Miałem tak samo Nawet się cieszyłem, że największe mrozy przenygusuje. Zobaczysz, przyda Ci się psychicznie i fizycznie taka przerwa. Na obozie będziesz za to zdrowiutka i głodna biegania. A kilkoma deko więcej to bym się nie przejmował. Przyjdzie wiosna to się zrzuci. Chwilowo unikam wagi, wejdę na nią jak będę pewny, że mnie za bardzo nie zestresuje, co i Tobie radzę. A na razie sobie tyjmy, skoro organizm się tego domagaNajdziwniejsze jest to, że w ogóle mi nie żal tej przerwy
Aniad1312 - komentarze
Moderator: infernal
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
- Życiówka w maratonie: brak
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
-
- Zaprawiony W Bojach
Przed maratonem w 2010 po którymś z wybiegań mało się rozciągałam i dopadło mnie coś paskudnego. Bolało jak biegałam i jak chodziłam. To było chyba ze 3-4 tygodnie? przed Poznaniem. Na szczęście mam dobrego specjalistę i w trakcie kilku wizyt doprowadził moją nogę do stanu używalności na tyle, że to (odpukać) już się nie powtórzyło. Musiałam tylko zrezygnować z najdłuższego wybiegania (30km) i stosować ćwiczenia, które mi zalecił.pulchniak pisze:Dużo biegałaś, faktycznie i bez kontuzji do tej pory?
-
- Zaprawiony W Bojach
-
- Zaprawiony W Bojach
Kilka deko - łaskawcarobbur pisze:Miałem tak samo Nawet się cieszyłem, że największe mrozy przenygusuje. Zobaczysz, przyda Ci się psychicznie i fizycznie taka przerwa. Na obozie będziesz za to zdrowiutka i głodna biegania. A kilkoma deko więcej to bym się nie przejmował. Przyjdzie wiosna to się zrzuci. Chwilowo unikam wagi, wejdę na nią jak będę pewny, że mnie za bardzo nie zestresuje, co i Tobie radzę. A na razie sobie tyjmy, skoro organizm się tego domagaNajdziwniejsze jest to, że w ogóle mi nie żal tej przerwy
Ostatnio usłyszałam w TV, że w takie mrozy za żadne skarby nie można się ograniczać z jedzeniem Lubię tego pana, który to powiedział
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
Jedz jedz musisz mieć parę na następne tysiące kilometrów Faktycznie jakoś organizm domaga się o większe ilości paliwa. W sumie to ma trudniej w czasie treningu ogrzać organizm przy -16 ... Ile ma być jutro na minusie? Minus... ? To idę do lodówki i "dorzucę coś do pieca"
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
Wrzuć gdzieś te fotki, plizzzz... Te góry są śliczne. Szklarska jest taka sobie, wolę Karpacz. Już niedługo znowu zdobędziemy z Kanaskiem Karkonosze
- chel
- Zaprawiony W Bojach
super, że udało się pobiegać. jutro na pewno będzie jeszcze lepiej, pozdrawiam!
- birdie
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 0:50
ale fajnie na takim obozie pewnie jest jesli tylko bedzie wersja letnia i termin mi bedzie pasowal to jade
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Piękne fotki, aż mnie zazdrość wzięła Ale jak zobaczyłam te zaspy po kolana, to zazdroszczę jakby ciut mniej
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]