Aniad1312 - komentarze
Moderator: infernal
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Tak, zazdroszczę tej pozytywnej energii, widać, że aż Cię rozsadza od środka
Jakby jeszcze jakieś ciekawe sny u Ciebie były, to ja chętnie za pomocą mojego superastego sennika potłumaczę.
Co do snu o fali-potwierdzają się tłumaczenia z mojego sennika z interpretacją Twojego znajomego- a może po prostu mamy ten sam sennik
Jakby jeszcze jakieś ciekawe sny u Ciebie były, to ja chętnie za pomocą mojego superastego sennika potłumaczę.
Co do snu o fali-potwierdzają się tłumaczenia z mojego sennika z interpretacją Twojego znajomego- a może po prostu mamy ten sam sennik
-
- Zaprawiony W Bojach
- chel
- Zaprawiony W Bojach
ależ fajna impreza ci się szykuje. powodzenia.
-
- Zaprawiony W Bojach
Ania, ja już też jestem po i czuję się świetnie! Dzięuję za kciuki, przydały się bardzo. Pozdrawiam gorąco i to ja teraz trzymam kciuki za zawody
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
mam nadzieję, że nie zabraknie punktów żywieniowych na tym półmaratonie?
koniecznie balonik under 2hMam nawet zamysł na element stroju pacemakerowego, zobaczymy jak będzie...
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Zawody wraz z biegową paczką to super prespektywa. No i te pozytywne emocje z zającowania - pomóc komuś spełnić marzenie, to nie byle co. A na koniec pyszne ciasto, super!
- makar
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 4:38:26
Aniu, też mnie tak nosi przed zawodami. Będzie dobrze! Trzymam kciuki.
P.S.
Filmik super! Ja bym się na coś takiego pisała, a rower można zamienić na bieżnię mechaniczną. Pozdrawiam.
P.S.
Filmik super! Ja bym się na coś takiego pisała, a rower można zamienić na bieżnię mechaniczną. Pozdrawiam.
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Dolej oleju! Gdybyś nie wiedziała, o co cho, pytaj pardity
A filmik sympatyczny, ale dlaczego występują w nim w większości szczuplusieńkie panie?
A filmik sympatyczny, ale dlaczego występują w nim w większości szczuplusieńkie panie?
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
No właśnie, też mnie to zastanowiło. Bo chyba tylko jedna tam powinna schuśćkachita pisze:Dolej oleju! Gdybyś nie wiedziała, o co cho, pytaj pardity
-
- Zaprawiony W Bojach
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
spokojnie, moje voo doo dodają prędkości.. jak będziesz zwalniać to zaczną działaćAniad1312 pisze:Tylko żebyś mi żadnych voo doo nie odprawiał!mimik pisze:mam nadzieję, że nie zabraknie punktów żywieniowych na tym półmaratonie?
A co do samożywienia się na zawodach, to znaj mój twardy charakter - najadam się tylko na maratonie
EDIT: Powo na biegu i miłej zabawy!
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Gratulacje! Aż miło czytać takie wpisy!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
Nie ma to jak udane zawody w miłym towarzystwie. Dobry wynik i dobra zabawa gwarantowane
A to będzie mój plan biegu na Bieg Mikołajów. Wygląda to rozsądnie i realnie.Przez pierwsze 10km tempo oscylowało wokół 5:30, potem zaczęliśmy schodzić w okolice 5:20-5:15. Dwa ostatnie kilometry to 5:06 i 4:57.