trochę koszenia ramionami na boki jest, ale to chyba przejdzie wraz ze wzrostem tempa..

Moderator: infernal
pardita pisze:Strasb,
prawdziwie naukowa analiza... a na co - bo juz wiem, ze nie na piete - powinno sie spadac, zeby bylo dobrze? [poza tym, ze na leb, na szyje.. i z wysokiego drzewa]
Skupienie na ostatniej prostej, też się śmieję z tej fotki. Prawdziwe, gołe emocje.kachita pisze:Fajne fotki, szczególnie podoba mi się to skupienie na drugiej
I w ogóle Ty też się kopiesz po kostkach? Bo myślałam, że tylko ja taka zdolnaAle podobno to dobrze, jak się stawia stopy w jednej linii...
Damn, a już myślałam, że nie jestem samastrasb pisze:Ja nie tyle kopię się po kostkach, co po boku śródstopia - nie wiem jak teraz, ale wcześniej na pewno stawiałam stopy skręcone lekko do środka. I rozwiń proszę, dlaczego dobrze stawiać stopy w jednej linii - w pierwszej refleksji nie wydaje się to najoptymalniejsze.
Księżna, zdecydowanie polecam jakieś zawody przed, dla zakosztowania atmosfery i przetestowania logistyki przedstartowej.Księżna pisze:Strasb, wymyśliłam sobie wiosnę... Przed krakowskim kwietniowym maratonem.
Choć korciło mnie by spróbować coś wcześniej... ale albo termin nie pasuje, albo za daleko...
Może w grudniu coś się trafi... Hm... bieg sylwestrowy![]()
W sumie - jeśli chcę pobiec w maratonie - powinnam przebiec najpierw coś krótszego, aby nauczyć się biegu w grupie... bo ja taki oślak jestem, że mogę zapatrzeć się na dobrze przygotowanych biegnących... wystartować nie swoim tempem... i w finale nie wytrzymać biegu...
Dzięki. Co to bieganie robi z ludźmi, w cywilu nigdy bym nie założyła spódniczki tej długości. Tu też były wątpliwości po zmierzeniu, ale na zakupach byłam z mężem, więc zostałam przekonana.robbur pisze:Bardzo fajne zdjęcia i filmik. No i gustowna (żeby nie wyjść na prostaka nie użyje słowa "seksowna") spódniczka.
Dzięki, Makar. Super znów Cię tu widzieć.makar pisze:Gratulacje, Strasb! Kolejny półmaraton zaliczony. A zdjęcia super! Pozdrawiam gorąco.
Hehe, już pisałam, że te buty nie zostawiają obojętnym.pardita pisze:Strasb,
te brooksy masz odjazdowe! Jaka masz stope-neutralna, supinujaca,pronujaca? Zgapiac butow nie bedeale bardzo mi sie podobaja!