Nie wszyscy w tej grupie sąwandzik20 pisze:Ja już potwierdzam. Dziś albo jutro rano Ola da znać.
Szczerze to przecież mamy grupę na facebook więc najlepiej byłoby tam się dogadywać spinningowo a u nas biegowo.
Podzielam zdanie Wapel'a
![uśmiech :usmiech:](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Nie wszyscy w tej grupie sąwandzik20 pisze:Ja już potwierdzam. Dziś albo jutro rano Ola da znać.
Szczerze to przecież mamy grupę na facebook więc najlepiej byłoby tam się dogadywać spinningowo a u nas biegowo.
Podzielam zdanie Wapel'a
Pewnie są wszyscy zainteresowani...mppietia pisze:
Nie wszyscy w tej grupie są
A propos 10km poniżej 40 minut.mar_jas pisze:Jak będziesz to Ci przywiozę "Urodzonych Biegaczy" ..... zostało mi kilka kartek więc do środy skończę......i zaczynam wiecej biegac bosowandzik20 pisze:Ja już potwierdzam. Dziś albo jutro rano Ola da znać.
Podzielam zdanie Wapel'a
Ja również dziękuję Jacku:) Przed wspomnianym finiszem Ty Jacku i Szymon również musieliście lochę z młodymi widzieć:). Odnośnie biegu aktywnych w Dąbrowie Górniczej - perspektywa biegu wokół Pogorii III kusząca ale chyba nie mam ochoty już w tym roku próbować ścigać się na dychę. Jeżeli ze stopą będzie w porządku to raczej skłaniał bym się ku temu by 4 listopada zrobić jeszcze jedno wybieganie w panewnickich lasach - tym razem może 4 okrążenia. Czy ktoś reflektuje?Jacek L pisze:Wczorajszy Bieg Dzika był wyjątkowo udanyRewelacyjna pogoda, piękna złota jesień, leśny zapach mchu i doborowe towarzystwo - takiego miłego, lekkiego występu bez żadnej napinki, właśnie trzeba mi było
Wielkie gratulacje dla Witka, które jak już tu wspomniano zajął pierwsze miejsce na dystansie 4 882m !!! myślę, że to nadzieja nie tylko BBL Mikołów, byle tylko chłopak spokojnie trenował, nie za szybko, bo o wypalenie i kontuzje wcale nie trudno, a widząc jego postępy to nie wiem czy się bać czy cieszyć
Przemek jak nas mijał to wyglądał jakby go nie jeden, a co najmniej całe stado dzików goniłoBrawo, piękny wynik !!!
Podziękowania dla Szymona i Tomka W. z którymi udało mi się zrealizować wspaniałe niedzielne wybieganie i ustanowić nowe rekordy w długości biegu, prawie 15 kmno walka na finiszu, była rewelacyjna, super, super, super !!!!
nie...to jakoś tak wyszło przy okazji treningu pod maratonRudiFM pisze:A propos 10km poniżej 40 minut.mar_jas pisze:Jak będziesz to Ci przywiozę "Urodzonych Biegaczy" ..... zostało mi kilka kartek więc do środy skończę......i zaczynam wiecej biegac bosowandzik20 pisze:Ja już potwierdzam. Dziś albo jutro rano Ola da znać.
Podzielam zdanie Wapel'a
Miałeś jakiś plan treningowy którym się kierowałeś?
Mnie kusi ta dycha w Dąbrowie, bo jednak chodzi za mną złamanie tych 50'...Tomek Wawrzeń pisze:Odnośnie biegu aktywnych w Dąbrowie Górniczej - perspektywa biegu wokół Pogorii III kusząca ale chyba nie mam ochoty już w tym roku próbować ścigać się na dychę. Jeżeli ze stopą będzie w porządku to raczej skłaniał bym się ku temu by 4 listopada zrobić jeszcze jedno wybieganie w panewnickich lasach - tym razem może 4 okrążenia. Czy ktoś reflektuje?
jeżeli pogoda będzie w miarę normalna to ja na pewno będę chciał znowu zrobić podobne do wczorajszego wybieganieTomek Wawrzeń pisze:4 listopada zrobić jeszcze jedno wybieganie w panewnickich lasach - tym razem może 4 okrążenia. Czy ktoś reflektuje?
Pawle zapraszamy do naszej wesołej gromadki. My nie będziemy biec zbyt szybko:). Asiu nie chcesz poczekać ze schodzeniem poniżej 50tki do czasu aż ja będę na to gotowy?Wapel pisze:jeżeli pogoda będzie w miarę normalna to ja na pewno będę chciał znowu zrobić podobne do wczorajszego wybieganieTomek Wawrzeń pisze:4 listopada zrobić jeszcze jedno wybieganie w panewnickich lasach - tym razem może 4 okrążenia. Czy ktoś reflektuje?tylko tym razem już z nikim się nie umawiam na tempo - po prostu będę chciał pobiegać tak, jak organizm akurat będzie chciał (bo wczoraj było za szybko i dzisiaj nogi bolą :P)
Trzymam Cię za słowo AsiuAsiula pisze:Tomku... wtedy to ja już będę Twoim zającem![]()
![]()
Widziałam, że Łukasza dopisali do wyników, ale bez BBL![]()
Poslijcie liste Piotrkowi, żeby nie przeoczył
Może tak, może nie - będę biegł tak jak akurat będzie mi wygodnie, więc nie umawiam się z nikim na żadne tempo żeby potem nie być "uzależnionym" od kogośTomek Wawrzeń pisze:Pawle zapraszamy do naszej wesołej gromadki. My nie będziemy biec zbyt szybko:).
Co za egoistaWapel pisze: Może tak, może nie - będę biegł tak jak akurat będzie mi wygodnie, więc nie umawiam się z nikim na żadne tempo żeby potem nie być "uzależnionym" od kogoś
Podziękowania za wspaniałe towarzystwo i finisz chłopakiTomek Wawrzeń pisze:Ja również dziękuję Jacku:) Przed wspomnianym finiszem Ty Jacku i Szymon również musieliście lochę z młodymi widzieć:). Odnośnie biegu aktywnych w Dąbrowie Górniczej - perspektywa biegu wokół Pogorii III kusząca ale chyba nie mam ochoty już w tym roku próbować ścigać się na dychę. Jeżeli ze stopą będzie w porządku to raczej skłaniał bym się ku temu by 4 listopada zrobić jeszcze jedno wybieganie w panewnickich lasach - tym razem może 4 okrążenia. Czy ktoś reflektuje?Jacek L pisze:Wczorajszy Bieg Dzika był wyjątkowo udanyRewelacyjna pogoda, piękna złota jesień, leśny zapach mchu i doborowe towarzystwo - takiego miłego, lekkiego występu bez żadnej napinki, właśnie trzeba mi było
Podziękowania dla Szymona i Tomka W. z którymi udało mi się zrealizować wspaniałe niedzielne wybieganie i ustanowić nowe rekordy w długości biegu, prawie 15 kmno walka na finiszu, była rewelacyjna, super, super, super !!!!
Wczoraj wieczorem dostałem poprawione wyniki od Augusta i było BBL nie wiem czy pisać 3 raz, mam je nawet na mailu.Asiula pisze:Widziałam, że Łukasza dopisali do wyników, ale bez BBL
Poslijcie liste Piotrkowi, żeby nie przeoczył