KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
Chester04
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:42:26
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Majówka na forum, co za ludzie ;)

No przecież jesteśmy umówieni na wspólne bieganie, a później pływanie na Pogorii w którąś niedzielę. Teraz akurat pogoda ma się troche zepsuć, ale może za tydzień ;)
Obrazek
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dzisiaj z Klaudią zdobyliśmy Błatnią! :) Barania też niedługo padnie :)
mortian
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Wy tu sobie majówka, majówka a ja siedzę w domu i się do matury przygotowuje :chlip:
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 01:01:45
Kontakt:

Nieprzeczytany post

mortian pisze:Wy tu sobie majówka, majówka a ja siedzę w domu i się do matury przygotowuje :chlip:
Powodzenia! Mam nadzieję, że wiesz skąd się wzięła nazwa Maraton i dystans. Jak z tym nie będziesz miał problemów to luzik :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 01:01:45
Kontakt:

Nieprzeczytany post

wolfi pisze:Dzisiaj z Klaudią zdobyliśmy Błatnią! :) Barania też niedługo padnie :)
Gratulacje Marcin. Mam dla Ciebie inne wyzwanie http://prtriathlon.pl/
Znalazłem też odpowiednie do mojego poziomu, myślę, że jeżeli nikt nie ma poważniejszych propozycji to, jako BBL Katowice moglibyśmy pobiec, trochę tak towarzysko. Ci co będą po Silesia Marathon i półmaraton to sobie odpoczną, a inni rozerwą trochę http://run-log.com/events/event_view/2148 lub http://www.bieganie.pl/?id=2506&show=1&cat=29. Ja się zapisałem. Oczywiście, jako BiegamBoLubię Katowice.
Obrazek
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Olo, a Ty wiesz skąd się wzieła długość dystansu maratońskiego ? :)

Ten 13 maj jest bardzo ciekawy, 3 fajne biegi w okolicy, a ja wtedy powinieniem leżeć sobie do góry brzuchem i oglądać tv :)
Awatar użytkownika
Mendel
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 56:38

Nieprzeczytany post

wolfi pisze:Olo, a Ty wiesz skąd się wzieła długość dystansu maratońskiego ? :)

Ten 13 maj jest bardzo ciekawy, 3 fajne biegi w okolicy, a ja wtedy powinieniem leżeć sobie do góry brzuchem i oglądać tv :)
Obecne 42 km 195m wzięło się z lenistwa pewnej królowej :hahaha:
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia

Nieprzeczytany post

Mendel pisze:
wolfi pisze:Olo, a Ty wiesz skąd się wzieła długość dystansu maratońskiego ? :)

Obecne 42 km 195m wzięło się z lenistwa pewnej królowej :hahaha:
Brawo Lekcja odrobiona:)
a Ja tylko Napiszę , zę NAsz kolega z BBL Piotr Borowik dziś w Silesia Maratonie pobiegł 4:44:02 !!!!

Gratulacje Piotrze.
Szkoda, ze wyemigrowałeś do Częstochowy z Renią, ale już w niedziele się Tam Zobaczymy i żużel zaliczymy:)
PozaTym w cze-wie też są spotkania BBL....ale niestety nie ze mną:P

A jeszcze się pochwale, zę dziś podczas mitingu w sosnowcu ustanowiłem dwa rekordy życiowe:)
100m - 12,96
300m - 39,66

Xenonie...rękawica rzucona:)
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia

Nieprzeczytany post

Oczywiście wraz z Trenerką Agnieszką zaprszamy Wszystkich na spotkanie w najbliższą sobotę:)

Buziaczki..
Bzium
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
Awatar użytkownika
Mendel
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Bzium pisze: a Ja tylko Napiszę , zę NAsz kolega z BBL Piotr Borowik dziś w Silesia Maratonie pobiegł 4:44:02 !!!!
A tu inny "nasz" kolega
57 252 PRZYWARA SEBASTIAN BYTOM BiegamBoLubię Katowice M 03:25:55

Gratuluje świetnego czasu w taki upał !!
Awatar użytkownika
paulinka88
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Mendel pisze:M 03:25:55

Gratuluje świetnego czasu w taki upał !!
Wow, naprawdę elegancki czas! Chyba mój "sufit" jeśli chodzi o czas na maratonie :jatylko:
półmaraton...
maraton...?
ultramaraton?!
triathlon?!?!

