadal rzucam temat zajęć w klubie na Bażantowie, porozmawiam z menagerem w sobotę może uda się coś zoorganizować :-) Oczywiście będę się starać for free :-) no chyba że Wapel za nas zapłaci (takie moje przemyślenie).

A tak na poważnie, jak wspominałam warunki o duuużo lepsze niż na Mavi (światło, nagłośnienie, sprzęt, sala) więc fajnie gdybyśmy sie zoorganizowali w ramach zwiedzania :-) Szymon mógłby ogarnąć klub w Tychach, Irek prowadzący zajęcia to kolarz amator - przez duże A, więc polecam :-) Takie niby nic w ramach zimowych wieczorów :-)
Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:55

Nieprzeczytany post

Paweł przecież to co robimy to robimy głównie dla siebie ale dla nas ta walka od razu była przegrana i nie oszukujmy się trudno rywalizować z tak dużym miastem jak Kraków czy Toruń. Dzięki temu konkursowi akcja BBL została mocno rozreklamowana w środowisku biegaczy więc trzeba powiedzieć to że mimo iż powstała w spontaniczny sposób to odnosi duży sukces. A nasze sugestie jak nie teraz to może przyczynią się na przyszłość aby wyrównać szanse dla wszystkich. Punktować 3 najlepsze miasta. Zresztą widać ile BBl-i odpuściło temat. Dla mnie jest też istotna wartość dodana tych zmagań czyli że na każdych zawodach jest nas spora grupa ludzi "pozytywnie zakręconych ;-)". No i ma kto zrobić fotkę hehe.
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:37

Nieprzeczytany post

Lukas75 pisze:
Paweł przecież to co robimy to robimy głównie dla siebie ale dla nas ta walka od razu była przegrana i nie oszukujmy się trudno rywalizować z tak dużym miastem jak Kraków czy Toruń.
... i kto tu jest pesymistą :ble: :hahaha: :oczko: Ja tam wierzyłam i ciągle wierze :hej: Ale ja żyję w innym świecie :hahaha: :oczko:
Endo

10km: Życiowa Dycha - Krynica 7.09.2013 45:37
21km: Półmaraton Silesia 12.05.2013 1:47:35
ODPOWIEDZ