MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!

mppietia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

wandzik20 pisze:Ja już potwierdzam. Dziś albo jutro rano Ola da znać.
Szczerze to przecież mamy grupę na facebook więc najlepiej byłoby tam się dogadywać spinningowo a u nas biegowo.
Podzielam zdanie Wapel'a
Nie wszyscy w tej grupie są :usmiech:
10k 43'37"
15k 1:14'46"
21k 1:41'14"
www.wybiegamy.pl
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:37

Nieprzeczytany post

mppietia pisze:
Nie wszyscy w tej grupie są :usmiech:
Pewnie są wszyscy zainteresowani...
a jak jeszcze nie są, to za chwilę pewnie będą... :oczko:
Endo

10km: Życiowa Dycha - Krynica 7.09.2013 45:37
21km: Półmaraton Silesia 12.05.2013 1:47:35
RudiFM
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 47:44

Nieprzeczytany post

mar_jas pisze:
Szczerze to przecież mamy grupę na facebook więc najlepiej byłoby tam się dogadywać spinningowo a u nas biegowo.
Podzielam zdanie Wapel'a
Jak będziesz to Ci przywiozę "Urodzonych Biegaczy" ..... zostało mi kilka kartek więc do środy skończę......i zaczynam wiecej biegac boso :hej:
A propos 10km poniżej 40 minut.
Miałeś jakiś plan treningowy którym się kierowałeś?
Półmaraton - 1h45'08" (16/09/2012 - I Tyski Półmaraton)
10km - 48'21" (16/09/2012 - międzyczas w I Tyskim Półmaratonie)
Tomek Wawrzeń
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 46:11

Nieprzeczytany post

Jacek L pisze:Wczorajszy Bieg Dzika był wyjątkowo udany :-) Rewelacyjna pogoda, piękna złota jesień, leśny zapach mchu i doborowe towarzystwo - takiego miłego, lekkiego występu bez żadnej napinki, właśnie trzeba mi było :-)

Wielkie gratulacje dla Witka, które jak już tu wspomniano zajął pierwsze miejsce na dystansie 4 882m !!! myślę, że to nadzieja nie tylko BBL Mikołów :-), byle tylko chłopak spokojnie trenował, nie za szybko, bo o wypalenie i kontuzje wcale nie trudno, a widząc jego postępy to nie wiem czy się bać czy cieszyć ;-)

Przemek jak nas mijał to wyglądał jakby go nie jeden, a co najmniej całe stado dzików goniło :-) Brawo, piękny wynik !!!

Podziękowania dla Szymona i Tomka W. z którymi udało mi się zrealizować wspaniałe niedzielne wybieganie i ustanowić nowe rekordy w długości biegu, prawie 15 km :-) no walka na finiszu, była rewelacyjna, super, super, super !!!!
Ja również dziękuję Jacku:) Przed wspomnianym finiszem Ty Jacku i Szymon również musieliście lochę z młodymi widzieć:). Odnośnie biegu aktywnych w Dąbrowie Górniczej - perspektywa biegu wokół Pogorii III kusząca ale chyba nie mam ochoty już w tym roku próbować ścigać się na dychę. Jeżeli ze stopą będzie w porządku to raczej skłaniał bym się ku temu by 4 listopada zrobić jeszcze jedno wybieganie w panewnickich lasach - tym razem może 4 okrążenia. Czy ktoś reflektuje?
10 km - 46:11 netto (13.10.2013 - VI Bieg Żorski)
21,097 km - 1:45:49 netto (15.09.2013 - II Tyski Półmaraton)
http://www.endomondo.com/profile/7880511
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

RudiFM pisze:
mar_jas pisze:
Podzielam zdanie Wapel'a
Jak będziesz to Ci przywiozę "Urodzonych Biegaczy" ..... zostało mi kilka kartek więc do środy skończę......i zaczynam wiecej biegac boso :hej:
A propos 10km poniżej 40 minut.
Miałeś jakiś plan treningowy którym się kierowałeś?
nie...to jakoś tak wyszło przy okazji treningu pod maraton :usmiech:

Ostatnim planem jaki realizowałem był w maju Bartoszak na 45minut....12 tygodniowy plan zrealizowany w 3 tygodnie :hej: ...oczywiscie minute mi na zawodach zabrakło do pełnego sukcesu :oczko:

Plany siekieś masz tu
http://www.bieganie.pl/index.php?show=1&cat=19&id=423 - ale noim zdaniem ten jest za słaby i nie da od razu 40 minut....

ewentualnie tu
http://www.laufszene.de/wordpress/train ... in-40-min/

ten da na bank....ale jest naprawdę ostry.......

Zdaję sobie sprawę że mam dość spaczone podejście do treningu i zupełnie inne myślenie na ten temat więc dla swojego dobra mną się nie sugeruj :oczko:

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tomek Wawrzeń pisze:Odnośnie biegu aktywnych w Dąbrowie Górniczej - perspektywa biegu wokół Pogorii III kusząca ale chyba nie mam ochoty już w tym roku próbować ścigać się na dychę. Jeżeli ze stopą będzie w porządku to raczej skłaniał bym się ku temu by 4 listopada zrobić jeszcze jedno wybieganie w panewnickich lasach - tym razem może 4 okrążenia. Czy ktoś reflektuje?
Mnie kusi ta dycha w Dąbrowie, bo jednak chodzi za mną złamanie tych 50'...
Ale na Dziku amtosfera jest super i może się pokuszę tam o 2 pętle w 49' :hej: Ale jeszcze czas jest do namysłu...
Ale Pawel bedzie chciał zrobić wybieganie więc pewnie jednak Dzik... :oczko:
Endo

Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53:45

Nieprzeczytany post

Tomek Wawrzeń pisze:4 listopada zrobić jeszcze jedno wybieganie w panewnickich lasach - tym razem może 4 okrążenia. Czy ktoś reflektuje?
jeżeli pogoda będzie w miarę normalna to ja na pewno będę chciał znowu zrobić podobne do wczorajszego wybieganie :) tylko tym razem już z nikim się nie umawiam na tempo - po prostu będę chciał pobiegać tak, jak organizm akurat będzie chciał (bo wczoraj było za szybko i dzisiaj nogi bolą :P)
SobPrzemek
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 48:10

Nieprzeczytany post

http://picasaweb.google.com/11612729718 ... rnika2012#

zdjęcia z maratonypolskie.pl
00:42:56 (netto) atest 10km Żory 14.10.2012
00:42:55 10 km GP Tychy 25.11.2012
01:35:13 Bieg Dzika 19,528 km 21.10.2012
Tomek Wawrzeń
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Wapel pisze:
Tomek Wawrzeń pisze:4 listopada zrobić jeszcze jedno wybieganie w panewnickich lasach - tym razem może 4 okrążenia. Czy ktoś reflektuje?
jeżeli pogoda będzie w miarę normalna to ja na pewno będę chciał znowu zrobić podobne do wczorajszego wybieganie :) tylko tym razem już z nikim się nie umawiam na tempo - po prostu będę chciał pobiegać tak, jak organizm akurat będzie chciał (bo wczoraj było za szybko i dzisiaj nogi bolą :P)
Pawle zapraszamy do naszej wesołej gromadki. My nie będziemy biec zbyt szybko:). Asiu nie chcesz poczekać ze schodzeniem poniżej 50tki do czasu aż ja będę na to gotowy?
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tomku... wtedy to ja już będę Twoim zającem :hej: :oczko:

Widziałam, że Łukasza dopisali do wyników, ale bez BBL :bleble:
Poslijcie liste Piotrkowi, żeby nie przeoczył :oczko:
Endo

Tomek Wawrzeń
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Asiula pisze:Tomku... wtedy to ja już będę Twoim zającem :hej: :oczko:

Widziałam, że Łukasza dopisali do wyników, ale bez BBL :bleble:
Trzymam Cię za słowo Asiu :)
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53:45

Nieprzeczytany post

Tomek Wawrzeń pisze:Pawle zapraszamy do naszej wesołej gromadki. My nie będziemy biec zbyt szybko:).
Może tak, może nie - będę biegł tak jak akurat będzie mi wygodnie, więc nie umawiam się z nikim na żadne tempo żeby potem nie być "uzależnionym" od kogoś ;)
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wapel pisze: Może tak, może nie - będę biegł tak jak akurat będzie mi wygodnie, więc nie umawiam się z nikim na żadne tempo żeby potem nie być "uzależnionym" od kogoś ;)
Co za egoista :hahaha: :bleble: :hej:
Endo

Awatar użytkownika
danielcz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 00:56:56:75

Nieprzeczytany post

Tomek Wawrzeń pisze:
Jacek L pisze:Wczorajszy Bieg Dzika był wyjątkowo udany :-) Rewelacyjna pogoda, piękna złota jesień, leśny zapach mchu i doborowe towarzystwo - takiego miłego, lekkiego występu bez żadnej napinki, właśnie trzeba mi było :-)

Podziękowania dla Szymona i Tomka W. z którymi udało mi się zrealizować wspaniałe niedzielne wybieganie i ustanowić nowe rekordy w długości biegu, prawie 15 km :-) no walka na finiszu, była rewelacyjna, super, super, super !!!!
Ja również dziękuję Jacku:) Przed wspomnianym finiszem Ty Jacku i Szymon również musieliście lochę z młodymi widzieć:). Odnośnie biegu aktywnych w Dąbrowie Górniczej - perspektywa biegu wokół Pogorii III kusząca ale chyba nie mam ochoty już w tym roku próbować ścigać się na dychę. Jeżeli ze stopą będzie w porządku to raczej skłaniał bym się ku temu by 4 listopada zrobić jeszcze jedno wybieganie w panewnickich lasach - tym razem może 4 okrążenia. Czy ktoś reflektuje?
Podziękowania za wspaniałe towarzystwo i finisz chłopaki :) Było dziko!!!! :hej:
Ja też już nie będę się raczej katował dyszkami na czas, jeśli pogoda dopisze za 2 tygodnie to też pobiegnę za dzikiem, może 4 pętelki ale raczej w wolniejszym tempie niż ostatnia niedzielna pętelka. 20 km to już nie przelewki. :trup:
10 km - 00:56:56:75 (25.11.2012, VI Grand Prix Tychów)

Nie żyję by lepiej biegać, biegam by lepiej żyć.
Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:55

Nieprzeczytany post

Asiula pisze:Widziałam, że Łukasza dopisali do wyników, ale bez BBL :bleble:
Wczoraj wieczorem dostałem poprawione wyniki od Augusta i było BBL nie wiem czy pisać 3 raz, mam je nawet na mailu.

Mnie ta Dąbrowa kusi czekam tylko na opinie bo trasa mieszana - ale to może być ostatni start na złamanie 50 w tym roku.

A jak Dzik to mam plan na 2-3 kółka w narastającym tempie tak dla poprawienia samopoczucia a przy okazji do przyzwyczajenia organizmu na szybkie bieganie co na treningu może się nie udać a na dziku powinno wyjść.
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
ODPOWIEDZ