Kanas78 - komentarze
Moderator: infernal
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
A tak w ogóle to skojarzyło mi się z Twoją walką o ogień
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:37
Biegasz dalej w faasach?
Mogłabyś napisać który model i jak wrażenia Będę wdzieczna
Mogłabyś napisać który model i jak wrażenia Będę wdzieczna
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
Puma Faas500. Lekki, bardzo dynamiczny but. Sam "niesie", przy mojej wadze nie słyszę, jak biegnę-bardzo cichutki (nie cierpię kłapania butów po betonie). Szeroki z przodu-odpowiednia ilość luzu-dla mnie idealna, ale to kwestia indywidualna. Czuję, jakbym biegła w kapciach-są tak wygodne. Zapiętek mięciutki. Przy dłuższych wybieganiach (zwłaszcza betonowych) czuć podeszwy stóp-więc trzeba się do tego przywyczaić-mnie piekły. Bolały mnie łydki przez pierwszy miesiąc biegania-trzeba się bardzo dobrze rozciągać po biegu i masować.
Na bank trzeba faasy wdrażać stopniowo do treningów, żeby stopy i nogi się przyzwyczaiły-ich wygoda i miękkość w biegu jest bardzo złudna
W upalne dni wentylacja troszkę słaba. No i w prawym bucie język "ucieka", co jest irytujące, bo trzeba się zatrzymywać, żeby go poprawiać.
Póki co jest to dla mnie najwygodniejszy but biegowy, jaki kiedykolwiek miałam na sobie. Pierwszy, w którym nie miałam czarnych paznokci ani żadnych odcisków-a mam bardzo wymagające stopy.
Są to moje bardzo subiektywne odczucia jak mi się coś jeszcze przypomni, to napiszę.
Na bank trzeba faasy wdrażać stopniowo do treningów, żeby stopy i nogi się przyzwyczaiły-ich wygoda i miękkość w biegu jest bardzo złudna
W upalne dni wentylacja troszkę słaba. No i w prawym bucie język "ucieka", co jest irytujące, bo trzeba się zatrzymywać, żeby go poprawiać.
Póki co jest to dla mnie najwygodniejszy but biegowy, jaki kiedykolwiek miałam na sobie. Pierwszy, w którym nie miałam czarnych paznokci ani żadnych odcisków-a mam bardzo wymagające stopy.
Są to moje bardzo subiektywne odczucia jak mi się coś jeszcze przypomni, to napiszę.
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki za opinie Pozostało mi tylko je pomierzyć... (w końcu, bo ciągle tylko to mowie, a nie robię )Kanas78 pisze:Puma Faas500. Lekki, bardzo dynamiczny but. Sam "niesie", przy mojej wadze nie słyszę, jak biegnę-bardzo cichutki (nie cierpię kłapania butów po betonie). Szeroki z przodu-odpowiednia ilość luzu-dla mnie idealna, ale to kwestia indywidualna. Czuję, jakbym biegła w kapciach-są tak wygodne. Zapiętek mięciutki. Przy dłuższych wybieganiach (zwłaszcza betonowych) czuć podeszwy stóp-więc trzeba się do tego przywyczaić-mnie piekły. Bolały mnie łydki przez pierwszy miesiąc biegania-trzeba się bardzo dobrze rozciągać po biegu i masować.
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
Polecam zamierzenie, potruchtanie w sklepie. Jak Ci się spodobają, zapisz odpowiedni rozmiar i najlepiej kup przez internet-można kupić jest o wiele taniej i po co przepłacać.
Daj znać, jak się w nich czułaś
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
Tak na razie patrze na nie i czytam...Kanas78 pisze:Polecam zamierzenie, potruchtanie w sklepie. Jak Ci się spodobają, zapisz odpowiedni rozmiar i najlepiej kup przez internet-można kupić jest o wiele taniej i po co przepłacać.
Na tą chwilę jednak lunarglide3 wygrywają, jak do tej pory najlepiej siedziały mi na nodze
Ale te faasy też wydają się interesujące Mam nadzieje, ze dziś dorwę moj rozmiar
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
Kanas - Widzę, że zaczynasz podchodzić do tej swojej pięty tak analitycznie, jak ja do kostki. Trzymam jednak kciuki, żeby to był mniejszy kaliber problemu.
A jak tam przeziębienie - zwalczyłaś?
A jak tam przeziębienie - zwalczyłaś?
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
A bo wiesz co, mam dość tych naszych konowałów dziś podjęłam próbę walki z przeziębieniem wychodząc na krótkie szuranko-mój Boże, chyba nawet na początku przygody z bieganiem nie byłam tak czerwona na ryjku i tak spocona mam nadzieję, że przegoniłam choróbsko.
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
Ubralam, przebiegłam i... zachwyciłam sie Nawet te różowo-czerwone są fajne Wygodne, stabilne, dużo twardsze niż moje adasie. Z przodu są szerokie, ale pomyślałam, że może ja takich potrzebuję... szerokie z przodu co by nie obcierały (noga w koncu puchnie podczas biegu) i dobrze trzymające w śródstopiu. Dla mnie porównywalne z lunarglidami3...
Więc na expo w Warszawie braciszek będzie szukał lunarów lub faasów dla siostrzyczki Zobaczymy co znajdzie i w jakich cenach Dzieki!
Więc na expo w Warszawie braciszek będzie szukał lunarów lub faasów dla siostrzyczki Zobaczymy co znajdzie i w jakich cenach Dzieki!
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Kanas, świecisz przykładem, wytrwałości w ćwiczeniach życzę, żebyś w nas regularnie wzbudzała wyrzuty sumienia.