Stopa mnie rwie jak tylko wstalam.... tzn dokładnie pięta, stanąc na niej nie mogę... ból przeraźliwy

Moderator: infernal
własnie o tym czytam...mppietia pisze:Miejmy nadzieję, że nie rozcięgno podeszwowe
a wczoraj nic nie bolało?? dziwne...sama pięta czy jakaś miekka częśćw okolicy?Asiula pisze:własnie o tym czytam...mppietia pisze:Miejmy nadzieję, że nie rozcięgno podeszwowe![]()
![]()
farciara nie ma co...
Zatrzymywała? Nic mi o tym nie wiadomomar_jas pisze:a wczoraj nic nie bolało?? dziwne...sama pięta czy jakaś miekka częśćw okolicy?Asiula pisze:własnie o tym czytam...mppietia pisze:Miejmy nadzieję, że nie rozcięgno podeszwowe![]()
![]()
farciara nie ma co...
I dlaczego wczoraj tak często się zatrzymywałas na treningu??
Ooo..Mar_jas...Bądź dumny ze swojej podopiecznej, że śmignęła taki kilometraż, przecież nie jest G.I.Jane na szkoleniu Marines ,żeby się pastwić nad swoim ciałemmar_jas pisze:
I dlaczego wczoraj tak często się zatrzymywałas na treningu??
no bo jak tu walczyć ze słabą głową jak widzę na endomondo spacerki co 20 minut??Martyna_K pisze:Ooo..Mar_jas...Bądź dumny ze swojej podopiecznej, że śmignęła taki kilometraż, przecież nie jest G.I.Jane na szkoleniu Marines ,żeby się pastwić nad swoim ciałemmar_jas pisze:
I dlaczego wczoraj tak często się zatrzymywałas na treningu??![]()
mar_jas pisze:no bo jak tu walczyć ze słabą głową jak widzę na endomondo spacerki co 20 minut??Martyna_K pisze:Ooo..Mar_jas...Bądź dumny ze swojej podopiecznej, że śmignęła taki kilometraż, przecież nie jest G.I.Jane na szkoleniu Marines ,żeby się pastwić nad swoim ciałemmar_jas pisze:
I dlaczego wczoraj tak często się zatrzymywałas na treningu??![]()
No dobra, już nie becz jak babaAsiula pisze:
Kurde! Nie spacerowałam!!! Biegłam cały czas... na prawdę![]()
![]()
I to na pewno poniżej 6min/km
Nie iwerzy mi no...
![]()
mar_jas pisze:No dobra, już nie becz jak babaAsiula pisze:
Kurde! Nie spacerowałam!!! Biegłam cały czas... na prawdę![]()
![]()
I to na pewno poniżej 6min/km
Nie iwerzy mi no...
![]()
![]()
Wierzę bo widzę czasy poszczególnych lapów.....co by tu na pisac.....hmmm...oo już wiem...za szybko biegłaś![]()
![]()
![]()
![]()
Dziwnie się zachowuje to endo, mnie zaczyna strasznie irytować ostatnio...kupiłem Adze licznik na rower, więc jak będe biegał z pilotem to nie bede już się musiał denerwować endo.....
no tez mam nadzieje ze to nie rozcięgno bo sam z tym walcze od 4tygodni i nie jest za fajnie! Najgorzej jest wstac z łużka rano albo w nocy jakby sie czegos zachciałoAsiula pisze:Help!!!![]()
![]()
Stopa mnie rwie jak tylko wstalam.... tzn dokładnie pięta, stanąc na niej nie mogę... ból przeraźliwy![]()
![]()
Kaleka ze mnie nie ma co..., ale co to może być?!
Na rowerze na szczęście da się jechać
panucci10 pisze:no tez mam nadzieje ze to nie rozcięgno bo sam z tym walcze od 4tygodni i nie jest za fajnie! Najgorzej jest wstac z łużka rano albo w nocy jakby sie czegos zachciałoAsiula pisze:Help!!!![]()
![]()
Stopa mnie rwie jak tylko wstalam.... tzn dokładnie pięta, stanąc na niej nie mogę... ból przeraźliwy![]()
![]()
Kaleka ze mnie nie ma co..., ale co to może być?!
Na rowerze na szczęście da się jechać
, a w czasie dnia nawet spoko nie? proponuje dizlac inwazyjnie czyli przez tydzien jakies zrodki przeciw zapalne, zmrozona flaszka wódki i jeżdzenie po niej nogą plus masowanie kciukiem tegoż dziadostwa
pomaga!