Strasb - Komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dzięki, choć dla Ciebie to truchcik. :hahaha:

A kiedy zawody? Dobre pytanie, mogłyby być nawet i za tydzień.
PKO
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Hm, może to moje dzisiejsze wysokie tętno wynikało z tego, że rano wypiłam tylko kubek wody?

A co to za ekipa, z którą biegniesz jutro?
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Babeczka, z którą biegłam w poniedziałek + co najmiej dwóch panów innostrańców, których jeszcze nie znam. Od kilku tygodni w ramach rozszerzania kręgu znajomych uczęstniczę w różnych eventach expackich w ramach społeczności glocals.ch.
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No, ja się wczoraj nawodniłam, a biegło mi się ciężko. Ale to pewnie przez to, że się nawodniłam czym innym niż wodą...

Zapomniałaś dodać: z godnościom osobistom :)
Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

42 km roweru w ramach regeneracji...? Chyba mamy różne pojęcie odpoczynku... :hahaha: :bum: A na serio podziwiam, oj tak :taktak:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Strasb, czy na studiach byłaś jedną z tych, która mówiła, że nic nie umie, a potem dostawała same piątki? :bum: Bo biegowo tak masz - niby tutaj nie masz siły, niby masakra, a potem nagle bach! ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Martyna_K pisze:42 km roweru w ramach regeneracji...? Chyba mamy różne pojęcie odpoczynku... :hahaha: :bum: A na serio podziwiam, oj tak :taktak:
Czyżbym się za dużo bloga ioannah naczytała? :bum: A tak na serio to plan był, że rower odpoczynkowy, a wyszło trochę inaczej. W jedną stronę gnała mnie wizja tychże lodów, w drodze powrotnej zimnego soku pomarańczowego w lodówce. :hej:
kachita pisze:
Strasb, czy na studiach byłaś jedną z tych, która mówiła, że nic nie umie, a potem dostawała same piątki? :bum: Bo biegowo tak masz - niby tutaj nie masz siły, niby masakra, a potem nagle bach! ;)
Nie pamiętam, czy mówiłam, że nic nie umiem. :oczko: A siły nie mam, tylko staram się mieć upór. Gdy są świadkowie/kibice to łatwiej o to.
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

nie robisz żadnych dłuższych odcinków z większą intensywnością, żadnych ciągłych, dlaczego? tak specjalnie czy po prostu się nie składa?
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Niestety trafiłeś w sedno, nie składa się. Od dłuższego czasu raczej pobieguję niż trenuję. Choć od zeszłego tygodnia chyba idzie ku lepszemu. Jutro może kilometrówki wrzucę na ruszt.
Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jak to mawiają, nie ma złej pogody,są tylko słabe charaktery :hej: Ale dopóki z butów woda nie wylewa się ciurkiem, jest dobrze :hahaha:
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dopóki jest w miarę ciepło, to ja preferuje buty, gdzie co wlata to wylata niż jak się kisi w środku. :hahaha:

Skorzystałam też z okazji i po treningu buty wyprałam (ręcznie), tak jak już to miałam w planach, bo nieco wonieć zaczęły.
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ale fajny nocny bieg! Wariatka z Ciebie biegowa, ze hej :hahaha: no nie powiem tez bym sobie tak w nocy potruchtala, ale Lodz nocą to lepiej w domu spędzić, jak komu życie mile..
edit: ale' to byla noc, czy dzien jednak? Pogubiłam się
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To bylo rano, u nas pozniej sie robi jasno + dodatkowa szarowka z powodu deszczu. Przy zamknietych okiennicach to daje wrazenie kompletnej ciemnosci.
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

well done :)
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Muza dużo daje :) Zastanawiam się, czy przerzucenie się z nudnego audiobooka na muzę nie było tajemnicą nagłego wybuchu mojej formy :bum:
No i ładnie Ci te tysiączki weszły :taktak:

New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