Ciuchy z Tchibo.pl

Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

No szybko schodzą te rzeczy zazwyczaj, pamiętam, jak w zeszłym roku cudem zdobyłam legginsy - na półce już nie było ani jednej pary, ale jakaś pani akurat wracała z przymierzalni i na nią były za małe. Przechwyciłam je w locie i akurat przypadkowo był to mój rozmiar ;)
Sylwia, w moim Tchibo w piątek ma być dodatkowa dostawa, może w Twoim też będzie?
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
PKO
Awatar użytkownika
scieslik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tak, następna dostawa ma być jutro ok. południa, ale nie wiadomo co przyjdzie więc wzięłam nr telefonu i będę się dowiadywała.
Obrazek
BlueStar
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja kupuje często swetry rozpinane damskie niemieckich marek. Trzeba kupować rozmiar mniejsze, sweter może się rozciągnąć. Bluzę do biegania lepiej kupic mniejszą, wkońcu mamy zamiar w niej chudnąć. :)
Awatar użytkownika
lapka88
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:47:14
Życiówka w maratonie: 04:10:12

Nieprzeczytany post

Co za mulica bagienna. Wsadź sobie w 4 litery te linki.
Awatar użytkownika
prorok
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Oglądałem na żywo zarówno rzeczy z h&m, tchibo jak i z lidla. Moim zdaniem ani cenowo ani jakościowo żadna okazja. Taka sama cena jak marki własne gosport czy decathlon, a i jakość chyba podobna. Trzeba kupić to co się bardziej podoba i lepiej leży, a do tego konieczne jest dokonanie oględzin towaru. W sklepach biegowych można też wyłapać wyprzedaże po dobrej cenie, najlepiej jak się ma nietypowy rozmiar.
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Piechu pisze:Chciałem wziąć koszulkę techniczną z długim rękawem ale w tym przypadku nawet S było na mnie za duże ;)
Obmacałem dziś osobiście tę koszulkę z długim rękawem... fajna, i rzeczywiście M-ka była na mnie za duża, a S-ka trochę za mała (a rękawy długie jak w M-ce :hahaha: ), ale od biedy by uszła, gdyby nie to, że wcale nie chciałem jej kupić :bum:
Dla porównania dodam, że L-ka Nike Combat jest na mnie dobra.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
Sylw3g
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:56
Życiówka w maratonie: 2:57:46

Nieprzeczytany post

Okazało się, że mam pod nosem ich sklep. Zobaczę co tam jest ciekawego.

Ja myślałem, że to kawiarnia :oczko:

Edit: bo to jest kawiarnia :hahaha: i sklep.
Obrazek
BLOG | KOMENTARZE
5KM-17:19 10KM-35:56 15KM-55:18 (M.Czas) 21.1KM-1:18:41 42.2KM-2:57:46
Awatar użytkownika
pulchniak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39,29
Życiówka w maratonie: 3,33,58

Nieprzeczytany post

Nawet jak jest problem z rozmiarem to można zwrócić / wymienić do 30 dni.
Obrazek

blog komentarze

10 km 39:29 21,097 km 1:31:43 42,195 km 3:11:57
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ja zamowilam rzeczy przez internet i niestety paczka nie doszla :( ale jestem zla

zamowilam do mojej mamy, jako ze mieszkam za granica i barany z Tchibo pomylily nr telefonu dla kuriera. Pech chcial, ze mojej mamy akurat nie bylo w odmu jak przyjechal (ciezko siedziec na 4 literach przez 3 dni i tylko czekac na paczke), ale kurier newet sie nie skontaktowal (mial numer do mnie, tyle ze norweski) i napisal "odmowa przyjecia". Paczka zostala zwrocona do nadawcy, a w Tchibo nie maja mozliwosci zeby ja jeszcze razy wyslac. A niektore z zamowionych rzeczy juz im wyszly, wiec nawet jeszcze raz zamowic nie moge :wrrwrr: zla jestem jak szewc, bo mama miala mi podkolanowki kompresyjne przywiezc w czwartek i rekawiczki bo mi w rece zimno. A tak pupa.

Nic to, skarga na kuriera zlozona i to wszystko co moglam zrobic. Jak pech to pech.
Awatar użytkownika
Apex
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Na skargi to oni mają specjalne miejsce - kosz. A Tchibo chyba też masz w Norwegii. Abo?
Awatar użytkownika
rundroid
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 0:51
Życiówka w maratonie: 4:07

Nieprzeczytany post

Zdecydowanie mogę polecić ciuchy biegowe z tchibo dla Pań. Ciepłochronna kurteczka na zimę z mikropolarem sprawia się świetnie już kolejny rok, starsza wersja nie miała kaptura i to chyba jej jedyny minus. Biegam w czasie przejściowym w bluzie z kapturem typu kangurka też z tej samej kolekcji. Sprawdza się nawet lepiej od kurtki - dobry materiał i fajne wykonanie, kieszonki na klucze i telefon, a co lubię najbardziej przedłużony rękaw z otworem na kciuk (dobra sprawa na chłodniejszy dzień jak marzną łapki). Połasiłam się w tym roku na legginsy ze spódniczką :usmiech: , niestety rozmiar okazał się dziwny, no i nie do końca pasuje pi jak coś się za mną majta przy bieganiu - ale na zajęcia z zumby może być. Rozmiary są w większości zawyżone, na szczęście przy zakupach przez internet nie ma problemu z wymianą.

Jo
criginold
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

jaki ja jestem zły i ... głupi!. Od miesiąca dzień w dzień przeglądam strone tchibo z nadzieją odnalezienia czegoś wiatroszczelnego do biegania. Jakie było moje zdziwienie kiedy dziś na jednej ze stron w internecie zobaczyłem reklamę sklepu tchibo i ciuchów biegowych po tym jak sam wcześniej odwiedziłem ich stronę. Jak się okazało do ulubionych dodałem złą zakładkę i nie widziałem aktualnych kolekcji;/
Oczywiście teraz już nie ma mojego rozmiaru. Ehhh ;(
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dzisiaj weszła kolekcja narciarska, jest tam czapeczka-uszanka, ale pewnie zanim mi będzie po drodze do sklepu, to już wszystkie wykupią... :lalala:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
papillon
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja tez jestem zadowolona z Tchibo... co prawda wcześniej miałam podobny problem z paczką, system nie wygenerował mojego zamówienia i poszło... w las??? nie wiem dokąd ale nie dostałam nic. Tym razem wszystko sprawdziłam na 200% i bluza ciepłochronna damska i męska doszły do mnie ekspresem. Ponad to jak się okazało rozmiar za duży mimo że ściśle wg ich tabeli, ale wymieniłam i nie było problemu! Męska pasowała jak ulał... Damskie jednak trzeba kupować rozmiar mniejsze...
Uważam że stosunek jakości do ceny jest dobry, ja mam ciuchy biegowe salomona w większości i dla mnie są rewelacyjne (nie ma co porównywać, bo to inna półka), ale kosztują nie mało niestety. Jednak Tchibo mnie nie zawiodło!
Mam super bluzę!!!
"Ból jest nieunikniony, cierpienie jest wyborem." Tak więc cierpieć nie zamierzam!
animak_88
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak 46:24

Nieprzeczytany post

szkoda ze kolekcja biegowa w Tchibo sie skonczyla
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