Strasb - Komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jeszcze raz dziękuję, w wolnej chwili na spokojnie sobie to przeanalizuję i w razie co będę pytać :)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

ładny trening, było trochę walki, takie coś się fajnie czyta :)
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ale ladne osiemsetki :nienie:
Jurek z Lasu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zaczyna myśleć głowa i działać hamulec ... warunki pogodowe działają na rzecz najcenniejszą u człowieka ... charakter.
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Prognoza pogody wskazuje na kształtowanie charakteru przez tydzień albo lepiej. :lalala:
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tak... u mnie zaczęło padać... na jutrzejszy poranny bieg prognozowany jest deszcz ze śniegiem. Też sobie poćwiczę charakter... :hej:
Jurek z Lasu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pozdrawiam z północno-wschodniej Polski; ode Mnie do Suwałk już całkiem niedaleko. Jak będziecie marudzić z pogodą to wrzućcie sobie moją prognozę na komputer - od razu "cieplej" się Wam zrobi. :hahaha:
Macie link:

http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_ ... =0u&id=225

:sss:
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ostatnie dwa treningi to u mnie deszcz/snieg, gdyby nie to bloto byloby super. moim zdaniem opady baaardzo urozmaicaja trening. szczegolnie w taki dzien jak dzis kiedy po biegaczach ani sladu i czlowiek sam kreci kolka :ojnie:
chyba przez te rozjezdzajace sie pod nogami podloze bede musiala zmienic miekkie na twarda kostke ehh :wrrwrr:
Awatar użytkownika
Kredk@
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

strasb fantastycznie ci idzie!
Bardzo podobał mi się opis z Soboty 3.12. To jest to co tygrysy lubią najbardziej. Taki kop energetyczny. Mam wrażenie, że im gorzej na dworzu, tym większe pokłady euforii się we mnie wyzwalają. ;-)
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

LadyE pisze:ostatnie dwa treningi to u mnie deszcz/snieg, gdyby nie to bloto byloby super. moim zdaniem opady baaardzo urozmaicaja trening. szczegolnie w taki dzien jak dzis kiedy po biegaczach ani sladu i czlowiek sam kreci kolka :ojnie:
chyba przez te rozjezdzajace sie pod nogami podloze bede musiala zmienic miekkie na twarda kostke ehh :wrrwrr:
U mnie tylko namoknięty tartan, a jak brak biegaczy przy większych opadach, to piłkarzy jeszcze nigdy nie brakło - oglądają z nieustającym zdziwieniem kobitą ganiąjącą z rozwianym włosem w deszczu. :bum:
Kredk@ pisze:strasb fantastycznie ci idzie!
Bardzo podobał mi się opis z Soboty 3.12. To jest to co tygrysy lubią najbardziej. Taki kop energetyczny. Mam wrażenie, że im gorzej na dworzu, tym większe pokłady euforii się we mnie wyzwalają. ;-)
Kredko, dzięki. Oby jak najczęściej udało się sięgać do takich pokładów mocy i euforii wewnątrz nas jak wtedy w deszczu.
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

strasb pisze:U mnie tylko namoknięty tartan, a jak brak biegaczy przy większych opadach, to piłkarzy jeszcze nigdy nie brakło - oglądają z nieustającym zdziwieniem kobitą ganiąjącą z rozwianym włosem w deszczu. :bum:
:hahaha:
u mnie juz nawet pilkarzy nie ma bo na boisku trwaja jakies wykopy. ludze sie ze moze ktos w koncu pomyslal o zainstalowaniu oswietlenia :lalala:
ale robotnicy tez dziwnie na mnie spogladaja :hahaha:

a deszcz dobrze robi na wlosy ;)
Awatar użytkownika
robbur
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:44

Nieprzeczytany post

Jak pokazuje Twój ostatni trening - da się biegać bez tych wszystkich nowoczesnych bajerów. Gratuluję treningu wyzwolonego z jarzma technologii.
Niech żyje wewnętrzny tempomierz!!! (to krzycząc zakładam na łapę własnego garmina :trup: )
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

W ogóle to nieźle poginasz, strasb! Masz jakieś plany startowe?
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

szacuneczek :taktak:
eee a te 150 m to tak odmierzone na oko? :hahaha:
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nieee, aż tak dobrze to się jeszcze nie wyczuliłam. :oczko: Pisałam już, że uniwersytecki stadion ma gęsto oznaczone odległości - na prostych co max 20m jest znacznik, na łukach co 5m lub 10m. Kursowałam sobie między startem i '75m' lub '325m'.

No zawody jakieś niewątpliwie się nawiną, jest szansa na bonusik już w tę sobotę, ale w piatek jest impreza świateczna w pracy, więc ostateczna decyzja w sobotę - stay tuned. :hejhej:
ODPOWIEDZ