już tu byłam- komentarze
Moderator: infernal
- pulchniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39,29
- Życiówka w maratonie: 3,33,58
Fajnie Ci endorfiny skoczyły
Ćwicz core stability i siłę nóg a kolana przestaną boleć jak się mięśnie wzmocnią.
Ćwicz core stability i siłę nóg a kolana przestaną boleć jak się mięśnie wzmocnią.
- chel
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
gratulacje, piękna liczba.
na kolana niezastąpione ćwiczenia kledzikowe http://robsik.bloog.pl/id,3683824,title ... caid=6e12a
na kolana niezastąpione ćwiczenia kledzikowe http://robsik.bloog.pl/id,3683824,title ... caid=6e12a
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Hm, być może to przeciążenie gęsiej stopki. Miejsce podobne do tego, które i mnie bolało w zeszłym roku, a ja sobie właśnie tę gęsią stopkę przeciążyłam. Bolało głównie przy prostowaniu nogi, jak była w tyle i przy schodzeniu po schodach. Wymasuj to sobie, nałóż maść przeciwzapalną, rozciągaj się i rób ćwiczenia. Trzymam kciuki, żeby się szybko zagoiło.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- już tu byłam
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki Wam za rady i ogólny support und zauważenie mojej piętnasteczki
to nakręcające
ale teraz odpoczynek. jutro na pewno. i JOGA!!!!!
to nakręcające
ale teraz odpoczynek. jutro na pewno. i JOGA!!!!!
I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.
nie piszę, ale biegam
nie piszę, ale biegam
-
- Zaprawiony W Bojach
Trochę mnie nie było a tutaj widzę ze sprawy się wyjaśniły - cieszę się że udało się przy pomocy pulchniaka uruchomić aplikacje biegowe Niestety GPS w komórce ma to do siebie że potrafi szaleć, mnie na przykład czasem wysyłał w okolice Kostrzyna (ale tego nad Odrą), chociaż mógłbym przysiąc że truchtam po Ratajach Z zegarkiem jeszcze nie przydarzyła mi się taka "wycieczka"
Hmm... A może to nie kolana? Ja mam podobnie jak opisałaś ale z tego co zauważyłem to "wina" nieco przekręconej na zewnątrz stopy (najpewniej to coś z budową kostki). Nigdy mi to nie przeszkadzało, więc nawet nie rozmawiałem o tym z lekarzemjuż tu byłam pisze:a w ogóle odkryłam, że mam koślawe kolana.
- Księżna
- Zaprawiony W Bojach
Alczu... nie mogę patrzeć spokojnie na Twoją fotkę z runkeepera... CO to za deserro?? Wygląda na gałkę loda waniliowego na... hm... brownies?? Karmelu?? Czy takiej szarlotce??
- już tu byłam
- Zaprawiony W Bojach
olewam ten gps w telefonie. olewa to i już. jakie to ma w sumie znaczenie. rekordów Polski nie zamierzam bić. a jak już będę biegaczką dziesięciolecia, to będzie mnie stać na garminaCrocodil pisze:Trochę mnie nie było a tutaj widzę ze sprawy się wyjaśniły - cieszę się że udało się przy pomocy pulchniaka uruchomić aplikacje biegowe Niestety GPS w komórce ma to do siebie że potrafi szaleć, mnie na przykład czasem wysyłał w okolice Kostrzyna (ale tego nad Odrą), chociaż mógłbym przysiąc że truchtam po Ratajach Z zegarkiem jeszcze nie przydarzyła mi się taka "wycieczka"Hmm... A może to nie kolana? Ja mam podobnie jak opisałaś ale z tego co zauważyłem to "wina" nieco przekręconej na zewnątrz stopy (najpewniej to coś z budową kostki). Nigdy mi to nie przeszkadzało, więc nawet nie rozmawiałem o tym z lekarzemjuż tu byłam pisze:a w ogóle odkryłam, że mam koślawe kolana.
kolano też olewam ćwiczenia ćwiczenia i glukozaminę przyjmę
Moja Droga,Księżna pisze:Alczu... nie mogę patrzeć spokojnie na Twoją fotkę z runkeepera... CO to za deserro?? Wygląda na gałkę loda waniliowego na... hm... brownies?? Karmelu?? Czy takiej szarlotce??
ten deser to
cudmiódojakiepysznezróbzdjęcienapamiątkę !
Brownie z lodami na cieplutko
i to w Pizza hut więc dostępne
nie piszę, ale biegam
nie piszę, ale biegam
- Księżna
- Zaprawiony W Bojach
A! Nie bywam, więc nie wiedziałam nawet że tam desery podają... Ale... jestem kontenta że okiem mym wycelowałam w rodzaj deserujuż tu byłam pisze:Księżna napisał(a):
Alczu... nie mogę patrzeć spokojnie na Twoją fotkę z runkeepera... CO to za deserro?? Wygląda na gałkę loda waniliowego na... hm... brownies?? Karmelu?? Czy takiej szarlotce??