:jatylko:
Awatar użytkownika
Chester04
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja przejechałem w 3:30 z postojami i miejscami ma skróty ;) mam ponad tysiąc zdjęć, będzie ostra selekcja, kilku znajomych się spotkało ;) nawet rolkarzy też na początku ;)

Karolino, szukaliśmy Cie z xenonem, miał być masaż po biegu dla nas i co? ;) na stanowiskach Cię nie widzieliśmy, chyba ze były jeszcze jakieś inne :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Muszu
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 49:55
Życiówka w maratonie: 4:08:27

Nieprzeczytany post

Cześć,
biegłem dziś w Silesi.. 1/2, było gorąco :-).
Mimo doświadczenia w przecenianiu własnych możliwości po pierwszych km, dałem się ponieść i pierwszą 10 przebiegłem (Galloweyem) bardzo szybko, jak na siebie 56'.
Potem zaczęły się schody, moje przerwy na marsz nie synchronizowały się z punktami czerpania wody i jakoś się wszystko posypało. Rezerwa na 17 km zmusiła mnie do kolejnych przerw na marsz i ostatecznie skończyło się na 02:00:39.
Komentując imprezę (może nie powinienem, bo jakie mam doświadczenie) napiszę, że było super: punkty odżywcze nie zawiodły, a kurtyny wodne skutecznie schładzały. Jedno co rozczarowało to ostatnie km w parku - tłum spacerowiczów, który pchał się na trasę.
Pozdro,
Jaca
Awatar użytkownika
Mendel
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Muszu pisze:Cześć,
Mimo doświadczenia w przecenianiu własnych możliwości po pierwszych km, dałem się ponieść i pierwszą 10 przebiegłem (Galloweyem) bardzo szybko, jak na siebie 56'.
Potem zaczęły się schody, moje przerwy na marsz nie synchronizowały się z punktami czerpania wody i jakoś się wszystko posypało. Rezerwa na 17 km zmusiła mnie do kolejnych przerw na marsz i ostatecznie skończyło się na 02:00:39.
Komentując imprezę (może nie powinienem, bo jakie mam doświadczenie) napiszę, że było super: punkty odżywcze nie zawiodły, a kurtyny wodne skutecznie schładzały. Jedno co rozczarowało to ostatnie km w parku - tłum spacerowiczów, który pchał się na trasę.
Pozdro,
Jaca
Też widziałem całe rodziny jak przechodziły/przejeżdżały rowerami przed biegaczami. A koleś z obsługi biegu nic sobie z tego nie robił. Rzucenie paru "wiązanek" też nie pomagało ... No cóż .. Polska właśnie ....
Awatar użytkownika
Chester04
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Mendel pisze:
Muszu pisze:Cześć,
Pozdro,
Jaca
Też widziałem całe rodziny jak przechodziły/przejeżdżały rowerami przed biegaczami. A koleś z obsługi biegu nic sobie z tego nie robił. Rzucenie paru "wiązanek" też nie pomagało ... No cóż .. Polska właśnie ....
W parku widziałem ochroniarzy na skrzyżowaniach alejek, i oni rzeczywiście próbowali coś pilnować, ale część ludzi jednak się nie słuchała, bo przecież byli na spacerze i tak bardzo im się spieszyło na drugą stronę. No ale taki urok parku, tym bardziej że pogoda dopisała, w ten wolny dzień (może bardziej spacerowiczom niż biegaczom).
Obrazek
ODPOWIEDZ