pardita - komentarze
Moderator: infernal
-
pardita
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
spoko, Robbur, to raczej Wolf1971 chlapnął...robbur pisze:Cholera nie udało się udawanie. Zdaje się, że wręcz sprowokowałem Parditę do przyznania się do startu. Teraz przynajmniej możemy oficjalnie potrzymać kciuki.zoltar7 pisze:No chyba po to cicho siedzi, aby o tym głośno nie gadać... nie. Więc ja proponuję, udawać, że nic a nic nie wiemy, aby nie peszyć nieśmiałej dziewczyny, bo jeszcze gotowa wykręcić się od podania wyniku albo w ogóle nie pobiec...
a swoją drogą, to już się ujawniłam na forum imprez masowych, wiec to raczej była taka tajemnica poliszynela...
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2012, 09:28 przez pardita, łącznie zmieniany 1 raz.
-
pardita
- Zaprawiony W Bojach

no ba.LadyE pisze:jak to po jaki - najlepszy![]()
pewnie!
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: żenująca
- Życiówka w maratonie: brak
No Parditak teoretycznie jesteś w stanie pobiec nawet poniżej 4h. Ale ja obstawiam coś w granicach 4h15min no max. 4h25min. 
P O W O D Z E N I A
ps. No i Pardita pamiętaj o tym, że biegniesz także jakby za mnie...
bo mi by się nie chciało tyle kilometrów na piechotę lecieć 
P O W O D Z E N I A
ps. No i Pardita pamiętaj o tym, że biegniesz także jakby za mnie...
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
No, a podobno kobiety to największe paple...pardita pisze:spoko, Robbur, to raczej Wolf1971 chlapnął...robbur pisze:Cholera nie udało się udawanie. Zdaje się, że wręcz sprowokowałem Parditę do przyznania się do startu. Teraz przynajmniej możemy oficjalnie potrzymać kciuki.zoltar7 pisze:No chyba po to cicho siedzi, aby o tym głośno nie gadać... nie. Więc ja proponuję, udawać, że nic a nic nie wiemy, aby nie peszyć nieśmiałej dziewczyny, bo jeszcze gotowa wykręcić się od podania wyniku albo w ogóle nie pobiec...
a swoją drogą, to już się ujawniłam na forum imprez masowych, wiec to raczej była taka tajemnica poliszynela...
Wolf tak już ma, nie pyta, czy może, czy nie ujawnia i już
Parditko, czymam mocno kciuki za start!
-
pardita
- Zaprawiony W Bojach

czyli mam rozumieć. że przed startem rozłożysz swój kramik i będziesz przyjmować zakłady,..zoltar7 pisze:No Parditak teoretycznie jesteś w stanie pobiec nawet poniżej 4h. Ale ja obstawiam coś w granicach 4h15min no max. 4h25min.
P O W O D Z E N I A
ps. No i Pardita pamiętaj o tym, że biegniesz także jakby za mnie...bo mi by się nie chciało tyle kilometrów na piechotę lecieć
a potem będziesz jakimś czinkusiem jechał wzdłuż trasy i darł się "dajesz, dajesz, dobrze, tak trzymac, nie odpuszczać..."
-
pardita
- Zaprawiony W Bojach

heh, tez sama za siebie trzymam te kciuki. Doping będzie - realny i wirtualnyKanas78 pisze: No, a podobno kobiety to największe paple...
Wolf tak już ma, nie pyta, czy może, czy nie ujawnia i już-moje zdjęcie-przeokropne też kiedyś kiedyś wstawił bez mojej zgody a póżniej już nie można go było usunąć...
![]()
- strasb
- Zaprawiony W Bojach

Ja już się domyślałam od jakiegoś czasu, że się na podbój Krakowa szykujesz, te wszystkie półsłówka z Księżną itp. itd.
Powodzenia, kciukasy masz zapewnione!
- robbur
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 44:44
Nie ma to jak kobieca intuicja. Teraz to widzę wyraźnie, zupełnie jak Watson, któremu Holmes wykłada drogę rozumowania przy rozwiązaniu zagadki.strasb pisze:Ja już się domyślałam od jakiegoś czasu, że się na podbój Krakowa szykujesz, te wszystkie półsłówka z Księżną itp. itd.
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach

