Co do narciarzy: http://www.sport.pl/celebrities/1,96807 ... orgen.html
Moderator: beata
Mnie się kiedyś zdarzyło 19, ale w tym 12 szybko. I w bieżni był telewizor + zawody w narciarstwie biegowymatalanta pisze:jeżeli w weekend teperatury się utrzymają to chyba przyjdzie mi pójśc do fitness klubu. Ale co ja? Jak ja? Mam 18 km na bieżni biec? Jak chomik?
atalanta pisze:u mnie -22, szokujące gdyby nie fakt że mamy zimę
ale nie biegam dzisiaj.
całe szczęście że biegałam we wtorek i środę - bak trochę uzupełniony i do weekendu na bezbiegu dociągnę
jeżeli w weekend teperatury się utrzymają to chyba przyjdzie mi pójśc do fitness klubu. Ale co ja? Jak ja? Mam 18 km na bieżni biec? Jak chomik?
![]()
pozdrawiam
Mi się sprawdzają cienkie (wiosenne? jesienne?) rękawiczki biegowe z decathlonu - ręce się na tyle rozgrzewają, że mam wystarczający komfort, a przynajmniej mi się nie przegrzewają. Próbowałem biec w skórzanych - to była zupełna porażka - w rękawiczkach za gorąco, zdjąć nie da rady, bo zimno.bianka pisze:Mam nawet przygotowane rekawcziki narciarskie zeby mi palce nie pozamarzaly
Dobrze zrozumiałaśbianka pisze:Beauty, ja tez zawsze rano biegam, wstaje, kawa, jak automat sie ubieram i wychodze bo jak zaczne myslec i sie zastanawiac to o, tak jak dzisiaj wychodzi. (...) A Ty o ktorej biegasz? bo nie wiem czy dobrze zrozumialam, ze o 5:30???
PiękneBeauty&Beast pisze:Pegaz(ica)