dzięki wszystkim za wspólny bieg, doping i gratuluję wyników
![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![oczko ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Ale nie było tak zle, skoro babie nie dałeś się wyprzedzićJ@SIEK pisze:Adam, mój Garmin twierdzi, że całkowity wznios to 117 metrów, a spadek 121.
Ja dziś dostałem w cztery litery przez brak wody. Myślałem, że na dyszkę jeden wodopój wystarczy, ale zawsze biegam z piciem i dziś było mi chwilami baaardzo źle.
No widziałam, widziałam te Twoje zwroty w moją stronęJ@SIEK pisze:Najbardziej mnie przyłamał ostatni kilometr, 2 kolesi mnie wyprzedziło i nie miałem siły ich gonić. I zerkałem tylko czy Ty też zaraz mnie dopadniesz...
Czyli chcesz powiedzieć że w Biegu Mikołowskim będzie jeszcze gorzej? No fajnie........... Jakoś w środę całkiem dobrze się biegłoJ@SIEK pisze:A tak na szybko jeszcze sprawdziłem przewyższenia na naszym środowym wspólnym biegu. Wtedy byłem bez garmina, z telefonem, i przewyższeń wyszło 215 metrów. Dla porównania, u mpieti mikołowska trasa to ok. 180m, a orzeska "tylko" 100m.
MY GÓRALE Z MIKOŁOWAAAAAAAA!!!!!!!
Podziękowania dla córci Ady, to jej dzieło. Z każdymi zawodami wchodzą jej lepiej :uuusmiech: bo cichu bierze lekcje u naszego klubowego fotografaAdam_W pisze:jackma pisze:Pod zdjęciem grupowym już jest link do galerii.
Dzięki Jacek. Zdjęcia super!!!!!!!!!
Dzisiaj byłem przekonany że w Orzeszu jest zdecydowanie więcej podbiegów niż w Mikołowie na koniec to wydawało mi się że cała trasa to jeden wielki podbieg z wyjątkiem ostatniego kilometraJ@SIEK pisze:A tak na szybko jeszcze sprawdziłem przewyższenia na naszym środowym wspólnym biegu. Wtedy byłem bez garmina, z telefonem, i przewyższeń wyszło 215 metrów. Dla porównania, u mpieti mikołowska trasa to ok. 180m, a orzeska "tylko" 100m.