Nie.... Ty rece trzymaj luzno i nie zaciskaj ich w kciukipardita pisze:heh, tez sama za siebie trzymam te kciuki. Doping będzie - realny i wirtualnyKanas78 pisze: No, a podobno kobiety to największe paple...
Wolf tak już ma, nie pyta, czy może, czy nie ujawnia i już-moje zdjęcie-przeokropne też kiedyś kiedyś wstawił bez mojej zgody a póżniej już nie można go było usunąć...
![]()
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Maraton w Krakowie jest mega. Trasa jest o tyle fajna, że jak już jesteś gdzieś na 30km to masz po lewej stronie Wisłe i jakoś łatwiej jest nie myśleć o zmęczeniu. Ja tam biegłem, o ile sobie przypominam, dwa razy i zawsze się odlewałem w tym samym krzaczku na ok. 30km. Za pierwszym razem jak tam biegłem udało mi się pierwszy raz złamać 5h, a za drugim razem 4h.
Aha, no i przedstartowy makaron był całkiem dobry.
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: żenująca
No co Ty ?! Takie zakłady byłyby przecież nielegalne...pardita pisze:czyli mam rozumieć. że przed startem rozłożysz swój kramik i będziesz przyjmować zakłady,..zoltar7 pisze:No Parditak teoretycznie jesteś w stanie pobiec nawet poniżej 4h. Ale ja obstawiam coś w granicach 4h15min no max. 4h25min.
P O W O D Z E N I A
![]()
a potem będziesz jakimś czinkusiem jechał wzdłuż trasy i darł się "dajesz, dajesz, dobrze, tak trzymac, nie odpuszczać..."
Ale, że tak zpytam z czystej bezinteresownej ciekawości, to ile byłabyś gotowa na siebie postawić (only cash)?
Potwierdzam, Strasb przesłała mi drogą elektroniczną stosowne opracowanie, i tam jak wół stało napisane, na podstawie wyniku analizy profilu psychologicznego Pardity, DNA żaby z jeziora Neuchâtel, układu gwiazd nad Lozanną w dniu przesilenia, oraz składu chemicznego jogurtu truskawkowego, że Pardita leci maraton.strasb pisze:Ja już się domyślałam od jakiegoś czasu, że się na podbój Krakowa szykujesz, te wszystkie półsłówka z Księżną itp. itd.Powodzenia, kciukasy masz zapewnione!
ps. Strasb a czy Ty wiesz, że jeszcze 600 lat temu, to za takie analizy mogłaś trafić na stos...? Albowiem w średniowieczu, nic tak nie bawiło kochających pokój Szwajcarów, jak spalenie od czasu do czasu jakiejś przedstawicielki płci nadobnej.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
-
pardita
- Zaprawiony W Bojach

poproszę o stosowaną mapkę, może i bym ja tak... ten sam krzaczek... tak nieco atawistycznieSylw3g pisze:Maraton w Krakowie jest mega. Trasa jest o tyle fajna, że jak już jesteś gdzieś na 30km to masz po lewej stronie Wisłe i jakoś łatwiej jest nie myśleć o zmęczeniu. Ja tam biegłem, o ile sobie przypominam, dwa razy i zawsze się odlewałem w tym samym krzaczku na ok. 30km. Za pierwszym razem jak tam biegłem udało mi się pierwszy raz złamać 5h, a za drugim razem 4h.
-
pardita
- Zaprawiony W Bojach

masz nosa :Dstrasb pisze:Ja już się domyślałam od jakiegoś czasu, że się na podbój Krakowa szykujesz, te wszystkie półsłówka z Księżną itp. itd.Powodzenia, kciukasy masz zapewnione!
a ja mam trochę spaskudzoną tą lewą nogę, więc wariant najłagodniejszy (dla samej siebie) zakłada ukończenie maratonu.
O wariantach ambitniejszym na razie nie wspominam, żeby Zoltar miał co z fusów wróżyć :P