pardita - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

No muszę ci przyznać, że ładnie wkręcasz się w treningi. Treningi urozmaicasz, widać coraz więcej kilometrów. Spoko! Tak trzymaj! ;)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

No może krzykaczy bolą zęby? I ten dziadek dał Ci do zrozumienia, że AAAAAAAAA tu go boli :bum:

PS Brzydkie tętna biorą sie również z kaca :trup:
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ale wniosek taki, że potrafię pocisnąć 13 km na 5:46:) To fajowo!
To dobrze wróży na przyszłość :taktak:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ohlala, pardita, ciśniesz nieźle :szok: :taktak:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Łoooo, co to tak przemknęło?? Aaa, to Pardita na 13tym kilometrze. :hej: Ładnie kochana.

Ale jak sama zauważyłaś różnica pomiędzy 75% a 85%-90% trochę za maleńka. 85-90% to coś w rodzaju prędkości na dyszkę, no może kapkę wolniej. W tych dobrych czasach jak ja pomykałam dyszkę po około 5:30 min/km to się joggingowałam jednakowoż po 6:45 min/km około.
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Prawda jest bolesna :ojoj:
Pardita już to potrafiła... ale później nadejszła ukraińska kontuzja... i proszę nie mylić kontuzji ukraińskiej z np. wirusem filipińskim :tonieja:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze:Prawda jest bolesna :ojoj:
Pardita już to potrafiła... ale później nadejszła ukraińska kontuzja... i proszę nie mylić kontuzji ukraińskiej z np. wirusem filipińskim :tonieja:
Zoltar,
nie kracz!!!!
:wrr: :wrrwrr:
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kontuzja straszna rzecz ... no to teraz Parditka jak juz sobie nogi przypomnialy ... :sss:
85% to tak chyba akurat na polmaraton, natomiast dyszka to chyba zaczyna sie dopiero od 90% wg moich zrodel
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

strasb pisze:Łoooo, co to tak przemknęło?? Aaa, to Pardita na 13tym kilometrze. :hej: Ładnie kochana.

Ale jak sama zauważyłaś różnica pomiędzy 75% a 85%-90% trochę za maleńka. 85-90% to coś w rodzaju prędkości na dyszkę, no może kapkę wolniej. W tych dobrych czasach jak ja pomykałam dyszkę po około 5:30 min/km to się joggingowałam jednakowoż po 6:45 min/km około.
O, Strasb słuszna uwaga, zaraz się posłucham. Ja Cię baaardzo cenię, Ty moja Fachuro Biegowa. i bardzo "mnie" się podoba, że mi tu konkretnie piszesz tempa, bo ja mierzę w Twe cele mniej-więcej.
Zatem jutro będzie powoluśku... A swoją drogą - na początku września dyszka mi wyszła po 5:36/km (chyba coś w ten deseń). Dziś tak próbnie pomknęłam, chciałam bardzo utzrymać w miarę równe tempo tych 10-minutówek.
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

LadyE pisze:kontuzja straszna rzecz ... no to teraz Parditka jak juz sobie nogi przypomnialy ... :sss:
85% to tak chyba akurat na polmaraton, natomiast dyszka to chyba zaczyna sie dopiero od 90% wg moich zrodel
Nogi sobie przypomniały, jak sobie kiedyś śmigały
Oby tylko reszta ciała o zwinności nie zapomniała
;)
tak czy siak - za szybko to pooooszło. Ale jutro ma być bardzo wnolniuśki bieg i będzie.
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

LadyE pisze:85% to tak chyba akurat na polmaraton, natomiast dyszka to chyba zaczyna sie dopiero od 90% wg moich zrodel
Masz rację, ale znając Parditę to ja założyłam, że ona bliżej tych 90% niż 85% będzie chciała być. :ble: :oczko:
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

pardita pisze:
strasb pisze:Łoooo, co to tak przemknęło?? Aaa, to Pardita na 13tym kilometrze. :hej: Ładnie kochana.

O, Strasb słuszna uwaga, zaraz się posłucham. Ja Cię baaardzo cenię, Ty moja Fachuro Biegowa. i bardzo "mnie" się podoba, że mi tu konkretnie piszesz tempa, bo ja mierzę w Twe cele mniej-więcej.
Zatem jutro będzie powoluśku... A swoją drogą - na początku września dyszka mi wyszła po 5:36/km (chyba coś w ten deseń). Dziś tak próbnie pomknęłam, chciałam bardzo utzrymać w miarę równe tempo tych 10-minutówek.
A potem jak coś się nie uda to będzie na mnie. :oczko: 10 minutówki Ci wyszły ładnie, teraz jeszcze tylko zwolnij przerwy - organizm ma wiedzieć, co to szybko i wolno, będzie wydajniejszy.
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Jaka dyszka... to pardita biegnie jakąś dyszkę... a ja nic o tym nie wiem ? :ojoj:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze:Jaka dyszka... to pardita biegnie jakąś dyszkę... a ja nic o tym nie wiem ? :ojoj:
Wiesz, Zoltar, moze biegne.. moze nie... Ale takie sprawy to dzialaja w dwie strony.
Przeniosles sie do Kachity z calym (troloblogowym) dobytkiem, to sie nie dziw, ze i ja nie raportuje wszystkiego...
;)
Ostatnio zmieniony 28 paź 2011, 12:55 przez pardita, łącznie zmieniany 1 raz.
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

strasb pisze:
LadyE pisze:85% to tak chyba akurat na polmaraton, natomiast dyszka to chyba zaczyna sie dopiero od 90% wg moich zrodel
Masz rację, ale znając Parditę to ja założyłam, że ona bliżej tych 90% niż 85% będzie chciała być. :ble: :oczko:
Ajjjj, bo mnie tak podkusilo, zeby pocisnac.. :) dobrze znasz Pardite ;)
ODPOWIEDZ