chel - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Genialny... jak dawno nie wiedziałam Faszynmena...
Obrazek
:hahaha:
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czytałam kiedyś całego jego bloga i na końcu stwierdziłam, ze to jest ktoś, kto sobie robi jaja.... że to nie może być prawda, że jest ktoś taki...
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanas78 pisze:Czytałam kiedyś całego jego bloga i na końcu stwierdziłam, ze to jest ktoś, kto sobie robi jaja.... że to nie może być prawda, że jest ktoś taki...
ale ze jak to? :hahaha:

gosc jest genialny choc przyznaje od wrzesnia nie zagladalam na jego bloga :jatylko:
Awatar użytkownika
chel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanasku, bo to wszakże są jaja. :hej:
blog
komentarze

the best is yet to come!
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

chel pisze:
i najgorsze, nawet się nie zmachałam za bardzo na pierwszym odcinku, no nie było wymówki no. :tonieja:

i w ogóle ledwo dobiłam do 75% tętna maks. na rozgrzewce. co to, długo oczekiwany wzrost formy? :tonieja:
No ja bym się tym nie martwiła. :hahaha: Zapodajesz, że miło patrzeć!
Awatar użytkownika
chel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ja się nie martwię, ja się głowię, o co chodzi i względnie jak ustawić życie/treningi/odpoczynki, żeby mi coś podobnego wyszło na prima aprilis.. :hej:

o, a mam jeszcze jedną kwestię. zastanawiam się nad zrobieniem testu na dyszkę w niedzielę. w planie mam wtedy długie wybieganie 90', wyszłoby więc troszeczkę krócej, za to miałabym jako taki obraz sytuacji - po dzisiejszym jestem hurraoptymistycznie nastawiona na łamanie dwóch godzin, ale no, nie wiem jakby to było bez przerw. :bum: z drugiej strony, gdyby mi się nie udało pobiec tak poniżej 55, to się załamię i zwątpię - więc może lepiej nie wiedzieć. :bum: :bum:
blog
komentarze

the best is yet to come!
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zapoda koleżanka tego pasa, co go sobie zanabyła plisss fotę, nazwę, link :taktak:
Ja też czasem chlipnę sobie ze złości na treningach. Ale szybko się doprowadzam do porządku-po prostu w trakcie chlipu tracę oddech :hahaha:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Te łezki z bezsilności i złości, to ja też...ja też... ;)
Czasem są gorsze treningi. Ale mijają :)
Awatar użytkownika
chel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

http://esklep.intersport.pl/pl/product/ ... 2.0-137130

taki o. chciałam koniecznie pojemne kieszonki, decathlonowy się nie sprawdził. w intersporcie pasy były dwa, z czego jeden miał jedną malutką kieszonkę i był cienką taśmą z bidonami, no i ten. buteleczki są podobno po 200ml, nie sprawdzałam, ile faktycznie do nich wchodzi. śmiesznie chlupie, ale nie jakoś nachalnie, muzyka w uszach - wcale nie głośna - spokojnie to zagłuszyła.
blog
komentarze

the best is yet to come!
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dzięki chel. Nawet nawet sprytny! Właśnie tego chlupania najbardziej się boję :hej:
Ale w sumie butelka w ręce też chlipie-a tak ręka wolna!
Obrazek Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja dzisiaj pomykałam w butelką w ręku - niby mam pas z go sportu, ale on jakiś taki wielki jest, poza tym przy mojej prędkości każdy dodatkowy gadżet wydaje się być lekką przesadą i przerostem formy nad treścią ;) Będąc w Lądku widziałam jednak takie fajne butelki z uchwytem, aż żałuję, że sobie nie kupiłam...
Takie o:
Obrazek
i takie:
Obrazek
A teraz na guglu znalazłam jeszcze taką fajną:
Obrazek
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

wez od uwagę, że taki kilometraż i takie treningi innych by bardzo cieszyły, mnie na pewno.. :taktak: pozdro!
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Chel, myślę, że ten start w półmaratonie dobrze Ci zrobi :taktak: No i heloł, 50 km w tygodniu to całkiem niezły wynik, jak na kogoś komu się nie chce ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Chel, zajebiste galotki!! A mają wbudowaną w to jeszcze część majteczkową? Nie przejmuj się kapturami. Mi w zeszłym tygodniu towarzystwo w kapturach (które zebrało się i debatowało przy samochodzie), specjalnie rozstawiło się na całej szerokości ulicy, żeby mi było trudniej przebiec. Wszystko odbyło się w totalnym milczeniu...nie pisałam o tym, bo szkoda mi klawiatury było :hahaha:
A tak w ogóle, Ty też masz całkiem niedługo start!! Ale to jeszcze później potrzymam kciuki i nie omieszkam Cię o tym poinformować :taktak: możesz zdradzić swój numer startowy?
Obrazek Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
chel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mają majtki wewnętrzne. i kieszonkę. :usmiech:

spoko, do niedzieli włącznie trzymamy kciuki za warszawę! numer mam 745.
to teraz już nie mogę zlamić, bo wszyscy jak będą chcieli sobie wejdą na wyniki i zobaczą. :ojoj:
blog
komentarze

the best is yet to come!
ODPOWIEDZ