Aniad1312 - komentarze
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
Kurcze piorko... Aniad, ale dalas czadu!
Myslalam, zeby "Przyflądrowac" w 2012 (tzn. mierzyć we flądrowe czasy), ale mysle, ze uderze w Twoje A Ty juz depczesz fladrze po zapiętkach :P
Myslalam, zeby "Przyflądrowac" w 2012 (tzn. mierzyć we flądrowe czasy), ale mysle, ze uderze w Twoje A Ty juz depczesz fladrze po zapiętkach :P
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
- Życiówka w maratonie: brak
Brawo!!! Piękne zwieńczenie udanego sezonu. A może jeszcze nam jakąś niespodziewankę gotujesz?
Wynik, podium... - nie mam słów.
Wynik, podium... - nie mam słów.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Asior
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:53:35
- Życiówka w maratonie: 04:16:19
- Kontakt:
Dopiero teraz doczytałam jak ładnie pobiegłaś Piękny czas i podium !!!!
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Serdecznie gratuluję, to dopiero piękny akcent na koniec sezonu!
-
- Zaprawiony W Bojach
- chel
- Zaprawiony W Bojach
Aniu - ogromne gratulacje. piękny czas i jeszcze podium.
- birdie
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 0:50
Czesc Aniu,
Znam Cię co prawda nie osobiscie ale z forum konkurencji i ostatnio nawet widzialam wasza wesola grupke w Koscianie. Poniewaz jestesmy w tym samym wieku i podobnie biegamy ( chociaz teraz juz nie, od kiedy zrobilas 50min,czyli moje marzenie:) weszlam z zainteresowaniem na Twojego bloga i przeczytalam prawie calego jednym tchem. Bardzo fajnie piszesz. Zapisalam sobie kilka kawalkow do sciagniecia na mp3 i teraz juz bede czytac regularnie. Od dzisiaj masz nastepna czytelniczke. Dzieki za inspiracje i optymizm. Zauwazylas ile razy zaczynasz tekst od 'Ale fajnie sie dzis biegalo..' lub podobnie? Dzieki i mam nadzieje ze kiedys sie poznamy osobiscie.
Moze w Brzozie ? Zobaczymy Trzymaj sie
Znam Cię co prawda nie osobiscie ale z forum konkurencji i ostatnio nawet widzialam wasza wesola grupke w Koscianie. Poniewaz jestesmy w tym samym wieku i podobnie biegamy ( chociaz teraz juz nie, od kiedy zrobilas 50min,czyli moje marzenie:) weszlam z zainteresowaniem na Twojego bloga i przeczytalam prawie calego jednym tchem. Bardzo fajnie piszesz. Zapisalam sobie kilka kawalkow do sciagniecia na mp3 i teraz juz bede czytac regularnie. Od dzisiaj masz nastepna czytelniczke. Dzieki za inspiracje i optymizm. Zauwazylas ile razy zaczynasz tekst od 'Ale fajnie sie dzis biegalo..' lub podobnie? Dzieki i mam nadzieje ze kiedys sie poznamy osobiscie.
Moze w Brzozie ? Zobaczymy Trzymaj sie
-
- Zaprawiony W Bojach
Birdie,
A w Kościanie widziałaś mnie z Kosynierami, czy z Grzesiem i Alicją? Pytam z ciekawości, bo jedna i druga grupka wesoła była
No patrz, to konkurencja też tu zagląda?Znam Cię co prawda nie osobiscie ale z forum konkurencji
Dzięki! to bardzo fajnie wiedzieć, że moje zwierzenia nie powodują odruchów komputero-odwracalnych Raz chyba przeczytałam bloga od początku do końca i jakoś tak dziwnie się czytało a że zaczynam od "fajnie się biegało" - nie zauważyłam, no ale musi tak być, bo biega się w ogóle fajnieBardzo fajnie piszesz...Zauwazylas ile razy zaczynasz tekst od 'Ale fajnie sie dzis biegalo..' lub podobnie?
A w Kościanie widziałaś mnie z Kosynierami, czy z Grzesiem i Alicją? Pytam z ciekawości, bo jedna i druga grupka wesoła była
To ja dziękuję, bo czasem jak tu napiszę, że mi ciężko na duszy, to mam wrażenie jakbym dołowała, a nie up-owała miło czytać, że komuś poprawia się humorDzieki za inspiracje i optymizm
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
gratualcję życióweczki!
no i wyszło ładne połączenie funu i recordu
no i wyszło ładne połączenie funu i recordu
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Porównanie obu pań robi furorę na fejsbuniu od paru dni Nawet sobie pogooglałam, żeby sprawdzić, czy to nie jest jakaś prowokacja Nie jest. Wprawdzie wybrano najgorsze możliwe zdjęcie pani od zdrowego trybu życia i chyba bardzo korzystne Nigelli, no ale jednak różnicę widać...
To powiedziałam ja, oblizując się właśnie po chili con carne
To powiedziałam ja, oblizując się właśnie po chili con carne
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
-
- Zaprawiony W Bojach