Jakby jeszcze jakieś ciekawe sny u Ciebie były, to ja chętnie za pomocą mojego superastego sennika potłumaczę.
Co do snu o fali-potwierdzają się tłumaczenia z mojego sennika z interpretacją Twojego znajomego- a może po prostu mamy ten sam sennik

Moderator: infernal
koniecznie balonik under 2hMam nawet zamysł na element stroju pacemakerowego, zobaczymy jak będzie...
No właśnie, też mnie to zastanowiło. Bo chyba tylko jedna tam powinna schuśćkachita pisze:Dolej oleju!Gdybyś nie wiedziała, o co cho, pytaj pardity
A filmik sympatyczny, ale dlaczego występują w nim w większości szczuplusieńkie panie?
spokojnie, moje voo doo dodają prędkości..Aniad1312 pisze:Tylko żebyś mi żadnych voo doo nie odprawiał!mimik pisze:mam nadzieję, że nie zabraknie punktów żywieniowych na tym półmaratonie?![]()
![]()
![]()
A co do samożywienia się na zawodach, to znaj mój twardy charakter - najadam się tylko na maratonie
A to będzie mój plan biegu na Bieg Mikołajów. Wygląda to rozsądnie i realnie.Przez pierwsze 10km tempo oscylowało wokół 5:30, potem zaczęliśmy schodzić w okolice 5:20-5:15. Dwa ostatnie kilometry to 5:06 i 4:57.