Dzieciaku, ja z tego stresu jak tu schudnąć wcinam kolejny kawałek czekolady a Ty mi tu jeszcze z pączkami wyjeżdżasz...kachita pisze: Sprzedaj na allegro, zawsze jakiś grosz na nowe ciuchy/buty/pączki wpadnie![]()

Moderator: infernal
Dzieciaku, ja z tego stresu jak tu schudnąć wcinam kolejny kawałek czekolady a Ty mi tu jeszcze z pączkami wyjeżdżasz...kachita pisze: Sprzedaj na allegro, zawsze jakiś grosz na nowe ciuchy/buty/pączki wpadnie![]()
No przecież po to biegam, nie ?!LadyE pisze:a Zoltar ja gdzies ostatnio chyba przeczytalam a moze mialam jakies zwidy czy to prawda ze Ty na powaznie zadeklarowales ze bedziesz sie odchudzal?
lol no to powodzeniazoltar7 pisze: Wracając do meritum, wystarczy, że schudnę... 15 kg![]()
![]()
też ostatnio wzięłam rękawiczki, tylko z nimi jest taki problem, że jak masz kieszenie to po 10 minutach je schowasz i jest git. tylko, że ja dzisiaj byłam bezkieszeniowa... więc musiały na mnie chwilę poczekać, opuszczone gdzieś w krzakachDzisiaj nawet rękawiczki wzięłam - wprawdzie po jakiś 10 minutach zdjęłam, ale do tego czasu się przydały.
Biegłam w marcu w Wawie, ale nie dobiegłam - gęsia stopka wysiadła definitywnie zaraz po tym podbiegu po tunelu, prawie idealnie na 17 kmwolf1971 pisze:I dlatego lepiej żeby wiedziała o SanguszkiKanas78 pisze:Wolf, Kachita jeszcze nie podjęła decyzji, na razie głośno myśli
Ostatnio właśnie zastanawiałam się, co tam u trollazoltar7 pisze:troloblog
Na forum zapanował marazm... widać koniec sezonu... i nie ożywia go nawet per Muchomor.
W związku z tym przebiegłem dzisiaj rekordowo krótki dystans, czyli tyle ile ma LadyE do sklepu po bułki, a w niedzielę przebiegłem dystans nieco dłuższy ale za to w rekordowo wolnym tempie... no normalnie marazm... i takie tam, których nawet nazw nie potrafię napisać poprawnie
A ponadto czuje się zmęczony myśleniem o odchudzaniu.
oj no to rzeczywiscie cieniutkozoltar7 pisze:troloblog
Na forum zapanował marazm... widać koniec sezonu... i nie ożywia go nawet per Muchomor.
W związku z tym przebiegłem dzisiaj rekordowo krótki dystans, czyli tyle ile ma LadyE do sklepu po bułki, a w niedzielę przebiegłem dystans nieco dłuższy ale za to w rekordowo wolnym tempie... no normalnie marazm... i takie tam, których nawet nazw nie potrafię napisać poprawnie
A ponadto czuje się zmęczony myśleniem o odchudzaniu.
Nie będę z tą Panią rozmawiał, CHCĘ Adwokata !!!kachita pisze: Zoltar, nie myśl o odchudzaniu, just do it
No przecież nie jestem durnyLadyE pisze:oj no to rzeczywiscie cieniutkozoltar7 pisze:troloblog
W związku z tym przebiegłem dzisiaj rekordowo krótki dystans, czyli tyle ile ma LadyE do sklepu po bułkichyba ze do sklepu po bulki I z powrotem co by dalo 4-5km. ja dzis 5.6km
![]()