Sylwia, w moim Tchibo w piątek ma być dodatkowa dostawa, może w Twoim też będzie?
Ciuchy z Tchibo.pl
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
No szybko schodzą te rzeczy zazwyczaj, pamiętam, jak w zeszłym roku cudem zdobyłam legginsy - na półce już nie było ani jednej pary, ale jakaś pani akurat wracała z przymierzalni i na nią były za małe. Przechwyciłam je w locie i akurat przypadkowo był to mój rozmiar 
Sylwia, w moim Tchibo w piątek ma być dodatkowa dostawa, może w Twoim też będzie?
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
-
BlueStar
- Rozgrzewający Się

Ja kupuje często swetry rozpinane damskie niemieckich marek. Trzeba kupować rozmiar mniejsze, sweter może się rozciągnąć. Bluzę do biegania lepiej kupic mniejszą, wkońcu mamy zamiar w niej chudnąć. 
- prorok
- Zaprawiony W Bojach

Oglądałem na żywo zarówno rzeczy z h&m, tchibo jak i z lidla. Moim zdaniem ani cenowo ani jakościowo żadna okazja. Taka sama cena jak marki własne gosport czy decathlon, a i jakość chyba podobna. Trzeba kupić to co się bardziej podoba i lepiej leży, a do tego konieczne jest dokonanie oględzin towaru. W sklepach biegowych można też wyłapać wyprzedaże po dobrej cenie, najlepiej jak się ma nietypowy rozmiar.
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: żenująca
Obmacałem dziś osobiście tę koszulkę z długim rękawem... fajna, i rzeczywiście M-ka była na mnie za duża, a S-ka trochę za mała (a rękawy długie jak w M-cePiechu pisze:Chciałem wziąć koszulkę techniczną z długim rękawem ale w tym przypadku nawet S było na mnie za duże![]()
Dla porównania dodam, że L-ka Nike Combat jest na mnie dobra.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Okazało się, że mam pod nosem ich sklep. Zobaczę co tam jest ciekawego.
Ja myślałem, że to kawiarnia
Edit: bo to jest kawiarnia
i sklep.
Ja myślałem, że to kawiarnia
Edit: bo to jest kawiarnia
- pulchniak
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 39,29
- Życiówka w maratonie: 3,33,58
Nawet jak jest problem z rozmiarem to można zwrócić / wymienić do 30 dni.
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach

ja zamowilam rzeczy przez internet i niestety paczka nie doszla
ale jestem zla
zamowilam do mojej mamy, jako ze mieszkam za granica i barany z Tchibo pomylily nr telefonu dla kuriera. Pech chcial, ze mojej mamy akurat nie bylo w odmu jak przyjechal (ciezko siedziec na 4 literach przez 3 dni i tylko czekac na paczke), ale kurier newet sie nie skontaktowal (mial numer do mnie, tyle ze norweski) i napisal "odmowa przyjecia". Paczka zostala zwrocona do nadawcy, a w Tchibo nie maja mozliwosci zeby ja jeszcze razy wyslac. A niektore z zamowionych rzeczy juz im wyszly, wiec nawet jeszcze raz zamowic nie moge
zla jestem jak szewc, bo mama miala mi podkolanowki kompresyjne przywiezc w czwartek i rekawiczki bo mi w rece zimno. A tak pupa.
Nic to, skarga na kuriera zlozona i to wszystko co moglam zrobic. Jak pech to pech.
zamowilam do mojej mamy, jako ze mieszkam za granica i barany z Tchibo pomylily nr telefonu dla kuriera. Pech chcial, ze mojej mamy akurat nie bylo w odmu jak przyjechal (ciezko siedziec na 4 literach przez 3 dni i tylko czekac na paczke), ale kurier newet sie nie skontaktowal (mial numer do mnie, tyle ze norweski) i napisal "odmowa przyjecia". Paczka zostala zwrocona do nadawcy, a w Tchibo nie maja mozliwosci zeby ja jeszcze razy wyslac. A niektore z zamowionych rzeczy juz im wyszly, wiec nawet jeszcze raz zamowic nie moge
Nic to, skarga na kuriera zlozona i to wszystko co moglam zrobic. Jak pech to pech.
- rundroid
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: 0:51
- Życiówka w maratonie: 4:07
Zdecydowanie mogę polecić ciuchy biegowe z tchibo dla Pań. Ciepłochronna kurteczka na zimę z mikropolarem sprawia się świetnie już kolejny rok, starsza wersja nie miała kaptura i to chyba jej jedyny minus. Biegam w czasie przejściowym w bluzie z kapturem typu kangurka też z tej samej kolekcji. Sprawdza się nawet lepiej od kurtki - dobry materiał i fajne wykonanie, kieszonki na klucze i telefon, a co lubię najbardziej przedłużony rękaw z otworem na kciuk (dobra sprawa na chłodniejszy dzień jak marzną łapki). Połasiłam się w tym roku na legginsy ze spódniczką
, niestety rozmiar okazał się dziwny, no i nie do końca pasuje pi jak coś się za mną majta przy bieganiu - ale na zajęcia z zumby może być. Rozmiary są w większości zawyżone, na szczęście przy zakupach przez internet nie ma problemu z wymianą.
Jo
Jo
-
criginold
- Dyskutant

jaki ja jestem zły i ... głupi!. Od miesiąca dzień w dzień przeglądam strone tchibo z nadzieją odnalezienia czegoś wiatroszczelnego do biegania. Jakie było moje zdziwienie kiedy dziś na jednej ze stron w internecie zobaczyłem reklamę sklepu tchibo i ciuchów biegowych po tym jak sam wcześniej odwiedziłem ich stronę. Jak się okazało do ulubionych dodałem złą zakładkę i nie widziałem aktualnych kolekcji;/
Oczywiście teraz już nie ma mojego rozmiaru. Ehhh ;(
Oczywiście teraz już nie ma mojego rozmiaru. Ehhh ;(
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

Dzisiaj weszła kolekcja narciarska, jest tam czapeczka-uszanka, ale pewnie zanim mi będzie po drodze do sklepu, to już wszystkie wykupią... 
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- papillon
- Zaprawiony W Bojach

Ja tez jestem zadowolona z Tchibo... co prawda wcześniej miałam podobny problem z paczką, system nie wygenerował mojego zamówienia i poszło... w las??? nie wiem dokąd ale nie dostałam nic. Tym razem wszystko sprawdziłam na 200% i bluza ciepłochronna damska i męska doszły do mnie ekspresem. Ponad to jak się okazało rozmiar za duży mimo że ściśle wg ich tabeli, ale wymieniłam i nie było problemu! Męska pasowała jak ulał... Damskie jednak trzeba kupować rozmiar mniejsze...
Uważam że stosunek jakości do ceny jest dobry, ja mam ciuchy biegowe salomona w większości i dla mnie są rewelacyjne (nie ma co porównywać, bo to inna półka), ale kosztują nie mało niestety. Jednak Tchibo mnie nie zawiodło!
Mam super bluzę!!!
Uważam że stosunek jakości do ceny jest dobry, ja mam ciuchy biegowe salomona w większości i dla mnie są rewelacyjne (nie ma co porównywać, bo to inna półka), ale kosztują nie mało niestety. Jednak Tchibo mnie nie zawiodło!
Mam super bluzę!!!
"Ból jest nieunikniony, cierpienie jest wyborem." Tak więc cierpieć nie zamierzam!