Kachita - komentarze.

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dziękuję, dziękuję, dziękuję :)
Faktycznie, ciuchy w większości z Tchibo, cóż robić, dobre są i tanie, więc je kupuję. A czapeczka spoko, tylko oczywiście za duża na mnie - jakoś mam małą głowę... :lalala:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

A może chcesz czapeczkę zimową Nike (czarna, polarowa, logowana, nowa z papierową metką). Na mnie jest za mała... Internet :echech: (a właśnie ta z Tchibo jest na mnie dobra, bo ja mam łeb jak kóń lub ew. jak pustak :hahaha: ). Chętnie ci ją odeśle pod tytułem darmym pod dowolny adres na terenie kraju (zawsze marzyłem aby zostać złotą rybką, albo przynajmniej Św. Mikołajem :spoczko: ).
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Dziękuję, dziękuję, dziękuję :)
Faktycznie, ciuchy w większości z Tchibo, cóż robić, dobre są i tanie, więc je kupuję. A czapeczka spoko, tylko oczywiście za duża na mnie - jakoś mam małą głowę... :lalala:
Ja, jak już pisałam, z paczki z Tchibo zostawiłam sobie skarpetki (i kawę dla mężą :hahaha: ). Ciuszki ładne, ale niestety na niemieckie standardy jestem zbyt drobna (ich rozmiarówka jest przesunięta względem np. francuskiej). Pozostaje mi upolować gdzieś znów jakąś przecenę z Crafta, bo ich ciuszki są świetne, lekkie a ciepłe, kiedy trzeba i 34 leży na mnie dobrze. Mam dwie koszulki z długim rękawem (Pro Zero i Pro Zero Extreme) i jedną bluzę typu warstwa II, ale to troszkę za mało na obskoczenie całej zimy. A czapeczkę zamówiłam z Brooksa, z praktycznym otworem na przełożenie kitki. Na expo za takie chcieli co najmniej 20 franków, z mojego ulubionego brytyjskiego sklepu wyszła z wysyłką za 6.50 euro, tylko musi mi ją jeszcze mąż z Niemiec przywieźć. W tymże sklepie mają też fajne przeceny na bluzy Salomona, więc jeśli Craft się nie znajdzie... :spoko:
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

strasb pisze:czapeczkę zamówiłam z Brooksa, z praktycznym otworem na przełożenie kitki.
Ja też mam czapeczkę (Nike) jesienną z praktycznym :ojoj: otworem na przełożenie kitki... bardzo przydatna funkcja... zważywszy fakt, że mam włoski o długości 6-10 mm :hahaha:
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Naśmiewasz się zoltar, ale upychanie długich włosów pod czapkę wcale wygodne nie jest i czapka się wtedy dobrze nie chce trzymać. Na expo były tego typu czapeczki od wszystkich producentów, niemniej jak pisałam drogie. A ten model z Brooksa to ponoć danski. :oczko:
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No ale ja na prawdę mam taką czapeczkę, zresztą jest to moja ulubiona czapeczka, bo jest duża !
Obrazek
No i faktycznie nie była tania, zapłaciłem za nią coś ok. 60-65 zł :grr: (ale byłem zdesperowany za małymi czapeczkami).
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

strasb pisze:niestety na niemieckie standardy jestem zbyt drobna (ich rozmiarówka jest przesunięta względem np. francuskiej)
To Cię pocieszę :oczko: Ja dzisiaj kupiłem getry i koszulkę na ramiączka adidasa w rozmiarze S. Nie wiem o co chodzi, ale są dobre na mnie... Dodam ze nie jestem drobny i niski też nie... W adasiu mam M, a tu taka niespodzianka :szok:

EDIT: Koszulka jest w rozmiarze L, ktoś zamienił metki... Juz myślałem, że coś ze mną nie tak jest :hahaha: Nie zmienia to jednak fakty, że adidas ma rozmiarówkę od czapki :taktak:
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a ja rozgladam sie za czapeczka na zime i powoli trace nadzieje ze cos takiego znajde: ma przypominam wygladem zwykla czapeczke z daszkiem, tyle ze powinna byc ocieplana i zakrywac uszy, z tylu mile widziany otwor na wypuszczenie ogonka ;)
nie wyobrazam sobie zeby czapeczka na zime nie miala daszka, lubicie jak Wam snieg sypie w oczy? :ojoj: :hahaha:

zakochalam sie dzis w bucikach nike vomero, ale drogie to to ... moze kiedys sobie pozwole na taki zakup :lalala: aaaah :jatylko:
Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: poniżej czterdziestu
Życiówka w maratonie: powyżej trzech

Nieprzeczytany post

LadyE pisze:powoli trace nadzieje ze cos takiego znajde: ma przypominam wygladem zwykla czapeczke z daszkiem, tyle ze powinna byc ocieplana i zakrywac uszy
Nadzieja... powinna umierać ostatnia ;)
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze:No ale ja na prawdę mam taką czapeczkę, zresztą jest to moja ulubiona czapeczka, bo jest duża !
Nie wątpiłam, że masz. Odnosiłam się do wątpienia w praktyczność otworu na kitkę. :oczko:
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

LadyE pisze: nie wyobrazam sobie zeby czapeczka na zime nie miala daszka, lubicie jak Wam snieg sypie w oczy? :ojoj: :hahaha:
A po co mi daszek jak śnieg akurat nie pada? :tonieja:

ps. a zimowe czapki z daszkiem podobne do tych z linku podanego przez gwynbleidd adidas robi w różnych rozmiarach od S do XXL, przy czym na moją wielką głowę już XL jest lekko za duża :hahaha:
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Brawo, brawo, brawo! :-)
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

gwynbleidd pisze:
LadyE pisze:powoli trace nadzieje ze cos takiego znajde: ma przypominam wygladem zwykla czapeczke z daszkiem, tyle ze powinna byc ocieplana i zakrywac uszy
Nadzieja... powinna umierać ostatnia ;)
dzieki gwynbleidd wlasnie o czyms takim myslalam :oczko: czyli takie czapeczki sa :lalala:

u Zoltara z tylu ten otworek sluzy pewnie za wentylacje :nowiesz:

cos slyszalam ze lada dzien maja pojawic sie deszcze i snieg :ojoj:
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

U... to ja przycupnę tu w kąciku i popatrzę się jednak uważniej czapeczkom... bo nie mam... a jeśli rzeczywiście śnieg to może czas coś porządnego na głowę wrzucić...
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze:A może chcesz czapeczkę zimową Nike (czarna, polarowa, logowana, nowa z papierową metką). Na mnie jest za mała... Internet :echech: (a właśnie ta z Tchibo jest na mnie dobra, bo ja mam łeb jak kóń lub ew. jak pustak :hahaha: ). Chętnie ci ją odeśle pod tytułem darmym pod dowolny adres na terenie kraju (zawsze marzyłem aby zostać złotą rybką, albo przynajmniej Św. Mikołajem :spoczko: ).
Sprzedaj na allegro, zawsze jakiś grosz na nowe ciuchy/buty/pączki wpadnie ;)

A ta czapeczka z daszkiem wygląda interesująco. Trochę lamersko ;) , ale mimo wszystko interesująco.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
ODPOWIEDZ