Ciawaraz - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ta była przeprowacka noszenie mebli i inne duperele być może szystkie te czynniki wpłynęły na ta porażkę albo muszę wIecej trenować ;)nie wiem może trzeba po 150 km tyg biegać niektórym starcza 75 km na tydzień ( kulawy szacun za wynik) a ja widocznie muszę wiecej albo ogólnie zmniejszyć obciążenia pobiegac luźno na wyczucie :) coś będę kombinowal;) mam ochotę na paln 4 tyg dla elity według Danielsa chyba to Plan złoty dla elity taki ciekawy I dość łatwy po tym co zrobiłem szykijac sie na porażkę sezonu;) nie wiem jakie obrać prędkości ale chyba wskaznik 56-57 Bedzie ok;)
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci 
New Balance but biegowy
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ciawaraz pisze:albo muszę wIecej trenować ;)nie wiem może trzeba po 150 km tyg biegać niektórym starcza 75 km na tydzień ( kulawy szacun za wynik) a ja widocznie muszę wiecej
:hahaha: taaa
gdyby po 30km dopadla Cie niemoc, ale to ewidentnie byl jakis inny czynnik, bo od samego poczatku szlo nie tak jak powinno. najwazniejsze ze po Twoich ostatnich odp widac ze jestes juz nieco pozytywniej nastawiony :taktak: oby tak dalej ;)

w planie niestety nie doradze :)
Awatar użytkownika
jackma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:14
Życiówka w maratonie: 3:09:06

Nieprzeczytany post

Wracasz do GRY. I tak mam być.Zapomnij o porażce. Co nas nie zabije, to nas wzmocni.
jackma
10km-36:14 21.07.12; 15km-57:03 01.04.12; 21,097km-1:23:17 25.03.12; 42,195km-3:09:06 30.09.12
dzienniczek
komentarze
jackmaokolobiegowo
Awatar użytkownika
Ślimak
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka w maratonie: 3:18

Nieprzeczytany post

Gratulacje !!! Dobry czas, teraz tylko aby przełożyć to na dłuższy dystans :) . Tego Ci życzę
Pozdrawiam
Ślimak
Komentarze do mojego bloga
http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=28&t=24552

Obrazek

http://www.youtube.com/watch?v=D4n6LP_V ... ure=artist - jedna z moich ulubionych piosenek do biegania ;)
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

swietnie Ciawaraz!!
super ze tetno wraca do normy
gratuluje wyniku :)
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Namieszniejsze jest to ze robiąc maratonski trenig i kupę km w bardzo wolnym tempie szybkość mi wzrosła maraton musi chwile poczekać widocznie organizm potrzebuje czAsu aby trening przełożył sie na wynik
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

bardzo ładny bieg! Graty!

może dałbyś sobie spokój na jeden rok z tymi maratonami :) i póki masz dyspozycje do poprawiania prędkości porządnie wybiegał się na krótszych dystansach?
Awatar użytkownika
kszor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:24
Życiówka w maratonie: 03:28:44

Nieprzeczytany post

Piękny wynik!!O to chodzi,and think positive!!
Pozdrawiam
Karol
rufuz

Nieprzeczytany post

Jak wrazenia po Chicago ? Ja pobiegne tam w 2012 roku. Jak trasa, plaska czy gorzysta ? Kibicow duzo ?

Pozdrawiam
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Płasko około 4 milionów kibiców na trasie to czego możesz sie obawiać to pogoda od dwóch lat jeest bardzo ciepło w dniu maratonu moze nie tyle ciepło co bardzo wilgotno
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dość drogie koło 130$ ale są lekkie i myśle ze bedą spełniać moje oczekiwania
ciekaw jestem twoich opinii... :)
Tyle ze nie czarna a brązowa co za dziwny kraj !!!!!
daj spokój! :) generalnie pumy są brązowe, czarne występują w kilku biotopach. mam nadzieję, że nie masz tam niedzwiedzi?
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Myśle ze w następnym tyg Juz kupię buty pierwszy test bedzie w następny weekend odrazu podziele sie pierwszymi wrażeniami rownież nigdy nie biegalem w butach typowo crossowych jestem ciekaw jak to bedzie A jeśli chodzi o zwierzęta w lesie to w Polsce tylko pare razy widziałem sarne mimo ze pochodzę z Mazur gdzie jest pełno lasów ale za to tutaj na zwierzęta mogę sie napatrzec do woli nie wiem czy są niedźwiedzie mam nadzieje ze nie tej pumy tez niechce spotkać :) mam tez pewne obawy biegnąca koło jeleni. Które maja poroze na kilkadziesiąt cm
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jak znikniesz bedzie znaczylo ze miales spotkanie z ta puma :hahaha:
w takim zwierzyncu po zmroku to dopiero musi byc bieganie pelne emocji :taktak:
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

nie wiem jak jest u innych ale ja jak nie mam regularnych treningów cała wydolnosc tracę bardzo szybko i cieżko mi wejść na prędkości które jeszcze miesiąc temu robiłem z łatwością
kwestia przyzwyczajenia organizmu do robienia luzu w treningach.. ty cały czas tyrałeś jak wściekły i teraz luz odczuwasz prawie jak zapaść.. ale spoko, dobrze że cały czas ciągniesz treningi jakiekolwiek by one nie były.. taki refreshing się przyda.. ;)
Awatar użytkownika
jackma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:14
Życiówka w maratonie: 3:09:06

Nieprzeczytany post

Uważaj żebyś się nie zatarl,
Pamiętasz te słowa? Mam nadzieję, że to co pisałeś kiedyś mi, nie dopadło Ciebie.
Co do spadku wydolności po przerwaniu treningów, to podobno rzecz normalna. Jak miałem kontuzję i byłem u lekarza mówiłem mu o moich podobnych odczuciach i powiedział mi, że organizm podobnie reaguje na nagłe zaprzestanie treningów, jak na chęć wprowadzenia z dnia na dzień mocnych treningów. A są ludzie którzy na zaprzestanie treningów reagują jeszcze gorzej, po prostu "rozsypują" się z dnia na dzień.
Fajnie by było, żeby badania wyszły OK, bo NASZ pojedynek pozostał nie rozstrzygnięty :hejhej:
A tak na poważnie, to bez biegania można żyć, a bez zdrowia? Co to za życie. Zdrówko.
jackma
10km-36:14 21.07.12; 15km-57:03 01.04.12; 21,097km-1:23:17 25.03.12; 42,195km-3:09:06 30.09.12
dzienniczek
komentarze
jackmaokolobiegowo
ODPOWIEDZ