![:ble:](./images/smilies/ble.gif)
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Jacek dziwisz się, że słabo pobiegłeś jak Ty na treningu masz zawody!!! Kiedy zaczniecie wolniej biegać na treningach wybiegania!!!a przecież na treningach to wynik w granicach 55 minut nie był wielkim problemem,
To samo ze startem, po co się ustawiać w 3 linii z ludźmi którzy biegną na 35 min!!jackma pisze:Jacek dziwisz się, że słabo pobiegłeś jak Ty na treningu masz zawody!!! Kiedy zaczniecie wolniej biegać na treningach wybiegania!!!
Szybko biegamy akcenty i zawodyi to tyle. Dziękuję
Wszystkiego najlepszego Asiu.SobPrzemek pisze:Obywatele i towarzysze BBL-u Mikołówfacebook mnie poinformował rano, że Asia dzisiaj obchodzi 18 :P urodziny. Tak więc Asiu Wszystkiego najlepszego i szybkiego powrotu do szybkiego biegania
to i ja się dołączam do życzeń i życżę Ci przede wszystkim zdrowiaAsiula pisze:Dziękuję wszystkim za piękne życzenia![]()
Ja też uważam, że duża większość z nas za dużo od siebie wymaga... Ja już tam trochę się nauczyłam niestety i cała ta sytuacja w której się właśnie znalazłam przypomniała mi, że... Biegam, bo lubię... i życzę wam, żebyście też sobie o tym przypomnieli w dniu moich urodzin![]()
Ale jestem mądra... a jeszcze niedawno ja obrywałam od Jacka i pewnie jeszcze nieraz oberwę
![]()
Ale mi taki hamulec będzie pewnie jeszcze potrzebny
Ja zapraszam na treningi długie i wolne w moim towarzystwie
Z racji, że biegam na smyczy na pewno nie będzie szybko
Czyli taki trening jaki potrzebuje większosc
![]()
PS. Jacek L. na biegu dzika to sobie zrób wybieganie wlasnie spokojne i przyjemneMy planujemy 3 albo jak damy rade 4 pętelki baaaardzo wolno
Więc zapraszamy
Jacek L pisze:to i ja się dołączam do życzeń i życżę Ci przede wszystkim zdrowiaAsiula pisze:Dziękuję wszystkim za piękne życzenia![]()
Ja też uważam, że duża większość z nas za dużo od siebie wymaga... Ja już tam trochę się nauczyłam niestety i cała ta sytuacja w której się właśnie znalazłam przypomniała mi, że... Biegam, bo lubię... i życzę wam, żebyście też sobie o tym przypomnieli w dniu moich urodzin![]()
Ale jestem mądra... a jeszcze niedawno ja obrywałam od Jacka i pewnie jeszcze nieraz oberwę
![]()
Ale mi taki hamulec będzie pewnie jeszcze potrzebny
Ja zapraszam na treningi długie i wolne w moim towarzystwie
Z racji, że biegam na smyczy na pewno nie będzie szybko
Czyli taki trening jaki potrzebuje większosc
![]()
PS. Jacek L. na biegu dzika to sobie zrób wybieganie wlasnie spokojne i przyjemneMy planujemy 3 albo jak damy rade 4 pętelki baaaardzo wolno
Więc zapraszamy
a wtedy cała reszta się ułoży
dzięki za przypomnienie po co biegamy bo wczoraj na 7 km obiecywałem sobie, że aby tylko dobiec do mety i rzucam do bieganie w diabłycżż pierwsze kilometry na pewno nie pomogły, ale teraz wiem, że punkt nr dwa z mojej listy staje się punktem nr 1
czuję po prostu jak mnie dziś grypa rozkłada i ból mięśni przypisywany jeszcze rano wczorajszemu startowi, staje się coraz bardziej wyraźny, jako spowodowany czuciem się niewyraźnie... kurka kończę bo chyba zaczynam majaczyć i pisać bzdury
Między innymi dlatego cieszę się mam 2 córy i w domu tylko jednego facetaJacek L pisze: czuję po prostu jak mnie dziś grypa rozkłada i ból mięśni przypisywany jeszcze rano wczorajszemu startowi, staje się coraz bardziej wyraźny, jako spowodowany czuciem się niewyraźnie... kurka kończę bo chyba zaczynam majaczyć i pisać bzdury
Powinieneś mieć blogaJ@SIEK pisze:Heja
Fajnie było. Jako że nie mam bloga biegowego, to tu skrobnę o dzisiejszym biegu.
Chowasz się za dziewczynami a potem masz pretensje że Ci nie widać ;Pmppietia pisze:I zgadnijcie co Wam powiem, jestem na zdjęciu! Widać kawałek mojej koszulki i lewą rękę! Super prawda?
Niestety nie liczy się...Jacek L pisze:btw2 czy chodzenie "z laskami" liczy się w punktacji startowej BBL ?