Witam dla tych, którzy jeszcze się nie zdecydowali gdzie wystartują w najbliższa niedziele podaje kilka powodów dla których warto udać się do Szczyrku na Bieg o Złote Kierpce.
1. Trasa i jej meta jest tak skonstruowana, aby zawodnik miał mozliwość podziwiana widoków Beskidu Śląskiego.
2. Trasa - jej trudnośc i długość jest odpowiednia dla tych, którzy dopiero zaczynają przygodę z bieganiem jak i dla tych, którzy już mają za soba nie jeden maraton górski.
3. Dla osób towarzyszących Rajd Nordic Walking - Inne Spacery.
4. Można udać się do Szczyrku z całą rodziną, gdyz na pewno nikt w tym dniu nudzić się nie będzie. Jest Wesołe Miasteczko, Jarmark Ludowy, piekne tereny do spacerów, w ramach TKB wystepy zespołów folklorystycznych z róznych rejonów świata.
5. Dla każdego zawodnika kończącego bieg: pamiątkowy drewniany medal, husta typu Buff, kiełbasa, duzy napój izotoniczny na mecie oraz woda na trasie, jogurt Actimel, znizka 50% na pakiet startowy Festiwalu Biegowego w Krynicy, 50% rabat na kolej krzesełkową z Skrzycznego, badanie lekarskie wraz opinią.
Każdy uczestnik bierze udział w losowaniu atrakcyjnych nagród m.in. książki o tematyce biegowej (od wydawnictwa Inne Spacery), koszulki sportowe, placaki od firmy HI-TEC, profesjonalne badanie wydolnościowe od w firmie Diagnostix, zaproszenia do restauracji, SPA i wiele innych.
Regulamin dostepny tu:
http://www.igosport.pl/content/11-puchar-igosport
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
właśnie dzięki mojemu umysłowi".