Strasb - Komentarze
Moderator: infernal
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jeszcze raz dziękuję, w wolnej chwili na spokojnie sobie to przeanalizuję i w razie co będę pytać
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
ładny trening, było trochę walki, takie coś się fajnie czyta
-
- Zaprawiony W Bojach
Zaczyna myśleć głowa i działać hamulec ... warunki pogodowe działają na rzecz najcenniejszą u człowieka ... charakter.
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Prognoza pogody wskazuje na kształtowanie charakteru przez tydzień albo lepiej.
-
- Zaprawiony W Bojach
Pozdrawiam z północno-wschodniej Polski; ode Mnie do Suwałk już całkiem niedaleko. Jak będziecie marudzić z pogodą to wrzućcie sobie moją prognozę na komputer - od razu "cieplej" się Wam zrobi.
Macie link:
http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_ ... =0u&id=225
Macie link:
http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_ ... =0u&id=225
-
- Zaprawiony W Bojach
ostatnie dwa treningi to u mnie deszcz/snieg, gdyby nie to bloto byloby super. moim zdaniem opady baaardzo urozmaicaja trening. szczegolnie w taki dzien jak dzis kiedy po biegaczach ani sladu i czlowiek sam kreci kolka
chyba przez te rozjezdzajace sie pod nogami podloze bede musiala zmienic miekkie na twarda kostke ehh
chyba przez te rozjezdzajace sie pod nogami podloze bede musiala zmienic miekkie na twarda kostke ehh
- Kredk@
- Zaprawiony W Bojach
strasb fantastycznie ci idzie!
Bardzo podobał mi się opis z Soboty 3.12. To jest to co tygrysy lubią najbardziej. Taki kop energetyczny. Mam wrażenie, że im gorzej na dworzu, tym większe pokłady euforii się we mnie wyzwalają.
Bardzo podobał mi się opis z Soboty 3.12. To jest to co tygrysy lubią najbardziej. Taki kop energetyczny. Mam wrażenie, że im gorzej na dworzu, tym większe pokłady euforii się we mnie wyzwalają.
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
U mnie tylko namoknięty tartan, a jak brak biegaczy przy większych opadach, to piłkarzy jeszcze nigdy nie brakło - oglądają z nieustającym zdziwieniem kobitą ganiąjącą z rozwianym włosem w deszczu.LadyE pisze:ostatnie dwa treningi to u mnie deszcz/snieg, gdyby nie to bloto byloby super. moim zdaniem opady baaardzo urozmaicaja trening. szczegolnie w taki dzien jak dzis kiedy po biegaczach ani sladu i czlowiek sam kreci kolka
Kredko, dzięki. Oby jak najczęściej udało się sięgać do takich pokładów mocy i euforii wewnątrz nas jak wtedy w deszczu.Kredk@ pisze:strasb fantastycznie ci idzie!
-
- Zaprawiony W Bojach
strasb pisze:U mnie tylko namoknięty tartan, a jak brak biegaczy przy większych opadach, to piłkarzy jeszcze nigdy nie brakło - oglądają z nieustającym zdziwieniem kobitą ganiąjącą z rozwianym włosem w deszczu.
u mnie juz nawet pilkarzy nie ma bo na boisku trwaja jakies wykopy. ludze sie ze moze ktos w koncu pomyslal o zainstalowaniu oswietlenia
ale robotnicy tez dziwnie na mnie spogladaja
a deszcz dobrze robi na wlosy
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
Jak pokazuje Twój ostatni trening - da się biegać bez tych wszystkich nowoczesnych bajerów. Gratuluję treningu wyzwolonego z jarzma technologii.
Niech żyje wewnętrzny tempomierz!!! (to krzycząc zakładam na łapę własnego garmina )
Niech żyje wewnętrzny tempomierz!!! (to krzycząc zakładam na łapę własnego garmina )
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
W ogóle to nieźle poginasz, strasb! Masz jakieś plany startowe?
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Nieee, aż tak dobrze to się jeszcze nie wyczuliłam. Pisałam już, że uniwersytecki stadion ma gęsto oznaczone odległości - na prostych co max 20m jest znacznik, na łukach co 5m lub 10m. Kursowałam sobie między startem i '75m' lub '325m'.
No zawody jakieś niewątpliwie się nawiną, jest szansa na bonusik już w tę sobotę, ale w piatek jest impreza świateczna w pracy, więc ostateczna decyzja w sobotę - stay tuned.
No zawody jakieś niewątpliwie się nawiną, jest szansa na bonusik już w tę sobotę, ale w piatek jest impreza świateczna w pracy, więc ostateczna decyzja w sobotę - stay tuned.