Moja Droga,
ten deser to
cudmiódojakiepysznezróbzdjęcienapamiątkę !
Brownie z lodami na cieplutko
i to w Pizza hut więc dostępne
- Księżna
- Zaprawiony W Bojach
Zazdroszczę.kocham jogę !
Ale może odnajdę w sobie cieplejsze uczucia... Ech no... przez rozsądek... i wiem, że to jest dobre.... i czuję, w ciele, że mięśniom-i-tym-innym jest dobrze... Ale to jest takie woooolneee.... I trzeba pamiętać o oddeeeeechuu...
I w sumie wiem, że to akurat dla mnie, bo TRZEBA się zatrzymać, uspokoić, zwolnić....
Może się tego nauczę... póki co zwaaaalniaaam ciało... ruuuuchy... oddeeech....
A myślami tyrpyk tyrpyk epa! epa! gnam gdzieś...
Dlatego lubię bieganie... bo gdy biegnę... ciało robi tyrpyk... to są w stanie zwolnić myśli...
- już tu byłam
- Zaprawiony W Bojach
Księżno, żebyś Ty wiedziała jak ja Cie totalnie rozumiem !!!!!!! Uwierz mi.Księżna pisze:Zazdroszczę.kocham jogę !
Ale może odnajdę w sobie cieplejsze uczucia... Ech no... przez rozsądek... i wiem, że to jest dobre.... i czuję, w ciele, że mięśniom-i-tym-innym jest dobrze... Ale to jest takie woooolneee.... I trzeba pamiętać o oddeeeeechuu...
I w sumie wiem, że to akurat dla mnie, bo TRZEBA się zatrzymać, uspokoić, zwolnić....
Może się tego nauczę... póki co zwaaaalniaaam ciało... ruuuuchy... oddeeech....
A myślami tyrpyk tyrpyk epa! epa! gnam gdzieś...
Dlatego lubię bieganie... bo gdy biegnę... ciało robi tyrpyk... to są w stanie zwolnić myśli...
Ja biegam, bo jak to mi kiedyś ktoś powiedział - ''jak ciało się męczy, to głowa odpoczywa''. (Przy okazji tyłek się do góry podnosi i cała resztą jakoś bardziej zusammen się trzyma, ale to, believe me or not, jest dla mnie sprawa drugorzędna).
A jogowa to ja jestem tak jak baletowa. Przez kilka pierwszych razów to przebierałam nerwowo paluszkami po czym przed końcem zajęć wymykałam się tyleż wkur***na co zniecierpliwiona....
Ale jak poczułam co mi to robi z plecami, które przez 8-10 h dziennie mam skulone przed kompem, co mi to robi z bólami lędzwi (zabiera je precz) i jak mnie to rozciąga i daje takie idące z ciała uczucie zrelaksowania - pomyślałam wtedy (ale nie od razu), że kocham jogę!
Zatem życzę i Tobie zakochania się na spokojnie. Wtedy na trwale będzie
nie piszę, ale biegam
nie piszę, ale biegam
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Artresan? Lek-cudo! Brany przez mnie nie raz ocalił moje biedne stawy Szkoda tylko, ze żaden z ortopedów nie wspomniał, ze można go zażywać tylko przez pewien okres czasu....
- już tu byłam
- Zaprawiony W Bojach
przez miesiąc ok?Martyna_K pisze:Artresan? Lek-cudo! Brany przez mnie nie raz ocalił moje biedne stawy Szkoda tylko, ze żaden z ortopedów nie wspomniał, ze można go zażywać tylko przez pewien okres czasu....
nie piszę, ale biegam
nie piszę, ale biegam
-
- Zaprawiony W Bojach
Zastanawiam się nad wybraniem się na jogę, żeby dobrze się rozciągnąć i rozluźnić (przyda się w sam raz do Yacoolowego "luźno w trupa" ). Dokąd chodzisz Alu na zajęcia?
- już tu byłam
- Zaprawiony W Bojach
luźno w trupa brzmi zachęcającoCrocodil pisze:Zastanawiam się nad wybraniem się na jogę, żeby dobrze się rozciągnąć i rozluźnić (przyda się w sam raz do Yacoolowego "luźno w trupa" ). Dokąd chodzisz Alu na zajęcia?
chodzę do Pure Fitness w Pestce, głównie do Pani Magdy, która jest po prostu świetna. W poniedziałek zasugerowałam potrzebę wzmocnienia kolan, wobec czego wczoraj na zajęciach naprawdę dużo się działo.
ps. nie no fascynuje mnie to, co Yacool ma na myśli?
nie piszę, ale biegam
nie piszę, ale biegam
-
- Zaprawiony W Bojach